رئیس کل دادگستری آذربایجانغربی از صدور حکم در پرونده اختلاس و پولشویی در اداره منابع طبیعی این استان خبر داد.
کد خبر: 734408 | ۱۴۰۴/۰۶/۱۶ ۱۲:۰۴:۳۲ اعتمادآنلاین |
ناصر عتباتی در این باره گفت: با گزارش مدیرکل منابع طبیعی استان آذربایجان غربی، دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان به محض اطلاع از وقوع بزه اختلاس و پولشویی به میزان بالغ بر هزار میلیارد ریال در اداره کل منابع طبیعی آذربایجانغربی تعقیب متهمین و رسیدگی را آغاز و پس از طی مراحل تحقیقات مقدماتی کیفرخواست مجرمین را صادر کرد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: دادگاه کیفری ۲ ارومیه پس از گذراندن مراحل محاکمه رای اولیه را صادر و پس از اعتراض، پرونده در محاکم تجدیدنظر استان مورد بازبینی و رسیدگی مجدد قرار گرفت که النهایه ۲ نفر از مجرمین به اتهام اختلاس در اموال دولتی و نیز پولشویی، هر کدام به ۲۰ سال حبس و پرداخت ۲ برابر مال اختلاس شده جزای نقدی و بازگرداندن مبلغ اختلاس شده به صندوق دولت و انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم شدند.
عتباتی در پایان تاکید کرد: مبارزه با فساد در دستگاه قضایی بدون کوچکترین اغماض در جریان است و دست متجاوزین به بیت المال را قطع خواهد کرد.
- بازداشت 2 مدیر محیط زیستی به دلیل اختلاس و پولشویی؛ هردو با قرار وثیقه آزادند
- بازداشت بیش از 600 نفر در وزارتخانههای سعودی به اتهام فساد و رشوه
- لولا داسیلوا، رئیسجمهور سابق برزیل از زندان آزاد شد + ویدئو
- رئیسجمهوری سابق برزیل به زندان بازگشت
- در مبارزه با پولشویی راه درازی در پیش داریم/ پولشویی با قدرت و حاکمیت کشورها گره خورده است