تسریع در صدور اسناد مالکیت در کردستان با هدف توسعه شهری و روستایی

تسریع در صدور اسناد مالکیت در کردستان با هدف توسعه شهری و روستایی

سنندج- رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: روند صدور اسناد مالکیت در مناطق حاشیه‌نشین و روستاهای کردستان با هدف توسعه، ساماندهی بافت‌های فرسوده و حمایت از تولید شتاب گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بابایی صبح چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان از صدور پنج هزار سند مالکیت در مناطق حاشیه‌نشین و بافت‌های فرسوده این استان خبر داد و گفت: این اقدام گام نخست در ساماندهی املاک شهری و حمایت از ساکنان این مناطق است.

وی با اشاره به اهمیت تثبیت مالکیت و صدور اسناد برای توسعه مناطق کمتر برخوردار اظهار داشت: این اقدام علاوه بر کاهش اختلافات ملکی، امکان دریافت تسهیلات بانکی و اجرای طرح‌های تجمیع و مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی را برای مردم فراهم می‌کند.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تصریح کرد: روند صدور اسناد در روستاهای کردستان نیز با جدیت ادامه دارد و تاکنون برخی روستاها از جمله در شهرستان کامیاران به طور کامل سنددار شده‌اند که این موضوع در توسعه کشاورزی و استفاده از تسهیلات مالی تأثیرگذار خواهد بود.

اجرای قانون الزام ثبت رسمی معاملات اقدامی ارزشمند در کشور است

بابایی با اشاره به اقدامات سازمان ثبت در اجرای قانون الزام ثبت رسمی معاملات و صدور بیش از پنج میلیون سند مشمول این قانون در کشور، این اقدام را حرکتی جهادی توصیف کرد و افزود: بر اساس نظرسنجی‌های مستقل، سازمان ثبت بالاترین میزان رضایتمندی مردم در حوزه خدمات قضائی را به دست آورده است.

وی همچنین از صدور اسناد ۱۵۰ واحد مسکونی احداثی برای خانواده‌های بی‌بضاعت به دستور رهبر معظم انقلاب و صدور اسناد برای واحدهای شهرک‌های صنعتی استان کردستان خبر داد و گفت: این اقدامات در راستای تحقق شعار سال و حمایت از تولید انجام شده است.

بابایی با تقدیر از تلاش‌های مسئولان قضائی و مدیران استانی به ویژه رئیس کل دادگستری کردستان خاطرنشان کرد: تثبیت مالکیت و صدور اسناد با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد و هرگونه حمایت اعتباری و اجرایی برای تحقق این هدف در اختیار استان قرار خواهد گرفت.

کد خبر 6539170

  • صدور اسناد مالکیت برای تمامی خانوارهای روستای «ماراب» در کامیاران

  • خدمات سازمان ثبت در استان موجب افزایش رضایت عمومی شده است

  • املاک روستاییان، رایگان سنددار می‌شود

  • صدور سند مالکیت برای بیش از ۹۰ درصد شهرک‌های صنعتی گیلان

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ایفای همزمان ۲ نقش متفاوت در «یوزف‌کا»؛ تئاتر به جامعه امید می‌دهد

  • افزایش برنامه‌های فرهنگی از نظر کمی و کیفی در ایلام برای اربعین

  • خدمات سازمان ثبت در استان موجب افزایش رضایت عمومی شده است

  • تداوم گرما در استان ایلام؛ ثبت رکوردهای جدید دمای هوا در برخی مناطق

  • پسر «بایدن»: «نتانیاهو» هیولاست؛ او درباره ایران اشتباه کرد

  • باید در روند خصوصی‌سازی آلومینای جاجرم بازنگری شود

  • تسریع در صدور اسناد مالکیت در کردستان با هدف توسعه شهری و روستایی

  • هشدار؛ مراقب سوختگی‌های پنهان آفتاب باشید

  • ترافیک در محور کندوان سنگین است

  • روایت خواهر شهید از برادری که پیکرش سه روز زیر آوار ماند + فیلم

  • پزشکیان: آماده‌ایم دوباره به عمق اسرائیل حمله کنیم؛تهدید را نمی‌پذیریم

  • کشف پهپاد متجاوز انتحاری جنگ تحمیلی ۱۲ روزه توسط مرزبانان بوشهر

  • یاوه‌گویی چندباره وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره ایران

  • واکنش وزارت خارجه به انتشار گزینشی مصاحبه عراقچی با فاکس‌نیوز

  • اعلام برنامه‌ احتمالی قطعی برق در لرستان برای ۱ مردادماه

  • دشمن با حمله به جلسه شورای‌ امنیت ملی خیال می‌کرد ایران فلج می‌شود

  • سکوت اوباما شکست؛ «ادعاهای ترامپ مضحک و برای حواس‌پرتی است»

  • سردار موسوی: به انقلاب نگاه تمدنی و آخرالزمانی داریم

  • مرحله سوم واریز یارانه مادران باردار آغاز شد

  • ترامپ شمشیر را از رو بست؛ «اوباما خائن است»!

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴