توجه به اقشار آسیب‌پذیر در طرح‌های مسکن ضروری است

توجه به اقشار آسیب‌پذیر در طرح‌های مسکن ضروری است

قم- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم گفت: تأمین سرپناه مناسب در آرامش روانی و امنیت اجتماعی و توجه به اقشار آسیب‌پذیر در طرح‌های مسکن ضروری است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی آشتاب مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم در آئین آغاز به کار پروژه‌های جدید گروه ساختمانی کرمانی شامل «آرمانی ۱۷» و «آرمانی ۲۰»، ضمن تبریک هفته دولت اظهار کرد: مسکن همواره از محورهای مورد تأکید رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده و در سیاست‌های کلان کشور جایگاهی ویژه دارد.

وی با اشاره به ضرورت توجه به اقشار آسیب‌پذیر در طرح‌های مسکن افزود: ساخت و تأمین سرپناه مناسب نه تنها آرامش روانی و امنیت اجتماعی را به همراه دارد بلکه در بهبود معیشت خانواده‌ها و تقویت انسجام اجتماعی نیز نقش‌آفرین است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم در ادامه از گروه ساختمانی کرمانی به‌عنوان مجموعه‌ای پیشرو در حوزه تعاونی‌ها یاد کرد و گفت: این گروه با ویژگی‌هایی همچون سرعت عمل، دقت در اجرا و رعایت قیمت مناسب، الگویی موفق در عرصه ساخت‌وساز محسوب می‌شود و اقدامات آن تنها به بخش مسکن محدود نبوده بلکه در سایر حوزه‌های اجتماعی نیز منشأ خیر و برکت برای استان بوده است.

آشتاب با بیان اینکه تاکنون بیش از ۱۱۰ پروژه عمرانی توسط این گروه ساختمانی اجرا شده است، تصریح کرد: صنعت مسکن از یک سو محرک رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال به شمار می‌رود و از سوی دیگر به ارتقای سرمایه اجتماعی و افزایش احساس امنیت در جامعه منجر می‌شود. وی تأکید کرد: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم آماده هرگونه همکاری و حمایت برای تسریع در روند اجرای پروژه‌های تعاونی است.

وی ابراز امیدواری کرد: اجرای طرح‌های جدید گروه کرمانی، علاوه بر رضایت الهی، رضایت مردم استان قم و زائران کریمه اهل‌بیت (س) را نیز به دنبال داشته باشد و گامی دیگر در مسیر خدمت‌رسانی به جامعه باشد.

در بخش دیگری از این مراسم، طاهر کرمانی مدیرعامل گروه ساختمانی کرمانی نیز با تبریک فرارسیدن ماه ربیع‌الاول و گرامیداشت هفته دولت اظهار داشت: این مجموعه طی ۲۷ سال گذشته با تلاش شبانه‌روزی توانسته است بیش از ۱۰۰ پروژه موفق را به سرانجام برساند و موانع متعددی را در مسیر توسعه هموار کند.

وی با بیان اینکه هدف اصلی این مجموعه ایجاد اشتغال و آبادانی ایران است، افزود: ما تنها ساختمان نمی‌سازیم، بلکه آینده و خاطرات نسل‌های بعدی را شکل می‌دهیم و بر همین اساس استوارتر از گذشته به مسیر خود ادامه خواهیم داد.

کد خبر 6572520

  • پروژه‌های بنیاد مسکن گناوه به بهره برداری رسید

  • ۹۶ درصد تعاونی های مسکن کشور عملکرد موفق داشته‌اند

  • احداث و تعمیر ۵۰۸ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد گلستان

  • بیش از ۵۰ تعاونی نیروگاهی در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر فعال شده‌اند

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ۱۴ حافظ قرآن کریم در استان اردبیل تجلیل شدند

  • کاروان تیم ملی فوتبال راهی تاجیکستان شد

  • افتتاح ۲۸ هزار و ۹۱۵ پروژه زیرساختی، عمرانی و رفاهی در هفته دولت

  • افتتاح متمرکز پروژه های بنیاد مسکن در کردکوی

  • ۹۶ درصد تعاونی های مسکن کشور عملکرد موفق داشته‌اند

  • ادعای رویترز درباره مکانیسم ماشه

  • توجه به اقشار آسیب‌پذیر در طرح‌های مسکن ضروری است

  • روایت زندگی قهرمان مردمی در «خط اول»

  • حمایت از دولت به تاسی از رهبر معظم انقلاب وظیفه همگانی است

  • افتتاح چهار پروژه بزرگ عمرانی در صالحیه با رویکرد خدمت و امید

  • مردم سوریه بسته‌های نظامیان صهیونیست را به آتش کشیدند

  • دبیرکل حزب‌الله لبنان با لباس نظامی ظاهر شد+ فیلم

  • افت فشار یا قطعی آب در مناطقی از کلانشهر تبریز

  • اطلاعیه خاموشی دو نوبتی برق کهگیلویه و بویراحمد در روز چهارشنبه

  • وضعیت نامناسب خوابگاه‌های دانشگاه شهیدبهشتی صدای وزیر را هم درآورد

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز چهارشنبه ۵ شهریور منتشر شد

  • انفجار در سوریه؛ مقر تروریست‌های «جولانی» هدف قرار گرفت

  • صراحتا می‌گویم رسانه ملی پروتکل ندارد؛تکرار یک خبر مخاطب را دور می‌کند

  • پزشکان هشدار دادند؛ عادت‌هایی که مردان را نابارور می‌کند

  • ساعت کاری از ۱۵ شهریور با روال قبل خواهد بود

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه پنجم شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه پنجم شهریور ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه چهارم شهریور ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه چهارم شهریور ۱۴۰۴