تخریب و بازسازی ۳۰۰ مدرسه سنگی در ۱۷ استان کشور

تخریب و بازسازی ۳۰۰ مدرسه سنگی در ۱۷ استان کشور

شهرکرد-مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: حدود ۳۰۰ مدرسه سنگی در ۱۷ استان کشور تخریب و مدارس استاندارد جدید جایگزین آن‌ها شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود ملکوتی خواه صبح پنجشنبه در آئین کلنگ‌زنی مدرسه در شهرستان فلارد، اظهار کرد: این پروژه که در دبیرستان متوسطه شهید مطهری شهرستان اجرا می‌شود، بخشی از تفاهم‌نامه‌ای است که بین سازمان برنامه و بودجه کشور و بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در آذر ماه سال گذشته منعقد شده است.

وی افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه، قرار است حدود ۳۰۰ مدرسه سنگی در ۱۷ استان کشور تخریب و مدارس استاندارد جدید جایگزین آن‌ها شود.

مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ادامه داد: پروژه مورد نظر، توسط بنیاد مستضعفان انجام می‌شود و نظارت بر آن بر عهده سازمان نوسازی مدارس است، اما ضرورت این طرح در مناطق محروم به دلیل کمبود فضای آموزشی استاندارد و تأثیر منفی آن بر افت تحصیلی دانش‌آموزان است.

ملکوتی‌خواه عنوان کرد: حاکمیت وظیفه دارد تا در راستای عدالت آموزشی، مدارس استاندارد در مناطق محروم نیز احداث کند.

وی با اشاره به اینکه نکته مهم در این پروژه، مشارکت عمومی است، خاطرنشان کرد: در مناطق محروم، علی‌رغم وجود امکاناتی مانند مساجد و فعالیت‌های خیریه، مشارکت مردم در ساخت مدارس کمتر است، در حالی که این مدارس به عنوان مؤسسات عمومی و برای ارتقا سطح آموزش و رشد جامعه بسیار مفید هستند.

مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور اضافه کرد: بنابراین، در این طرح تلاش شده است تا از ظرفیت‌های محلی و ذینفعان بهره‌مند شود، زیرا این مشارکت نه تنها هزینه‌های دولت را کاهش می‌دهد بلکه انگیزه مردم را برای نگهداری و بهره‌برداری بهتر از مدارس افزایش می‌دهد.

ملکوتی‌خواه هدف نهایی این پروژه را تکمیل و بهره‌برداری تا پایان سال جاری دانست و بیان کرد: در این صورت می‌تواند در رشد علمی و فرهنگی مردم تأثیرگذار باشد و روحیه جامعه را در شرایط اقتصادی دشوار، با وجود تحریم‌ها و چالش‌های اقتصادی، تقویت کند.

وی تاکید کرد: دولت با توجه به اهمیت حوزه آموزش، تمام تلاش خود را برای حمایت و تسهیل اجرای این پروژه‌ها به کار می‌گیرد تا از غفلت در این حوزه جلوگیری کند و توسعه آموزش در مناطق محروم را تسریع بخشد.

کد خبر 6547012

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • بوی سوختگی کاه و کُلش در مزارع مازندران؛ کشت دوباره ممنوع شد

  • آخرین وضعیت امکانات پایانه مرزی مهران برای خنک کردن زوار اربعین

  • واکنش «ترامپ» به اقدام کانادا در به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین

  • دنیامالی: چسبیده های بی اثر در ورزش باید بروند

  • تخریب و بازسازی ۳۰۰ مدرسه سنگی در ۱۷ استان کشور

  • ابتکار هیئت پارلمانی ایران در ژنو؛ نشان دادیم به دنبال صلح جهانی هستیم

  • نقش فعال هیئت پارلمانی ایران در ژنو؛ از حقوق ملت‌های تحت ظلم دفاع شد

  • ۹ موکب در بندرلنگه آماده پذیرایی از زائران اربعین

  • جهاد تبیین تنها راه خنثی‌سازی جنگ شناختی دشمن است

  • وزارت نفت به مسئولیت های اجتماعی خود در استان ایلام عمل کند

  • مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان هرمزگان منصوب شد

  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه صادرات نفت ایران

  • کارگر: ٢٣٠ هزار کدملی ممنوع الخدمات را رفع ممنوعیت کردیم

  • بازیکن سپاهان اصفهان به استقلال پیوست

  • نفوذ پهپاد یمنی به اراضی اشغالی؛ پدافند هوایی در عسقلان فعال شد

  • آغاز عرضه خودروهای وارداتی از شنبه هفته آینده

  • اولمرت: ادامه جنگ در غزه جنایت است، نه دفاع از امنیت اسرائیل

  • حمله رژیم صهیونیستی به لاذقیه سوریه

  • شهید شادمانی چهل و هفت سال ستاره اقتدار ایران بود

  • مقامات آمریکا: وضعیت غزه دلخراش است؛ نتانیاهو دروغگوی مشمئزکننده است

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه هشتم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه هشتم مرداد ۱۴۰۴