اعتبار ۲هزار میلیارد تومان برای توسعه سواحل مکران و کریدور شمال – جنوب

اعتبار ۲هزار میلیارد تومان برای توسعه سواحل مکران و کریدور شمال - جنوب

زاهدان – رئیس سازمان برنامه و بودجه سیستان و بلوچستان گفت: ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار به استان اختصاص یافته که برای پروژه‌های کریدور ساحلی، شمال-جنوب و توسعه اسکله‌های صیادی هزینه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد عرب اول در چهارمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان سیستان و بلوچستان که به ریاست منصور بیجار استاندار این استان برگزار شد، گفت: مبلغ ۷۳ میلیارد تومان به طور هدفمند بین پنج دستگاه اجرایی استان تخصیص یافته است تا با اجرای پروژه‌های تعریف شده، زیرساخت‌های لازم برای ارائه خدمات شایسته به زائرین محترم اربعین فراهم شود. ما بر این باوریم که تسهیل در ارائه خدمات زیارتی، نقشی مؤثر در ارتقای رضایتمندی مردم و تقویت پیوندهای فرهنگی دارد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه سیستان و بلوچستان درباره ابلاغ ردیف اعتباری توسعه سواحل مکران افزود: اعتباری بالغ بر دو همت به استان اختصاص یافته است که بخشی از آن به صورت استانی و مابقی به شکل ملی برای پروژه‌های مهمی همچون کریدور ساحلی، کریدور شمال-جنوب، توسعه اسکله‌های صیادی و مدیریت منابع آب هزینه خواهد شد. این پروژه‌ها، که از سنوات گذشته آغاز شده‌اند، با تخصیص این اعتبارات روند تکمیل خود را تسریع خواهند کرد.

وی در خصوص تصویب‌نامه هیئت وزیران مورخ ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ بیان داشت: این مصوبه بخش عمده‌ای از اختیارات وزرا را به استانداران تفویض کرده است تا فرآیند ارائه خدمات به مردم با سرعت و کارآمدی بیشتری انجام شود. ما در استان سیستان و بلوچستان بر آنیم که با بهره‌گیری کامل از این ظرفیت، بدون نیاز به مراجعه مکرر به وزارتخانه‌ها، اقداماتی در راستای رفاه و خدمت‌رسانی به شهروندان انجام دهیم.

عرب اول در پایان ضمن قدردانی از همکاری و تلاش دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد: هماهنگی و پیگیری مستمر پروژه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است تا اعتبارات تخصیص یافته به بهترین نحو در مسیر توسعه و بهبود کیفیت زندگی مردم استان مصرف شود. امیدواریم با همدلی و تعامل همه نهادها، شاهد پیشرفت‌های چشمگیر در حوزه‌های مختلف باشیم.

کد خبر 6512940

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ۷ تیر؛ آغاز بازگشت دانشجویان پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس به خوابگاه‌ها

  • امیدآفرینی و روایت حقانیت مردم ایران از وظایف هیئت‌ها است

  • مراسم «شیرخوارگان حسینی» در حرم امام رضا(ع)

  • مراسم شیرخوارگان حسینی در استان سمنان؛ آیینی از مهر و عطوفت

  • محدودیت ترافیکی در جاده چالوس برای موج بازگشت مسافران

  • پیگیری احداث مراکز انتقال خون در شهرهای استان ایلام

  • از راه‌اندازی شبکه خادم تا برپایی اردوگاه‌های اسکان اضطراری

  • خیمه‌گاه حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در روستای حسن‌آباد سمنان

  • آئین معنوی «شیرخوارگان حسینی» در حرم امام رضا(ع) برگزار شد

  • اعتبار ۲هزار میلیارد تومان برای توسعه سواحل مکران و کریدور شمال – جنوب

  • گزارش ادعایی «سی‌ان‌ان» درباره پیشنهاد جدید ترامپ برای مذاکره با ایران

  • دیوان توهمات ترامپ؛ گزافه‌سرایی‌ جدید رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران

  • جلسه جنجالی کنگره درباره حمله آمریکا؛ ادعای ترامپ با عقل جور درنمی‌آید

  • «هاآرتص»: «ترامپ» اشتباه بزرگی کرد

  • عراقچی:برای محروم کردن ملت ایران از حق هسته‌ای هر فشاری را اعمال کردند

  • جدیدترین موضع گیری پوتین درباره جنگ ایران و رژیم صهیونیستی

  • رویکرد جدید حامیان توحش؛ آلمان: آماده احیای توافق هسته‌ای ایران هستیم

  • جزئیات مراسم خاکسپاری سپهبد شهید غلامعلی رشید و فرزندش در دزفول

  • مرشایمر: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران است +فیلم

  • شیخ نعیم قاسم:ایران به‌تنهایی توانست مقابل آمریکا،اسرائیل و غرب بایستد

  • روزنامه‌های اقتصادی پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴