۲ عامل ساده و موثر در تشدید میگرن

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، غزاله صفاریان متخصص مغز و اعصاب اظهار کرد: آگاهی از دلایل بروز بیماری و پیشگیری از عود میگرن برای همه مبتلایان به این بیماری ضروری به نظر می رسد.
وی افزود: عواملی نظیر گرسنگی، بی خوابی، استرس، فعالیت فیزیکی، مصرف غذاهای مانده، کنسروها، سوسیس و کالباس، غذاهای آماده، شکلات، پنیر و بادام زمینی جزو عوامل تشدید کننده و تحریک کننده میگرن به شمار می رود.
صفاریان عنوان کرد: دوری از استرس، تغذیه مناسب و رعایت اصول و موارد پیشگیری کننده در کنترل و عود آن بسیار موثر است.
وی …