آثار ۹ هزار ساله ملکان، ظرفیتی برای توسعه گردشگری آذربایجان شرقی

آثار ۹ هزار ساله ملکان، ظرفیتی برای توسعه گردشگری آذربایجان شرقی

ملکان- وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به کشف آثار ۹ هزار ساله در ملکان، این شهرستان را ظرفیتی مهم برای توسعه گردشگری آذربایجان شرقی دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدرضا صالحی‌امیری عصر چهارشنبه در هشتمین جشنواره ملی انگور و دوشاب ملکان، با اشاره به پیشینه تاریخی این شهرستان اظهار کرد: ملکان سرزمین رمزها و رازهاست و آثار کشف‌شده در این منطقه با قدمت ۹ هزار سال، بخشی از تاریخ و تمدن این جغرافیا را به ثبت رسانده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری آذربایجان شرقی هنوز به‌طور کامل شناخته نشده است، افزود: ملکان و دیگر مناطق استان ظرفیت‌های فراوانی برای تبدیل شدن به مقصد گردشگران داخلی و خارجی دارند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بر ضرورت معرفی فرهنگ و هویت آذربایجان به نسل‌های آینده تأکید کرد و گفت: باید فرهنگ، تاریخ و تمدن این منطقه بیش از گذشته معرفی شود و در این زمینه تدوین کتابی مستقل درباره فرهنگ و هویت آذربایجان می‌تواند به شناخت بهتر نسل جوان از پیشینه این سرزمین کمک کند.

صالحی‌امیری توسعه زیرساخت‌های گردشگری را یکی از الزامات تبدیل آذربایجان شرقی به مقصد گردشگری عنوان کرد و ادامه داد: جغرافیای آذربایجان شرقی ظرفیت آن را دارد که به مقصد گردشگران از نقاط مختلف جهان تبدیل شود و برای تحقق این هدف باید زیرساخت‌های گردشگری استان توسعه یابد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های متنوع فرهنگی و تاریخی استان اظهار کرد: شعر، ادب، فرهنگ، تاریخ و سنت‌های آذربایجان شرقی باید بیش از گذشته به مردم ایران و گردشگران خارجی معرفی شود و شهرهای مختلف استان می‌توانند از ظرفیت‌های خود برای توسعه گردشگری استفاده کنند.

آذربایجان در روایت تاریخ ایران

وزیر میراث فرهنگی با اشاره به جایگاه تاریخی آذربایجان در تحولات ایران گفت: نمی‌توان از روایت ایران سخن گفت و روایت را از آذربایجان آغاز نکرد؛ چراکه بخش مهمی از تحولات اجتماعی یک سده اخیر ایران از این خطه آغاز شده است.

صالحی‌امیری، ملکان را بخشی از هویت ایران‌زمین دانست و افزود: توسعه این منطقه و آذربایجان شرقی نیازمند همدلی و همراهی همه بخش‌هاست و معرفی ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی استان می‌تواند زمینه‌ساز رونق گردشگری و توسعه منطقه باشد.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های ناشناخته آذربایجان شرقی تأکید کرد: فرصت‌ها و ظرفیت‌های این استان هنوز به‌طور کامل برای ایرانیان و جهانیان شناخته نشده و باید با معرفی میراث فرهنگی، تاریخی و هنری منطقه، زمینه حضور گردشگران داخلی و خارجی فراهم شود.

صالحی‌امیری در ادامه با گرامیداشت یاد شهدای آذربایجان، نقش مردم این خطه در دفاع از کشور و انقلاب را مورد توجه قرار داد و گفت: آذربایجان در برابر حوادث و فشارهای مختلف سربلند ایستاده و مردم این منطقه همواره در دفاع از کشور نقش‌آفرین بوده‌اند.

وی با اشاره به برنامه‌های دولت برای توسعه منطقه نیز اظهار کرد: مسیر پاسخگویی به مطالبات مردم و توسعه منطقه دنبال خواهد شد و آینده ملکان و لیلان باید بهتر از امروز باشد.

گفتنی است هشتمین جشنواره ملی انگور و دوشاب ملکان از ۲۴ تا ۲۶ شهریورماه با حضور مسئولان کشوری و استانی، تولیدکنندگان و فعالان بخش کشاورزی و جمعی از مردم و علاقه‌مندان برگزار می‌شود.

کد مطلب 6949385

  • حضور مسئولان ملی و استانی در جشنواره ملی انگور و دوشاب ملکان

  • خدادادی: ملکان برای حفظ ۱۴ هزار تاکستان چشم‌انتظار حمایت دولت است

  • سه مقام ارشد دولت وارد تبریز شدند

  • ۲۴ نوع انگور؛ سرمایه ملکان برای توسعه اقتصادی و گردشگری

  • کشاورزی دیم؛ ضرورت راهبردی برای افزایش تولید و امنیت غذایی کشور

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ۲۴ نوع انگور؛ سرمایه ملکان برای توسعه اقتصادی و گردشگری

  • صدوری: برنامه‌های فرهنگی ساوه باید دارای پیوست اجتماعی باشد

  • امحای کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در حومه دماوند

  • پوتین:نتیجه انتخابات پاسخ به کسانی است که می‌خواهند مسکو را تضعیف کنند

  • وزیر نفت: بخشی از ظرفیت نفتی ازدست‌رفته تا پایان سال احیا می‌شود

  • خدادادی: ملکان برای حفظ ۱۴ هزار تاکستان چشم‌انتظار حمایت دولت است

  • آثار ۹ هزار ساله ملکان، ظرفیتی برای توسعه گردشگری آذربایجان شرقی

  • دولت وفاق ملی در کنار نیروهای مسلح و ملت ایستاده است

  • شهریار؛ شاعری که شعر را به زندگی مردم پیوند زد

  • همسایگی، تاریخ ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است

  • استقبال مخاطبان همزمان با روز سینما؛ «خانوم والده» عطاران به سینما آمد

  • سامانه بارشی جدید از شنبه وارد کشور می‌شود؛ تشدید بارش‌ها در شمال‌غرب

  • تیم ملی والیبال جای نخبه‌گرایی است؛ با رفتن پیاتزا از ایران مخالفم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۲۵ شهریور؛ سکه ۲۳۳ میلیون تومان شد

  • توسعه باغ‌های گردو نقش مؤثری در رونق اقتصادی صیدون دارد

  • یارانه گروه دوم مشمولان طرح کالابرگ شارژ شد

  • بهای خرید تضمینی گندم در کمیسیون تخصصی شورای قیمت‌گذاری بررسی شد

  • زمان جدید و نحوه بازگشایی دانشگاهها؛ چه دانشگاههایی مجازی شروع می‌کنند

  • آمادگی ۲۶ درصد داوطلبان جان فدا برای کار نظامی؛ آغاز آموزش هزار گردان

  • پشت صحنه شناسایی شهدای جنگ؛ وقتی تنها یک قطعه از پیکر باقی مانده بود

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵

  • دوربین مداربسته
  • مبلمان اداری
  • جراح بینی تهران
  • بلکا
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha