اعتبارات شهرستان بیجار ۳۹ درصد افزایش داشته است

اعتبارات شهرستان بیجار ۳۹ درصد افزایش داشته است

بیجار-فرماندار بیجار از افزایش ۳۹ درصدی اعتبارات شهرستان در سال جاری خبر داد و گفت: با در نظر گرفتن شاخص‌هایی از جمله مساحت اعتبارت شهرستان افزایش داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم کاظمی صبح سه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان بیجار با اشاره به تحرکات اخیر دشمنان علیه جمهوری اسلامی اظهار کرد: رژیم صهیونیستی تلاش داشت در مدت ۱۴ روز ساختار داخلی نظام را متزلزل و اپوزیسیون را وارد صحنه کند، اما این نقشه‌ها با هوشیاری ملت ایران ناکام ماند.

وی تأکید کرد: مردم ایران بار دیگر نشان دادند که در برابر تهدیدات خارجی ایستادگی می‌کنند؛ دشمنان بدانند ملت ما خون می‌دهند اما خاک نمی‌دهند.

فرماندار بیجار با اشاره به وضعیت جمعیتی شهرستان گفت: طی ماه‌های اخیر، جمعیت شهر بیجار حدود سه برابر افزایش یافته است، اما با همکاری کسبه، خبازان و مسئولان، این افزایش بدون بروز مشکلات اقتصادی مدیریت شد و شهرستان توانست به‌خوبی از مهمانان و مسافران پذیرایی کند.

کاظمی همچنین با اشاره به افزایش چشمگیر اعتبارات امسال اظهار کرد: با لحاظ شدن شاخص‌های متنوع از جمله وسعت شهرستان، اعتبارات بیجار امسال با رشد ۳۹ درصدی همراه بوده است.

وی با اشاره به انتقاد استاندار کردستان از هزینه نشدن ۲ هزار میلیارد تومانی اعتبارات دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند تا پایان شهریورماه آن را جذب و مطابق با مصوبات هزینه کنند.

فرماندار بیجار با تأکید بر نظارت دقیق بر نحوه هزینه‌کرد اعتبارات گفت: ادارات باید اعتبارات را صرفاً در محل‌های مصوب هزینه کرده و از هرگونه انحراف در بودجه‌ریزی جلوگیری کنند.

کاظمی همچنین با اشاره به برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان تصریح کرد: حضور فرمانداران در این جلسات ضروری است چرا که هدایت کمیته‌های برنامه‌ریزی از سوی آن‌ها صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: امیدواریم این افزایش اعتبار منجر به توسعه همه‌جانبه شهرستان در حوزه‌های عمرانی، خدماتی و زیرساختی شود و مدیران با برنامه‌ریزی دقیق، نهایت بهره‌برداری را از این بودجه داشته باشند.

فرماندار بیجار همچنین بر لزوم ارتباط مؤثر مدیران شهرستان با مدیران کل تأکید کرد و گفت: اعتبار و تعامل مدیران شهرستان نقش مهمی در پیشبرد پروژه‌ها دارد و باید با هماهنگی بیشتر، حضور مدیران کل در منطقه تقویت شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ورودی ادارات باید متناسب با مأموریت هر دستگاه طراحی شود و از توان نظام مهندسی برای اجرای المان‌های مناسب استفاده گردد. همچنین حضور فعال مدیران در مراسم‌های عمومی یک ضرورت است که موجب افزایش اعتماد عمومی خواهد شد.

کد خبر 6517152

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • برای برگزاری آئین «گل‌مالی» از مشعل‌های گازی استفاده شود

  • جدیدترین تصمیمات دانشگاه تهران در مورد برگزاری امتحانات و ترم تابستان

  • اعتماد مردم مهم‌ترین سرمایه اجتماعی کشور است

  • گرگان غرق دراندوه و عشق؛سه شهید قهرمان انتظامی در دل مردم جاودانه شدند

  • ۲۳۵ زندانی جرایم غیرعمد اصفهان در سه ماه اول سال آزاد شدند

  • اعتبارات شهرستان بیجار ۳۹ درصد افزایش داشته است

  • جزئیات مرحله نهایی سی‌اٌمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور اعلام شد

  • واحد سیار انتقال خون کردستان در بیجار مستقر شد

  • دلایل لغو همکاری سرمربی کوبایی با تیم ملی بوکس ایران

  • برپایی آیین سوگواری امام حسین (ع) در خانه تاریخی ملک

  • سکونت اتباع در ۱۴ شهرستان استان اصفهان ممنوع شد

  • فرودگاه کرکوک هدف شلیک سه پرتابه قرار گرفت

  • بیم و هراس مقام ارشد صهیونیست از قدرت نظامی ایران

  • اظهارات جنگجویان و مخلان نظم جهان درباره بازگشت ایران به نظم جهانی!

  • تلاش ترامپ برای تحقیر سوریه با لغو هشدارگونه تحریم‌های رژیم الجولانی

  • موج استعفای وزرای کابینه رژیم صهیونیستی در راه است

  • مریم معترف: ۱۰ روز است در خانه اقوامم زندگی‌ می‌کنم؛ تخریب خانه در جنگ

  • بیانیه یکطرفه گروه ۷؛ گفتگو درباره برنامه هسته‌ای ایران ازسر گرفته شود

  • منطقه لوهانسک به طور «کامل» به تصرف روسیه درآمد

  • یاران طارمی از جام جهانی باشگاه‌ها حذف شدند

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه نهم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه نهم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه نهم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه نهم تیر ۱۴۰۴