اظهارات تازه عراقچی درباره زمان و شکل مذاکرات ایران با آمریکا در تلویزیون مورد توجه قرار گرفته است.
کد خبر: 728281 | ۱۴۰۴/۰۵/۱۵ ۲۳:۴۱:۴۵ اعتمادآنلاین |
اظهارات تازه عراقچی درباره زمان و شکل مذاکرات ایران با آمریکا در تلویزیون مورد توجه قرار گرفته است.
به گزارش مهر؛ وزیر امور خارجه گفت: تا این لحظه توافق قطعی برای از سرگیری مذاکرات صورت نگرفته، اما تبادل پیامها با طرف مقابل همچنان ادامه دارد. زمان و شکل مذاکرات آینده بستگی کامل به تشخیص مصالح ملی جمهوری اسلامی ایران دارد.
وی ادامه داد: مذاکره یکی از ابزارهای جمهوری اسلامی در کنار مقاومت، دیپلماسی و قدرت دفاعی است. همانطور که پیش از تجاوز نظامی آمریکا، ایران پنج دور مذاکره با طرف آمریکایی انجام داد، اکنون نیز هر جا که منافع مردم اقتضا کند، از ابزار دیپلماسی بهره خواهد گرفت.
عراقچی افزود: تجربه اخیر نشان داد که ایران در مذاکرات، با دست پر و رویکردی عقلانی حاضر شده و از حقوق مردم ایران بهخوبی دفاع کرده است. بهرغم اینکه طرف مقابل پس از ناکامی در مذاکرات به گزینههای تهاجمی متوسل شد، جمهوری اسلامی توانست مشروعیت دفاع خود را نزد افکار عمومی جهانی تثبیت کند.
- سید عباس عراقچی امشب به یک برنامه تلویزیونی میرود
- اظهارات جدید عراقچی درباره مذاکرات
- ببینید| وزیر خارجه: ما از انجام مذاکرات ضرر نکردیم بلکه خیلی نفع بردیم
- عراقچی: مذاکرات فردا در ادامه همان گفتگوهای پیشین است/از حقوق مردم ایران در موضوع هستهای و…
- حتی در موضع قدرت هم نباید مذاکره را رد کرد