افزایش ۳ درصدی کشف جرائم سایبری در خراسان جنوبی

افزایش ۳ درصدی کشف جرائم سایبری در خراسان جنوبی

بیرجند- رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی گفت: از ابتدای سال‌جاری، جرائم سایبری پنج درصد کاهش و کشف جرائم سه درصد افزایش یافته است.

سرهنگ قدرت الوانی در گفت و گو با مهر با اشاره به شیوه‌های مختلف کلاهبرداری‌های اینترنتی، بیان کرد: مشترکان باید نسبت به باز کردن هرگونه لینک دریافتی از سرشماره‌های شخصی خودداری کنند.

وی ادامه داد: اگر فردی سهواً لینک‌های مخرب را باز و نرم‌افزارهای جعلی را نصب کرد باید آن را حذف کرده، گوشی خود را در حالت پرواز قرار داده و به پلیس مراجعه کند.

سرهنگ الوانی اظهار داشت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون، جرائم سایبری در خراسان جنوبی پنج درصد کاهش و کشف جرائم سه درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه ارزش پرونده‌های جرائم ۶ میلیارد تومان بوده است، افزود: ۸۳ درصد این پرونده‌ها جرائم اقتصادی بوده که شامل کلاهبرداری‌های رایانه‌ای با ۵۲ درصد و برداشت‌های غیرمجاز از حساب‌های بانکی با ۳۱ درصد است.

رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی با بیان اینکه از شهروندان خواستاریم از مراکز معتبر خرید کنند، گفت: همچنین در هنگام وارد کردن رمز بانکی، ج خودشان این کار را انجام دهن.

سرهنگ الوانی اظهار داشت: با توجه به اینکه کلاهبرداران به راحتی می‌توانند در پوشش فروشنده دوره‌گرد و با استفاده از اسکیمر اقدام به سرقت اطلاعات کارت بانکی شهروندان کرده و حساب بانکی آنها را خالی کنند، بنابراین از تحویل کارت بانک به فروشندگان سیار و کیوسک‌های میان‌راهی جدا خودداری کنند.

وی خواستار توجه به هشدارهای پلیس فتا شد و گفت: شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام‌رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی سایت پلیس فتا بخش ارتباطات مردمی گزارش دهند.

سرهنگ الوانی افزود: همچنین شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ مربوط به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر کشور است.

وی با اشاره به پیش‌رو بودن مراسم اربعین، گفت: طرح «کلیک امن» با شعار «فکر کن، کلیک کن» جهت ارائه هشدارهای پیشگیرانه برای زائران اربعین حسینی از چهارم مرداد در سراسر کشور آغاز شده است.

کد خبر 6542771

  • اقدامات پلیس خراسان جنوبی در مقابله با قاچاق، سرقت و انتقام مجازی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • مجری مشهور آمریکایی نتانیاهو را به برنامه‌اش راه نداد

  • چاپگر سه بعدی با پسماند غذا فنجان قهوه می سازد

  • به زودی دست تروریست ها را قطع خواهیم کرد

  • ربایش در هرمزگان و آزادی گروگان در کرمان

  • ظرفیت ارزی ۱۰۰ میلیون دلاری برای ‌صادرات دانش بنیان‌ها فعال شد

  • افزایش ۳ درصدی کشف جرائم سایبری در خراسان جنوبی

  • نخستین رویداد «مسجد شایسته» خراسان شمالی برگزار می‌شود

  • هشدار پلیس آگاهی در خصوص پیشگیری از سرقت خودرو درایام اربعین

  • فاجعه‌ «جولانی» برای سوری‌ها؛ سوریه به سرنوشت افغانستان دچار می‌شود؟

  • دوره آموزش کمک‌های اولیه ویژه موکب‌داران اربعین در سمنان برگزار شد

  • تنها مکمل ضروری که همه باید مصرف کنند

  • ۲ عنصر عملیاتی گروهک تروریستی منافقین در ایران اعدام شدند

  • پلنگ بزرگ‌جثه «دماوند» در منطقه شکار ممنوع کوه سفید دیده شد

  • محکومیت گسترده راهزنی دریایی رژیم صهیونیستی در حمله به کشتی «حنظله»

  • خیال خامی به نام «اشغال تهران»

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز یکشنبه ۵ مرداد منتشر شد

  • حرکت کامیون‌های حامل کمک‌های انسانی به سمت نوار غزه+ تصاویر

  • طنز در موقعیتی مثل جنگ جایی ندارد؛ وقتی شعر طنز تبدیل به هجو می‌شود!

  • شیرخشک نوزادان کاهش یافت+ جزئیات سهمیه‌بندی جدید

  • احیای دریاچه ارومیه ضرورتی انکارناپذیر؛ طرح‌های دو دهه گذشته جواب نداد

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه پنجم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه پنجم مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه چهارم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه چهارم مرداد ۱۴۰۴