بازنگری در آموزش رشته روان‌شناسی دانشگاه آزاد؛ افزایش حضور بالینی

بازنگری در آموزش رشته روان‌شناسی دانشگاه آزاد؛ افزایش حضور بالینی

رئیس دانشکده بهزیستی و علوم اجتماعی سلامت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشجویان روان‌شناسی، به‌ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی، از این پس حضور پررنگ‌تری در بخش‌های بالینی خواهند داشت.

احمد احمدی پور، روانپزشک و رئیس دانشکده بهزیستی و علوم اجتماعی سلامت دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص اهمیت سلامت روان به خبرنگار مهر گفت: سلامت روان امروزه بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است و سلامت روان و جسم از یکدیگر جدا نیستند.

وی توضیح داد: نزدیک به ۲۵ و یک دهم درصد از افراد جامعه ما نیاز به مداخلات روان‌شناختی از لحاظ درمانی دارند. با توجه به شیوع گسترده این موضوع و با در نظر گرفتن اینکه یکی از مهم‌ترین رشته‌های دانشکده ما که در حال حاضر دانشجویان زیادی در آن تربیت می‌شوند و به جامعه به عنوان افراد متخصص و کارآمد معرفی می‌گردند، رشته روانشناسی است، اهمیت این موضوع در دانشکده ما و در دانشگاه علوم پزشکی بیش از پیش آشکار می‌شود.

رئیس دانشکده بهزیستی دانشگاه آزاد تاکید کرد: از این جهت که افرادی که در این زمینه می‌خواهند در آینده متخصص شوند و به روان جامعه کمک کنند، باید در ابتدا خودشان نیز از دانش این رشته بهره‌مند باشند و نسبت به اهمیت سلامت روان خود آگاهی کافی داشته باشند. افرادی که به این موضوع برای خودشان اهمیت نمی‌دهند، ممکن است در آینده نتوانند افراد همدل و متخصصان خوبی برای کمک به افراد نیازمند باشند.

وی اظهار کرد: ما سعی می‌کنیم در برنامه‌ریزی‌های آموزشی خود، به‌ویژه در زمینه تعلیم و تربیت این دانشجویان، به‌خصوص در بخش‌های بالینی، حمایت و کمک بیشتری ارائه دهیم. در همین راستا تغییراتی نیز در دانشکده انجام داده‌ایم و تلاش کرده‌ایم که دانشجویان تحصیلات تکمیلی بیش از گذشته در عرصه‌های بالینی حضور پیدا کنند تا از تجربیات اساتید خود و مشاهده بیماران واقعی، آموزش بهتر و موثرتری ببینند. هر چه این افراد در سطح جامعه، کلینیک‌ها و بخش‌های بیمارستانی فعال‌تر باشند و بیماران واقعی را از نزدیک ببینند، در آینده بهتر خواهند توانست به مراجعان خود کمک کنند. یکی از مشکلات و معضلات آموزش روان‌شناسی در جامعه ما این بوده که دانشجو پس از گذراندن درس‌ها و کلاس‌های تئوری، ناگهان وارد بازار کار می‌شد.

احمدی پور تصریح کرد: سعی ما بر این است که به‌عنوان مسئولان دانشکده و با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، بیش از گذشته زمینه حضور این دانشجویان را در عرصه‌های عملی و بالینی فراهم و در این مسیر به آنان کمک بیشتری کنیم.

وی در پایان بر ضرورت ایجاد سامانه‌های پایش سلامت روانی در دانشگاه‌ها تاکید کرد و افزود: جلسات مشاوره و ارجاعات درمانی نیز در دسترس دانشجویان است تا از بروز مشکلات جدی جلوگیری شود.

کد خبر 6646425 شبنم درخشان

  • نخستین دانشجوی ارشد «جامعه‌شناسی ورزشی» دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شد

  • کمال‌گرایی عامل اصلی اضطراب دانشجویان در دانشگاه‌ علم و صنعت

  • همکاری دانشگاه آزاد با سازمان نظام روان‌شناسی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • تکذیب شایعه «ابردزدی» از ایران؛ جابجایی ابرها هنوز در توان بشر نیست

  • گردباد در جنوب برزیل ۶ کشته برجای گذاشت

  • استقبال گسترده نیروهای حشد شعبی از انتخابات پارلمانی عراق

  • ایران با سرعت به سمت پیری حرکت می‌کند

  • رشد دو برابری واردات برنج؛ برنج هندی در صدر برنج های خارجی

  • «دو خواهر» برنده جایزه شبکه الجزیره

  • صفرپور:۲۶ نفر در ایلام دچار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن شدند

  • سرهنگ کریمی امین: ۵ دستگاه ماینر در شهرستان زاهدان شد

  • نمایش «سیرک» راهی خانه نمایش دا شد

  • اکثر آمریکایی‌ها نگران گرسنه ماندن خانواده‌های خود هستند

  • منابع آبی دومین استان پرآب کشور در وضعیت قرمز؛کاهش ۳۰ درصدی بارش ها

  • گروه مقاومت لبنانی شهادت ۲ تن از رزمندگانش را تأیید کرد

  • مداحی که میلیاردی بگیرد چه فرقی با حقوق‌بگیر نجومی دارد؟

  • درخواست پلیس از مردم؛قاتل فراری را شناسایی کنید

  • تصمیم عجیب دولت و آشفتگی در بازار برنج

  • مقامات آمریکایی حامل پیامی تند برای دولت لبنان درباره حزب الله هستند

  • نگاهی به عملکرد نمایندگان ایران در روز پنجم بازیهای کشورهای اسلامی

  • هوای هفت شهر کشور در وضعیت هشدار آلودگی؛ خبری از بارش‌های پاییزی نیست

  • مراقب «مرض قند» باشید!

  • رئیس‌جمهور کلمبیا: ترامپ و روبیو شما دروغگو هستید

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴

  • خرید هاست
  • هلدینگ پارسه
  • امداد خودرو
  • سرور اچ پی
  • مانتو
  • هتل های تهران
  • حرف آخر
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه