ارسال سند اصلاح ساختار سازمان تات به سازمان اداری و استخدامی کشور

ارسال سند اصلاح ساختار سازمان تات به سازمان اداری و استخدامی کشور

معاون توسعه مدیریت و منابع و رئیس کارگروه معماری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات)، از ارسال سند اصلاح ساختار این سازمان به سازمان اداری و استخدامی کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فرازمند، معاون توسعه مدیریت و منابع و رئیس کارگروه معماری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) از ارسال سند اصلاح ساختار این سازمان به سازمان اداری و استخدامی کشور خبر داد.

وی با اشاره به بند «ث» ماده «۳۳» قانون برنامه هفتم پیشرفت، اظهار کرد: در راستای این بند قانونی که تأکید دارد «برای کوچک‌سازی و افزایش اثربخشی نظام آموزش، پژوهش و فناوری بخش کشاورزی و بازتعریف نقش دولت و افزایش نقش بخش غیردولتی، ساختار سازمانی، وظایف و اختیارات سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) و مؤسسات تحقیقاتی و پژوهشی وزارت جهاد کشاورزی را برای ایفای کارکردهای مدیریت خلاق، توسعه و انتشار فناوری و نوآوری، با رعایت قوانین و مقررات و سیاست‌های کلی نظام از جمله سیاست‌های کلی محیط زیست و منابع‌طبیعی، بازطراحی کرده و تا پایان سال اول برنامه به‌تصویب شورای‌عالی اداری برساند»، مقرر شد ساختار و شرح وظایف سازمان تات مورد بازنگری قرار گیرد.

فرازمند افزود: در همین راستا، کارگروه معماری سازمان با مشارکت خبرگان شاغل و بازنشسته و نمایندگان معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی و سازمان اداری و استخدامی کشور تشکیل شد. این گروه با برگزاری بیش از ۴۷ جلسه مدیریتی و کارشناسی و صرف ۴ هزار نفرساعت کار تخصصی، سند تحول ساختار شامل وظایف، نظام‌ها و تشکیلات سازمان تات و همچنین گزارش تفصیلی بازطراحی و سازماندهی آن را تهیه و تدوین کرد.

به گفته این مسئول دولتی، این سند در جلسه‌ای به ریاست غلامرضا گل‌محمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان تات در تاریخ ۲۴ تیر ۱۴۰۴ نهایی و سپس طی نامه شماره ۲۵۵۶۹۵ مورخ ۲۵ تیر ۱۴۰۴ از سوی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی به سازمان اداری و استخدامی کشور ارسال شد.

کد خبر 6535230

  • نظارت دقیق کارشناسان معین بر عملکرد استان‌ها ضروری است

  • تدوین طرح دو فوریتی برای حمایت از تولیدات کشاورزی در شرایط جنگی

  • ظرفیت آرزومندی کشاورزان و نقش سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

  • تدوین برنامه جامع عملیاتی ترویج کشاورزی برای نخستین‌بار به تفکیک استان

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • سند تک برگ کاروانسرای مشهد میقان صادر شد

  • «کمال عربیان» سکاندار هیئت فوتبال استان همدان شد

  • جزئیات آزمون دانشنامه و گواهینامه تخصصی دندانپزشکی سال ۱۴۰۴ اعلام شد

  • حجت‌الاسلام قمی: باید با زبان مردم و با منطق با آن‌ها صحبت کنیم

  • رشد علمی همراه با مطالعه، نقش مهمی در ارتقای دانش دارد

  • همبستگی اجتماعی و دفاع ملی در آیینه جنگ روایت‌های دیجیتال

  • گفتگوی جمعی راه‌حل شناسایی مسائل واقعی زنان؛ جزئیاتی از رویداد «رشدا»

  • میزبانی حسینیه آیت‌الله حق‌شناس از عزاداران حضرت امام سجاد(ع)

  • برق مشترکان پرمصرف محدود می‌شود

  • استاد علوی تهرانی در مسجد حضرت امیر(ع) سخنرانی می کند

  • شهید «مجید تجن جار»؛ کسی که تا قلب هوش مصنوعی جهان پیش رفت

  • موج جدید گرما رسید؛ هشدار دمای ۵۰ درجه در برخی نقاط کشور

  • ایران – فرانسه؛ شاگردان پیاتزا در اندیشه شکست طلایی‌های المپیک

  • هاشمیان بهترین گزینه بود؛ «پیام» ویژه پرسپولیس به بیرانوند

  • افزایش تعداد کشته‌های واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار به ۱۵ نفر

  • واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد–کوار با ۸ کشته و ۱۵ مصدوم

  • «سوگلی» قلعه‌نویی گوشه رینگ افتاد؛ رای «گلر» جنجالی بزودی اعلام می‌شود

  • دمای خوزستان کاهش می یابد

  • دنیامالی: پست صفحه مجازی «فغانی» خیلی ها را به خشم آورد

  • چگونه دمشق در بانک اهداف رژیم صهیونیستی قرار گرفت؟

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴