افزایش شیوع نزدیک بینی در بین دانش آموزان شهری

افزایش شیوع نزدیک بینی در بین دانش آموزان شهری

دبیر علمی بیست و هفتمین کنگره سراسری انجمن علمی اپتومتری ایران، نسبت به افزایش شیوع نزدیک بینی در بین دانش آموزان شهری هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عسگر دوستدار، برگزاری بیست و هفتمین کنگره سراسری انجمن علمی اپتومتری ایران را فرصتی ارزشمند برای گردهمایی متخصصان اپتومتری، پژوهشگران و فعالان حوزه سلامت چشم عنوان کرد.

وی، هدف اصلی کنگره انجمن علمی اپتومتری را، ارتقای دانش علمی و مهارتی اپتومتریست‌ها، تبادل تازه‌ترین یافته‌های پژوهشی، آشنایی با فناوری‌ها و تجهیزات نوین و ایجاد شبکه‌های ارتباطی میان متخصصان دانست و افزود: این کنگره با به‌روزرسانی اطلاعات حرفه‌ای و تبادل تجربه، به بهبود کیفیت خدمات مراقبت از بینایی در کشور کمک می‌کند.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: یکی از محورهای کلیدی کنگره امسال، معرفی جدیدترین روش‌های پیشگیری و کنترل پیشرفت نزدیک‌بینی در کودکان و نوجوانان است. با توجه به افزایش شیوع نزدیک‌بینی در جهان و کشور و به ویژه در میان دانش‌آموزان شهرنشین، معرفی روش‌های نوین و برنامه‌های اصلاح سبک زندگی شامل کاهش استفاده از وسایل دیجیتال و افزایش فعالیت در فضای باز اهمیت ویژه‌ای دارد. شرکت‌کنندگان در این بخش با شواهد علمی جدید و پروتکل‌های بالینی مؤثر آشنا خواهند شد تا بتوانند در عمل به پیشگیری و کاهش عوارض بینایی نسل آینده کمک کنند.

دوستدار گفت: شعار کنگره امسال «اپتومتری، تضمین سلامت بینایی» انتخاب شده که بر اهمیت به‌روزرسانی علمی و نقش آن در حفظ و ارتقای سلامت بینایی جامعه تأکید دارد.

به گفته وی، گروه‌های هدف شرکت‌کنندگان شامل اپتومتریست‌ها، پژوهشگران علم بینایی، دانشجویان اپتومتری، فعالان حوزه تولید و واردات تجهیزات بینایی و مسئولان سیاست‌گذاری سلامت بینایی هستند.

دوستدار خاطرنشان کرد: امیدواریم این کنگره پلی میان دانش نظری و تجربه عملی ایجاد کند و با هم‌افزایی توان علمی و حرفه‌ای همکاران، کیفیت زندگی بیماران بهبود یابد و آینده‌ای روشن‌تر برای سلامت بینایی جامعه رقم بخورد.

کد خبر 6563719 حبیب احسنی پور

  • میزان شیوع تنبلی چشم در ایران کمتر از میانگین جهانی

  • ۸۷ درصد مشکلات بینایی قابل مدیریت است/ توجه به نقش اپتومتریست ها

  • شیوع قوز قرنیه در ایران بالاتر از میانگین جهانی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • کشف ۱۲۰۰ کیلوگرم ماده مخدر شیشه در آزادراه کرج- قزوین

  • تونل نیایش تهران امشب مسدود است

  • بندپی: تهران و فارس تحت پوشش سامانه گردشگران سلامت قرار می‌گیرند

  • اخبار بریکس؛ از تولید نانو دارو در ایران تا همکاری‌های برزیل و چین

  • هشدار محیط زیست درباره سوزاندن لاستیک‌های فرسوده

  • جذب ۲۵ نخبه کهگیلویه و بویراحمد در دستگاه های اجرایی

  • هیئت صلح اداره‌کل منابع طبیعی کردستان افتتاح شد

  • اعزام ۸ اکیپ نظارتی برای بررسی و احصای تخلفات ساختمانی منطقه ۱۲

  • چهارمحال و بختیاری میزبان رقابت‌های لیگ برتر فوتسال زیر ۱۶ سال کشور

  • خشم تل‌آویو از حشد شعبی عراق؛ بازوهای مجازی فعال شدند

  • روایت شکست حصر پاوه و فرمانی که تاریخ انقلاب را دگرگون کرد

  • چربی خون را با این میوه کنترل کنید

  • لحظه اصابت مستقیم موشک به دختر بچه فلسطینی حین حمل آب+ فیلم

  • اظهارات تازه ترامپ درباره جنگ اوکراین

  • ناگفته‌های جدید رسانه صهیونیستی از حمله موشکی ایران به تاسیسات بازان

  • پیکر استاد محمود فرشچیان وارد اصفهان شد

  • چوپانی مدرن در خیابان‌های تهران!

  • تاب‌آوری مراکز حساس با آب‌شیرین‌کن‌ها؛ آب بسته‌بندی‌ سپر امنیتی شهرها

  • حذف شورای رقابت از قیمت‌گذاری خودرو

  • دلیل بازی کردن بازیکن استقلال برای تیم کره ای چه بود؟

  • روزنامه‌های ورزشی ۲۷ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی ۲۷ مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴