ایمنی سواحل اولویت نخست دستگاه‌های اجرایی در مازندران است

ایمنی سواحل اولویت نخست دستگاه‌های اجرایی در مازندران است

رامسر- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با تأکید بر ضرورت ایمن‌سازی سواحل گفت: تاکنون ۴۵۵ نفر با کمک ناجیان غریق و نیروهای امدادی از غرق شدن در دریا نجات پیدا کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید امیر حسینی‌جو پیش از ظهر جمعه در جلسه ستاد ساماندهی سواحل شهرستان رامسر اظهار داشت: در سواحل مازندران بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ ناجی و نیروهای هلال‌احمر مستقر شده‌اند و در کنار فعالیت‌های فرهنگی، اقدامات عملی و میدانی باید تقویت شود. وی تأکید کرد: به دلیل شرایط خاص دریای مازندران، شنا در مناطق ممنوعه و ساعات شب به هیچ عنوان مجاز نیست.

معاون سیاسی استاندار مازندران رامسر را قطب گردشگری کشور دانست و تصریح کرد: صاحبان پلاژها و مراکز خصوصی موظف به استقرار ناجی و نیروهای انتظامی هستند و نمی‌توانند نسبت به جان مردم بی‌تفاوت باشند. او افزود: امنیت مهم‌ترین مؤلفه گردشگری است و همه دستگاه‌ها برای اجرای برنامه‌های خود باید پیوست گردشگری داشته باشند.

حسینی‌جو با بیان اینکه هم‌افزایی محلی نقش کلیدی در ایمنی سواحل دارد، گفت: بخشداران، دهیاران، شوراها، هیئت‌های ورزشی و حتی نیروهای مردمی باید به‌عنوان پشتیبان در کنار ناجیان حضور یابند و تحقق این هدف تنها با بودجه میسر نیست، بلکه باید از ظرفیت‌های مردمی نیز استفاده شود.

وی با قدردانی از تلاش نیروهای مستقر یادآور شد: از ابتدای طرح در تابستان امسال تاکنون ۴۵۵ نفر توسط ناجیان در سواحل مازندران از مرگ حتمی نجات یافته‌اند که این آمار اهمیت فعالیت آنان را نشان می‌دهد.

حسینی‌جو در پایان با اشاره به برگزاری رویدادهای پیش‌رو تأکید کرد: به‌زودی ۶ هزار کشتی‌گیر به همراه خانواده‌هایشان وارد رامسر می‌شوند و این فرصت بزرگی برای نمایش توانمندی‌های گردشگری شهرستان است. همه دستگاه‌ها باید با بسیج امکانات و حضور میدانی، شرایط برگزاری ایمن این رویداد ملی را فراهم کنند.

کد خبر 6567673

  • ۱۰۰ طرح سالم سازی دریا در مازندران فعال است

  • ۳۷۵ سکوی دیده بان در نقاط حادثه خیز ساحلی مازندران نصب می شود

  • 19 نفر در دریای مازندران غرق شدند

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ایمنی سواحل اولویت نخست دستگاه‌های اجرایی در مازندران است

  • پزشکان را باید در بحران و حادثه شناخت

  • جلوگیری رژیم صهیونیستی از ورود شهردار بارسلونا به تل‌آویو

  • بانوی فعال در حوزه تورهای ورودی به ایران درگذشت

  • جو استان اردبیل تا اواسط هفته آتی نسبتاً پایدار است

  • بزرگداشت رحلت پیامبر (ص) نماد وحدت امت اسلامی است

  • مشکلات کم‌آبی مردم دشتستان حل شود

  • مراسم عزاداری پیامبر اکرم (ص) و امام حسن مجتبی (ع) در رشت

  • سحر دولتشاهی به «استخر» پیوست؛ ادامه فیلمبرداری ساخته جدید صحت

  • برخی بیانیه‌نویس‌ها در حال پر کردن خشاب دشمنان هستند

  • مهاجم تیم‌ملی: پیشنهاد پرسپولیس را رد کردم/ «یاغی» شدن برایم مهم نیست

  • هفدهمین نمایشگاه فرش کرمانشاه

  • اینفوگرافیک| عملکرد قرارگاه حمل و نقل مرزی خسروی در اربعین ۱۴۰۴

  • درگیری‌های خونین در سلیمانیه؛ حمله به مقر رئیس حزب اتحادیه میهنی+ فیلم

  • دریای رامسر ۳ قربانی گرفت

  • پیروزی مقتدرانه تیم والیبال جوانان مقابل پورتوریکو در قهرمانی جهان

  • خروج پرونده شوکه‌کننده بازیکن خارجی پرسپولیس از مسیر پزشکی به انضباطی

  • بازداشت «لاهور شیخ جنگی» در سلیمانیه+ فیلم

  • پیش‌بینی مشروط قهرمانی استقلال در لیگ برتر/ کمبودی که باید برطرف شود

  • میرعمادیان: از رقبای اصلی کشتی عقب ماندیم/ کشتی‌گیران جنگنده نبودند

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴