از میراث شهرداری در بازگشت زندگی به شهر

جنگ ۱۲روزه اخیر در تهران، ضربه‌ای سنگین به زیرساخت‌های شهری و زندگی مردم وارد کرد

آقامیری

همشهری -سیدمحمد آقامیری؛ رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران: جنگ ۱۲روزه اخیر در تهران، ضربه‌ای سنگین به زیرساخت‌های شهری و زندگی مردم وارد کرد. تهران به‌عنوان هدفی مستقیم در این جنگ قرار گرفت و متأسفانه تعدادی از ساختمان‌های اداری، تجاری و مسکونی تخریب شدند. مدیریت شهری بار اصلی مسئولیت بازسازی را بر عهده گرفته است. این تصمیم با استقبال اعضای شورای شهر نیز مواجه شده و نشان‌دهنده عزم جدی برای کمک به هموطنان آسیب‌دیده است. براساس گزارش‌ها، کل ساختمان‌های آسیب‌دیده از این جنگ حدود ۸۴۴۲ واحد است که ‌۸۱۸۴ واحد یعنی ۹۷درصد تعیین‌تکلیف شده است. همچنین حدود ۹۹ درصد واحدهای آسیب‌دیده از جنگ که نیازمند تعمیرات جزئی بودند، تکمیل و تحویل شهروندان شده‌ است. این امر نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر شهرداری برای بازگشت زندگی به حالت عادی است. همچنین‌ برای واحدهایی که نیاز به تعمیرات متوسط داشتند، پیش‌بینی اعتبار بین ۲۰۰میلیون تا یک میلیارد تومان انجام شده و شهرداری براساس خواست شهروندان تعمیرات تخریب‌ها را انجام داده است.

نکته قابل توجه دیگر، اسکان موقت خانواده‌های آسیب‌دیده است که ۵۴۷خانواده در هتل‌ها اسکان یافته‌اند و برای حل مشکل اجاره و ودیعه آنها نیز تدابیری اندیشیده شده است. این اقدام نشان‌دهنده توجه به وضعیت معیشتی خانواده‌ها و تلاش برای کاهش فشار بر آنها در شرایط بحرانی است.

علاوه بر این، بازسازی اماکن اداری و تجاری آسیب‌دیده نیز در دستور کار شهرداری قرار دارد که افراد می‌توانند برای تعیین خسارت به شهرداری مراجعه کنند و اقدامات لازم در این زمینه در حال انجام است. همچنین‌ نهادهای مربوطه مسئول بازسازی مراکز نظامی و امنیتی خواهند بود.

روحیه جهادی مدیران شهری‌ چه در ایام جنگ و چه پساجنگ در خدمت‌رسانی به شهروندان قابل‌تقدیر است. شهرداری می‌توانست این مسئولیت را قبول نکند اما با روحیه انقلابی و جهادی، مسئولیت را بر عهده گرفت تا به شهروندان تهرانی خدمت‌رسانی کند.

در مجموع، بازسازی تهران پس از جنگ ۱۲روزه چالش‌های بزرگی را به همراه دارد، اما با عزم راسخ شهرداری و حمایت دولت، امید به بازگشت زندگی به حالت عادی وجود دارد. این اقدامات نه‌تنها به ترمیم زیرساخت‌ها کمک می‌کند بلکه روحیه همبستگی و همکاری ‌میان مردم را تقویت می‌کند.

کد خبر 976296 منبع: روزنامه همشهری

  • هزینه ۱۰۰ میلیارد تومانی برای بازسازی‌ محدوده های آسیب دیده جنگ

  • تعمیرات جزئی تمام شد

  • از میراث شهرداری در بازگشت زندگی به شهر

  • سقفی تازه برای هزاران خودرو

  • این گروه می توانند بدون نوبت معاینه فنی بگیرند +جزییات

  • ماجرای ازدحام اتباع افغان در خیابان ولیعصر تهران

  • علیرضا دبیر: ایران اینترنشنال یک شبکه کثافت است | بمیرند که نمی توانند ببینند ورزشکاران ایران سلام نظامی می‌دهند

  • فعال‌سازی مکانیسم ماشه؛ این‌بار توسط ایران!

  • هاشمیان: مخالفم، مخالفم و مخالفم | گران‌ها را سمت من نیاورید!

  • ویتکاف پیام داد که دیگر نزنید!

  • آب ذوب یخ‌های قطبی به خزر می‌رسد؟

  • مادورو ترامپ را به مذاکره دعوت کرد؛ به ترامپ احترام می‌گذارم

  • در جنگ بعدی نتیجه ۶۰ بر صفر خواهد شد نه ۶ بر صفر !

  • خلبان ایرانی: ترس را در رفتار خلبانان اسرائیلی دیدیم | ماجرای نبرد خلبانان ایرانی با جنگنده‌ها و هواگردهای دشمن + ویدئو

  • شوخی شهید باقری با سردار حاجی زاده درباره شلیک موشک های سجیل + ویدئو

  • به توافق با آژانس نزدیکیم | ایران چه زمانی مذاکره با آمریکا را آغاز می کند؟

  • مادورو ترامپ را به مذاکره دعوت کرد؛ به ترامپ احترام می‌گذارم

  • بمب قرمزها در آخرین لحظه ؛ مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه پرسپولیس؟

  • اعزام ۱۰ جنگنده «اف-۳۵» آمریکایی برای برافروختن آتش جنگ در این منطقه + جزئیات

  • ماجرای شکست ماموریت فوق‌ سری آمریکا در کره شمالی | اتفاق عجیبی که نفوذ به کیم جونگ اون را ناکام گذاشت

  • لحظات ریزش پل در حال ساخت در کربلا + فیلم

  • مهاجم اسپانیایی استقلالی شد + عکس