تقویت امید و بازسازی توان ملی

این بازسازی، توان هر دستگاه، اعم از نظامی یا غیرنظامی، را برای حضور قدرتمندتر در صحنه افزایش می‌دهد. تقویت بنیان‌های سازمانی بر اساس آسیب‌های واردشده، گامی اساسی در راستای ارتقای توانمندی‌های ملی است.

احمد سالک

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: احمد سالک نماینده سابق مجلس درباره پیام رهبر انقلاب به مناسبت چهلمین روز شهدای جنگ اسرائیل علیه ایران به همشهری آنلاین گفت:

پیام رهبر معظم انقلاب به‌مناسبت چهلمین روز شهدای جنگ اسرائیل علیه ایران، ویژگی‌های برجسته‌ای نسبت به سایر بیانیه‌های ایشان داشت. نخست اینکه ایشان نقش مدیریتی مدبرانه و قاطعی را در قبال دستگاه‌های مرتبط ایفا کردند. این نقش‌آفرینی، مشابه پدری مهربان بود که وظایف مشخصی را برای فرزندانش تعیین می‌کند و با هدایت و نظارت، مسیر پیشرفت را هموار می‌سازد.

دومین ویژگی این پیام، ایجاد امید در دل دستگاه‌های اجرایی برای بازسازی و تقویت بخش‌های آسیب‌دیده است. این بازسازی، توان هر دستگاه، اعم از نظامی یا غیرنظامی، را برای حضور قدرتمندتر در صحنه افزایش می‌دهد. تقویت بنیان‌های سازمانی بر اساس آسیب‌های واردشده، گامی اساسی در راستای ارتقای توانمندی‌های ملی است.

سومین نکته، به‌موقع بودن صدور این بیانیه است. در شرایطی که آتش‌بسی نسبی برقرار است، اما احتمال اقدامات خصمانه از سوی اسرائیل و آمریکا وجود دارد، این پیام ضرورت حفظ آمادگی کامل را گوشزد می‌کند. آماده‌باش همه‌جانبه، به‌ویژه در حوزه نظامی، از وظایف اصلی دستگاه‌های مسئول است تا در برابر هرگونه تهدید احتمالی، کشور را مصون نگه دارند.

نکته پایانی، تاکید بر پشتوانه مردمی این حرکت است. درک و بصیرت بالای مردم، سرمایه‌ای ارزشمند در تحقق اهداف این پیام است. تقویت این بصیرت از طریق حوزه‌های علمیه، سخنرانان و افرادی که تریبون‌های عمومی در اختیار دارند، ضروری است. حفظ و تقویت همبستگی ملی به‌عنوان ابزاری قدرتمند، نقش کلیدی در ناکام گذاشتن دشمنان ایفا می‌کند.

یکی از جنبه‌های مهم این پیام، توجه به نقش رسانه‌ها در تقویت روحیه ملی و انسجام اجتماعی است. رسانه‌ها، به‌ویژه رسانه ملی، می‌توانند با تولید محتوای هدفمند و آگاهی‌بخش، به تحکیم وحدت و هم‌افزایی در جامعه کمک کنند. این ابزار قدرتمند، با تبیین ارزش‌های مشترک و آرمان‌های ملی، حس تعلق به هویت ایرانی را در میان مردم تقویت می‌کند.

در نهایت، اجرای دقیق و همه‌جانبه این دستورالعمل، نیازمند نگاهی عمیق و هماهنگی بین تمام بخش‌های جامعه است. دستگاه‌های دولتی، نهادهای اجتماعی و آحاد مردم باید دست در دست هم، در مسیر تحقق اهداف این پیام گام بردارند. این هم‌افزایی، نه‌تنها به عبور از چالش‌های کنونی کمک می‌کند، بلکه زمینه‌ساز پیشرفت پایدار و اقتدار روزافزون ایران خواهد بود.

کد خبر 966178

  • حضور چریک پیر در مراسم ختم توکلی (عکس)

  • چهره مهدی هاشمی بعد از سال ها زندان (عکس)

  • تیپ فرزاد حسنی در مراسم ختم یک چهره سیاسی

  • واکنش مولوی عبدالحمید به حادثه تروریستی زاهدان

  • 10 دستاورد مهم ایران پس از جنگ 12 روزه | ماجرای رکوردی که ایران ثبت کرد

  • چرا ما پیشدستانه به اسرائیل حمله نکردیم؟ | وجوه متمایز این جنگ تمدنی

  • رهبر انقلاب هفت تکلیف راهبردی را مشخص کردند | همه مردم ایران وظیفه دارند عمل کنند

  • حمله شبانه زنوزی به هیات مدیره پرسپولیس | تا الان فکر می کردم بیرانوند مقصر است!

  • مناطقی از تهران زیباتر از شهرهای اروپایی و آمریکایی

  • عالیشاه بازوبند کاپیتانی را قبول نکرد | پیام مهم به رختکن پرسپولیس

  • حمله هواداران پرسپولیس به خرید جدید باشگاه

  • پیشنهاد جنجالی یک وزیر برای تعطیلی یک هفته ای کشور | تعطیلی تابستانی در راه است؟

  • فوری | مهاجم ایرانی با استقلال توافق کرد؛‌هایجک از گل‌گهر |‌ آل کثیر کنسل شد؟

  • دستگیری ۳ شرور پس از حمله به مأموران حین جمع‌آوری اتباع

  • موج انفجار پالایشگاه حیفا تا عمق دولت اسرائیل رفت؛ ماجرا به اینجا ختم نمی‌شود

  • تصاویر بارش شدید برف در روز گذشته + فیلم

  • تصویر لو رفته از بشار اسد در روسیه

  • جزئیات جدید از حمله تروریستی به دادگستری زاهدان | جیش‌الظلم مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت

  • یک نماینده: استان ما شرایط پایتخت شدن به جای تهران را دارد فقط مشکل آب داریم!

  • خرید بزرگ و خارجی استقلال، ساپینتو و رضاییان را فالو کرد | چراغ سبز برای استقلالی شدن

  • فوری | مهاجم ایرانی با استقلال توافق کرد؛‌هایجک از گل‌گهر |‌ آل کثیر کنسل شد؟

  • فوری؛ حمله تروریستی به دادگستری زاهدان

  • عالیشاه بازوبند کاپیتانی را قبول نکرد | پیام مهم به رختکن پرسپولیس

  • حمله شبانه زنوزی به هیات مدیره پرسپولیس | تا الان فکر می کردم بیرانوند مقصر است!

  • افزایش شتاب حرکت نظامی و علمی کشور در آینده؛ پاسخ قاطع رهبر انقلاب به دعاوی بی‌پایه آمریکا و اسرائیل

  • فوری؛ پیام رهبر انقلاب منتشر شد : دشمن ابله به هدفش نرسید | آینده نشان خواهد داد که …