آیت الله مکارم شیرازی: حقوق بشری که غرب از آن دم می‌زند، تو خالی است

آیت الله مکارم شیرازی: حقوق بشری که غرب از آن دم می‌زند، تو خالی است

در پیام آیت الله مکارم شیرازی به کنفرانس بین‌المللی حقوق بشر آمریکایی آمده است: نباید هرگز فریب شعارهای فریبنده غرب را خورد حقوق بشری که غرب از آن دم می‌زند، مفهومی پوچ و توخالی است.

به گزارش خبرنگار مهر، پیام آیت الله مکارم شیرازی در دهمین کنفرانس بین‌المللی حقوق بشر آمریکایی قرائت شد.

متن پیام به این شرح است:

پیام حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی دامت برکاته به دهمین کنفرانس بین المللی نقد حقوق بشر آمریکایی

به نام خداوند بخشنده‌ترین مهربان

و به راستی ما فرزندان آدم را گرامی داشتیم و آنها را در خشکی و دریا [بر مرکب‌ها] حمل کردیم و از چیزهای پاکیزه به آنها روزی دادیم و آنها را بر بسیاری از آنچه آفریده‌ایم، برتری [قطعی] بخشیدیم.

در آغاز سخن لازم می‌دانم حملات وحشیانه و غیر قانونی رژیم اسرائیل و آمریکای جنایت کار را به کشور عزیزمان محکوم نموده و به خانواده شهدای این هجوم تسلیت و تعزیت عرض نمایم. هم چنین از همه مؤثر در احقاق واقعی حقوق نوع بشر باشد. برگزار کنندگان و شرکت کنندگان این همایش و زین قدردانی می‌کنم و امیدوارم این نشست علمی گامی مؤثر در احقاق واقعی حقوق نوع بشر باشد.

از منظر ادیان الهی و به ویژه اسلام انسان موجودی است صاحب کرامت و شرافت با این حال اگر همین موجود شریف از مسیر فطرت و عدالت منحرف گردد و حقوقی را نقض کند خداوند او را ظالم می‌خواند.

سالهاست تعبیر متعالی حقوق بشر، بازیچه دست قدرتهای ظالم و جنایت کار قرار گرفته است تا در سایه آن منافع نامشروع خود را دنبال کرده و به این بهانه بدترین ظلم و ستم‌ها را در حق ملت‌ها و امتها مرتکب شوند بی آنکه وجدان بشری را مخاطب بدانند و یا به حقوق انسان‌ها پایبند باشند؛ بهترین شاهد این سخن اوضاع امروز منطقه ماست.

در سالی که گذشت همه جهانیان جنایات رژیم اسرائیل را در غزه مشاهده کردند. هزاران زن و کودک و انسان‌های بی گناه قربانی جنایات این رژیم صهیونیستی شدند و یا از خانه و کاشانه خود آواره شدند؛ رژیمی که خود محصول تفکر استعماری و ضد انسانی غرب است.

همچنین نباید از جنایات چند روزه اخیر علیه میهن اسلامی ما غافل شد که در آن بی گناهان با حملات ناجوانمردانه در خانه و کاشانه شأن به شهادت رسیدند. آیا این مظلومان از حقوق ابتدایی همچون حق حیات و امنیت برخوردار نبودند؟ اینان در کدامین میدان نبرد حضور داشتند!؟

به روشنی باید گفت نگاه غرب به انسان و حقوق، او منفعت طلبانه و گزینشی است و هر جا پای منافع و سلطه طلبی آنان در میان نباشد از شعارهای زیبا سخن میگویند اما به محض تعارض با مطامعشان نخستین قربانی خود حقوق بشر» است.
نباید هرگز فریب شعارهای فریبنده غرب را خورد حقوق بشری که غرب از آن دم می‌زند، مفهومی پوچ و توخالی است آنان نه اعتقادی به کرامت انسان دارند و نه پایبند به اصولی که ادعا می‌کنند.

نصیحت من به همه اندیشمندان این عرصه این است که با روشنگری و تبیین حقایق چهره واقعی مدعیان دروغین حقوق بشر را برای افکار عمومی جهان آشکار سازند و اجازه ندهند این مفهوم والا به دست ناقضان اصلی آن تحریف و تباه شود.

در پایان ضمن اعلام انزجار از جنایات بیشرمانه این رژیم جعلی و حامیان غربی آنان به ویژه دولت آمریکا و ابراز اندوه از شهادت مردم مظلوم منطقه خصوصاً هموطنان عزیز به دست صهیونیست جهانی و پشتیبانان آن و تبریک به ملت مقاوم و نیروهای مسلح به خاطر ایستادگی و دفاع در برابر متجاوزان از خداوند متعال امنیت پایدار برای امت اسلامی و پیروزی قاطع و نهایی مظلومان عالم بر مستکبران را مسألت دارم.

درود و رحمت خدا بر شما باد

قم – ناصر مکارم شیرازی

۱۴۰۴/۰۹/۰۴

کد خبر 6518167 اكرم سادات حسيني شبستري

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • شور حسینی؛ سپر مقابله با تهاجم فرهنگی و رسانه‌ای

  • حجت‌الاسلام زارع: محاسبات ما باید الهی باشد نه اموی

  • بازرسی‌های ویژه بازار رشت در ایام تعطیلات تشدید می‌شود

  • صفحه اول روزنامه های گیلان ۱۱ تیر ۱۴۰۴

  • اینتر به دنبال مهاجم چند پُسته؛ طارمی باز هم به سمت خروج نزدیک شد

  • تجهیز ۳۶۰ هکتار از اراضی آبی کشاورزی استان به سیستم‌های نوین آبیاری

  • طبس با ۵۰ درجه گرمترین شهرستان کشور شد

  • بررسی امکان شکایت ایران علیه رافائل گروسی

  • عملیات سپاه علیه ۵ جاسوس صهیونیستی در خاش

  • صفحه نخست روزنامه های استان فارس چهارشنبه ۱۱ تیرماه

  • وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: به یمن حمله خواهیم کرد

  • اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است

  • درگیری مرگبار در اراک

  • پیام عراقچی به وزیر خارجه عربستان سعودی

  • تل‌آویو بعد از شکست در جنگ با ایران دست‌ به‌ دامن چین شد

  • عراق: اسراییل از آسمان ما برای حمله به ایران استفاده غیرقانونی کرد

  • مراسم ختم سرلشکر شهید امیرعلی حاجی‌زاده

  • اعلام آمادگی ایتالیا برای میزبانی از گفتگو میان ایران و آمریکا

  • درخواست گروه ۷ برای بازگشت ایران به میز مذاکره

  • ادعای ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴