تسهیل پروازهای اربعین حسینی با همکاری عراق

تسهیل پروازهای اربعین حسینی با همکاری عراق

ضرورت تسهیل و استفاده حداکثری از ظرفیت حمل‌ونقل هوایی و ارتقای کیفیت خدمات پروازی ویژه زائران عتبات عالیات در نشست مشترک مسئولان سازمان هواپیمایی ایران و عراق مورد تاکید قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان هواپیمایی کشور، امروز پنج شنبه در آستانه فرا رسیدن ایام پرفیض اربعین حسینی، نشست مشترکی با حضور مسئولان و معاونین سازمان هواپیمایی کشوری جمهوری اسلامی ایران و معاون رئیس و مدیران سازمان هواپیمایی کشور عراق برگزار شد.

در این نشست، دو طرف بر ضرورت تسهیل و استفاده حداکثری از ظرفیت حمل‌ونقل هوایی، رفع موانع موجود و ارتقای کیفیت خدمات پروازی ویژه زائران عتبات عالیات تأکید کردند.

این نشست با هدف هماهنگی هرچه بهتر میان دو کشور برای ارائه خدمات مطلوب و شایسته به زائران اربعین، به ویژه در ایام عملیات پروازی از ۱۷ تا ۲۶ مردادماه که مطابق با نرخ‌های مصوب بلیت پروازها تعیین شده، برگزار شد.

همچنین در این نشست مقرر شد رایزنی و تبادل اطلاعات فنی جهت تسهیل در استفاده حداکثری از ناوگان هواپیمایی کشور بین سازمان هواپیمایی کشوری ایران و عراق ادامه یابد و طرف عراقی نیز متعهد شد در حداقل زمان ممکن نتایج بررسی‌های خود در خصوص بررسی فنی مستندات و صدور مجوزهای مربوطه را به طرف ایرانی منعکس کند.

مسئولان دو کشور در این دیدار توافق کردند برای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود، فرایند اعزام و بازگشت زائران را تسهیل کرده و با هم‌افزایی و هماهنگی‌های دوجانبه، شرایط را برای جابجایی ایمن و همراه رفاه زائرین اربعین در این رویداد باشکوه معنوی فراهم آورند.

سازمان هواپیمایی کشوری ایران اعلام کرد که با جدیت تمام در کنار نهادهای همکار داخلی و طرف عراقی، اقدامات اجرایی را پیگیری خواهد کرد تا زائران گرامی، سفر هوایی امن، ایمن و همراه با آرامش را تجربه کنند.

کد خبر 6540475

  • دستورالعمل عرضه و فروش بلیت هواپیما برای زیارت اربعین ۱۴۰۴

  • آغاز فروش بلیت پروازهای اربعین

  • آمادگی۳۲ فرودگاه بین‌المللی و مرز هوایی برای انجام عملیات اربعین حسینی

  • آغاز پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین از هفته آینده؛ زائران بلاتکلیف‌اند

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • نشریات دانشجویی صدای وجدان جامعه و دانشگاه هستند

  • آتش‌سوزی گسترده در ارتفاعات کوه دراک شیراز

  • اجرای سند تسهیم درآمد محتوا برای مردم اشتغال ایجاد می‌کند

  • تسهیل پروازهای اربعین حسینی با همکاری عراق

  • «جمعه‌های خشم و نصر» این هفته در گلستان برگزار می‌شود

  • «قول مردونه» حوزه هنری رونمایی شد؛ رضا صادقی برای شهدای جنگ خواند

  • فرصت سوزی به سبک مریم مومن؛ کنایه طنازانه «هفت» به مهمان شبکه نسیم!

  • جنبش حماس: آمریکا مسئول مستقیم نسل‌کشی و گرسنگی در غزه است

  • زاکانی: شهیدان حسن و محمد باقری در حوزه‌های خود در قله افتخار بودند

  • گرد و غبار شدید در شهر ایلام

  • تمام ۴۶ سرنشین هواپیمای آنتونوف روسیه کشته شدند

  • «خارگ» جزیره‌ای فراتر از نفت؛ گنجینه‌ای پنهان در قلب خلیج فارس

  • آمادگی کامل مرز خسروی؛ کهن‌ترین مسیر زیارت در انتظار زائران حسین (ع)

  • هواپیمای مسافربری روسیه با ۴۶ سرنشین از رادار خارج شد

  • وقوع حادثه دریایی جدید در جنوب الحدیده

  • زمان و مکان مذاکرات ایران و اروپا مشخص شد

  • وصیت‌نامه شهید حاجی‌زاده منتشر شد

  • تأسیسات هسته‌ای ایران چه مقدار آسیب دیده است؟

  • موازنه قدرت تل‌آویو-دمشق؛ از عادی‌سازی روابط تا تجزیه

  • رئیس کانون مداحان استان اصفهان معرفی شد

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه دوم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه دوم مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه یکم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه یکم مرداد ۱۴۰۴