ادعای ۳ کشور اروپایی: هدف بنیادین و مشترک ما این است که ایران هرگز به دنبال «دستیابی یا توسعه سلاح هسته‌ای» نباشد

در نامه وزرای خارجه سه کشور اروپایی به شورای امنیت سازمان ملل آمده است: ما، وزرای خارجه فرانسه، آلمان و بریتانیا، هدف بنیادی مشترکی داریم و آن این است که ایران هرگز به دنبال «دستیابی یا توسعه سلاح هسته‌ای» نباشد.

ادعای ۳ کشور اروپایی: هدف بنیادین و مشترک ما این است که ایران هرگز به دنبال «دستیابی یا توسعه سلاح هسته‌ای» نباشد کد خبر: 732470 | ۱۴۰۴/۰۶/۰۶ ۱۹:۴۳:۲۸ اعتمادآنلاین |

وزرای امور خارجه سه کشور اروپایی عضو برجام امروز ۶ شهریور در نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل متحد از آغاز روند فعال‌سازی مکانیسم حل و فصل اختلافات در توافق هسته ای (برجام) موسوم به «اسنپ بک» خبر دادند.

به گزارش ایرنا، در بخشی از متن این نامه آمده است: ما، وزرای خارجه فرانسه، آلمان و بریتانیا، هدف بنیادی مشترکی داریم و آن این است که ایران هرگز به دنبال «دستیابی یا توسعه سلاح هسته‌ای» نباشد. ما با این اعتقاد که برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) می‌تواند به‌طور قاطع ماهیت صرفاً صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند، این توافق را مذاکره کردیم. شورای امنیت سازمان ملل نیز در ۲۰ ژوئیه ۲۰۱۵ با صدور قطعنامه ۲۲۳۱ به‌طور اجماعی از برجام حمایت کرد. این توافق یک دستاورد مهم در حوزه عدم اشاعه بود و در نتیجه به تقویت صلح و امنیت بین‌المللی کمک کرد.

  • تروئیکای اروپایی رسماً فعالسازی مکانیسم ماشه را کلید زدند
  • فعالسازی مکانیسم ماشه چه اثری بر اقتصاد ایران دارد؟
  • با فعالسازی ماشه دامنه تحریم‌ها گسترده‌تر نخواهد شد، اما تبعاتش منجر به نااطمینانی‌های اقتصادی و…
  • رسانه آمریکایی: فعال‌کردن مکانیسم ماشه، پیشنهاد باخت-باخت است
  • تروئیکای اروپایی دوباره ایران را تهدید کردند