برگزاری رزمایش کنترل هوشمند تنگه هرمز توسط نیروی دریایی سپاه

رزمایش کنترل هوشمند تنگه هرمز به منظور تامین امنیت و تردد کشتیرانی ایمن با حضور یگان‌های رزمی و واکنش سریع دریایی سپاه برگزار شد.

برگزاری رزمایش کنترل هوشمند تنگه هرمز توسط نیروی دریایی سپاه کد خبر: 761583 | ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ ۱۴:۲۰:۴۹ اعتمادآنلاین |

در این رزمایش انواع سامانه و تسلیحات پدافندی و آفندی بکارگیری شد که به اذعان کارشناسان نظامی حاضر در میدان رزمایش با بالاترین دقت اهداف تعیین شده را منهدم کردند.

به گزارش ایسنا؛ در این رزمایش یگان‌های شناورهای فوق سریع موشک انداز نیروی دریایی به رزم موشکی پرداختند. موشک‌ها از عمق کشور، سواحل و جزایر ایرانی خلیج فارس اهداف خود را در تنگه هرمز مورد اصابت قرار دادند.

یکی از ویژگی‌های جدید این رزمایش استفاده از جدیدترین تاکتیک و تسلیحات وارد سازمان شده در نیروی دریایی سپاه است.

یگان‌های پهپادی با بکارگیری پهپادهای تهاجمی و شناسایی نیز عملیات در محدوده های اخلال سیگنالی را تمرین و با دقت اهداف ثابت و متحرک را مورد اصابت قرار دادند. در این رزمایش برای ساعاتی محدودیت تردد در تنگه هرمز و به دلیل حفظ ایمنی کشتی‌های متردد، با اطلاعیه‌های دریایی اعلام شد.

  • برگزاری رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه پاسداران
  • جانشین فرمانده سپاه ثارالله: آمادگی رزمی سپاه پاسخی دندان‌شکن به هر تهدید احتمالی است
  • مرحله دوم رزمایش زمینی پیامبر اعظم سپاه در جنوب‌غرب آغاز شد
  • ببینید| مرحله دوم رزمایش پیامبر اعظم نیروی زمینی سپاه
  • ببینید| آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس