اینتر با فروش طارمی و سه ستاره دیگر ۴۵ میلیون یورو نقد می‌خواهد!

اینتر با فروش طارمی و سه ستاره دیگر ۴۵ میلیون یورو نقد می‌خواهد!

مدیران باشگاه اینتر امیدوارند تا با فروش چهار بازیکن خود در نقل و انتقالات تابستانی به درآمد ۴۵ میلیون یورویی دست یابند. یکی از این بازیکنان مهاجم تیم ملی فوتبال ایران است.

به گزارش خبرنگار مهر و به نقل از روزنامه گاتزتا دلواسپورت، باشگاه اینتر میلان امیدوار است از فروش چهار بازیکن خود شامل مهدی طارمی، تاجون بوکانان، الکساندر استانکوویچ و کریستین اصلانی در مجموع حدود ۴۵ میلیون یورو درآمد کسب کند.

اینتر تاکنون در پنجره نقل‌وانتقالاتی تابستانی سه خرید بزرگ (پتار سوچیچ، لوئیس هنریک و آنج-یوان بُنی) داشته است. در همین حال، به نظر می‌رسد «نراتزوری» در جذب بازیکنان جدید همچنان فعالانه عمل می‌کند و طبق گزارش‌ها، در تلاش برای انجام دو خرید پرهزینه دیگر یعنی آدمولا لوکمن و جیووانی لئونی است.

با این حال، اینتر تاکنون در بخش فروش بازیکن فعالیت چندانی نداشته و حالا باید وارد عمل شود تا بازیکنان مازاد تیم را واگذار کند.

خروج مهدی طارمی مهاجم ایرانی از اینتر دیگر پنهان نیست و باشگاه‌هایی مثل فولام و بشیکتاش به جذب او علاقه دارند. اینتر برای طارمی مبلغی در حدود ۱۰ میلیون یورو می‌خواهد.

تاجون بوکانان مدافع – وینگر کانادایی دیگر بازیکنی است که اینتر قصد فروشش را دارد. مبلغ موردنظر باشگاه برای او حدود ۷ میلیون یورو است.

انتقال الکساندر استانکوویچ هافبک نوجوان تقریباً قطعی است و باشگاه کلوب بروژ بلژیک به توافقی نزدیک با اینتر رسیده است. ارزش این انتقال در حدود ۱۰ میلیون یورو عنوان شده است.

کریستین اصلانی هافبک آلبانیایی هم همچنان در فهرست فروش قرار دارد و اینتر برای او مبلغی بین ۱۸ تا ۲۰ میلیون یورو طلب می‌کند.

در صورتی که همه این انتقال‌ها انجام شود، باشگاه اینتر می‌تواند حدود ۴۵ میلیون یورو درآمد از فروش این چهار بازیکن به دست بیاورد؛ مبلغی که می‌تواند صرف خریدهای جدید یا تقویت سایر پست‌ها شود.

کد خبر 6533959 بهنام روان پاک

  • مهدی طارمی برای جدایی از اینتر دست به دامن ایجنت معروف شد

  • طارمی سد بزرگ اینتر برای تقویت خط حمله

  • یک تیم انگلیسی مشتری مهاجم تیم ملی فوتبال ایران

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اینتر با فروش طارمی و سه ستاره دیگر ۴۵ میلیون یورو نقد می‌خواهد!

  • امر به معروف و نهی از منکر پیام اصلی عاشورا و درسی مهم در مکتب کربلا

  • دیدار نمایندگان تهران، پکن و مسکو درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران

  • لزوم بهینه‌سازی سنجش و پذیرش دانشجو؛ تخلفی درباره لورفتن سوال نداشتیم

  • ادای احترام اعضای دفتر شورای نگهبان کاشان به مقام شامخ شهدا

  • سرپرست فرمانداری شهرستان نی ریز منصوب شد

  • آخرین روز کنکور با رقابت بیش از ۲۹ هزار داوطلب در فارس آغاز شد

  • تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره «فیروزه‌کست» تا نیمه مردادماه

  • یک‌هزار دستگاه کولر آبی بین مددجویان استان سمنان توزیع شد

  • ثبت‌نام متقاضیان حضور در راهپیمایی اربعین از امروز آغاز شد

  • «جولانی» دمشق را ترک کرد؛ وزیر دفاع سوریه ترور شد

  • عصبانیت شدید ترامپ از حمله رژیم صهیونیستی به کلیسای غزه

  • دستگیری عامل اصلی بمب‌گذاری در شادگان

  • ابتلای ترامپ به «نارسایی مزمن وریدی»

  • حملات گسترده رژیم صهیونیستی به حمص، درعا و السویداء سوریه

  • محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه در نشست شورای امنیت سازمان ملل

  • فتنه تجزیه طلبانه آمریکایی- اسرائیلی در سوریه؛ زنگ خطری برای حکام عرب

  • اردوغان: اگر «اسرائیل وحشی» متوقف نشود، منطقه و جهان را به آتش می‌کشد

  • گفتگوی تلفنی اردوغان، بن سلمان و امیر قطر با «جولانی»

  • دیزنی‌لند، رویایی که فرهنگ را زیر و رو کرد

  • روزنامه‌های ورزشی پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴