ثبت‌نام ۹۵۰۰ زائر گلستانی برای اربعین حسینی؛پیش‌بینی اعزام ۳۰ هزار نفر

ثبت‌نام ۹۵۰۰ زائر گلستانی برای اربعین حسینی؛پیش‌بینی اعزام ۳۰ هزار نفر

گرگان-مدیرکل حج و زیارت استان گلستان از ثبت‌نام ۹ هزار و ۵۰۰ نفر در سامانه سما برای حضور در مراسم اربعین حسینی خبر داد و گفت: پیش‌بینی می شود این عدد تا ۳۰ هزار نفر افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی میرقاسم‌پور، ظهر شنبه، با اشاره به آغاز رسمی ثبت‌نام زائران اربعین از ۲۷ تیرماه، گفت: تا امروز چهارم مردادماه، ۹ هزار و ۵۰۰ نفر از زائران استان گلستان در سامانه سما ثبت‌نام کرده‌اند و پیش‌بینی ما این است که این تعداد تا ۳۰ هزار نفر افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه ثبت‌نام در سامانه سما الزامی است، افزود: زائران باید از به تعویق انداختن ثبت‌نام تا روزهای پایانی خودداری کرده و آن را در زمان مناسب انجام دهند. همچنین گذرنامه متقاضیان باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد. افرادی که گذرنامه ندارند، باید از طریق دفاتر پلیس +۱۰ اقدام به تهیه گذرنامه بین‌المللی یا زیارتی کنند.

مدیرکل حج و زیارت گلستان گفت: با توجه به گرمای شدید هوا در ایران و عراق، زائران باید حضور خود را در عراق به کمتر از یک هفته کاهش دهند تا ضمن بهره‌مندی از مواکب، فشار کمتری نیز بر خدمات‌رسانان وارد شود. رعایت نکات بهداشتی و دستورات پزشکی که از سوی هلال احمر و مراکز درمانی اعلام می‌شود نیز الزامی است.

میرقاسم‌پور همچنین اظهار کرد: در سطح استان گلستان ۵۰ دفتر زیارتی آماده ثبت‌نام زائران هستند. همچنین طبق مصوبه ستاد مرکزی اربعین، به هر زائر بالای پنج سال، ۲۰۰ هزار دینار عراقی تعلق می‌گیرد که از طریق بانک‌های عامل قابل دریافت است.

وی درباره زمان پایان ثبت‌نام گفت: مهلت ثبت‌نام تا دو روز قبل از اربعین، یعنی ۲۲ مرداد ادامه دارد و زائران حتی می‌توانند در روزهای پایانی نیز اقدام کنند، اما توصیه اکید ما ثبت‌نام زودهنگام است.

مدیرکل حج و زیارت گلستان با اشاره به آمار سال گذشته خاطرنشان کرد: در اربعین سال گذشته، ۴۰ هزار نفر از استان گلستان اعزام شدند، اما امسال با توجه به شرایط سخت‌تر، پیش‌بینی می‌کنیم حدود ۳۰ هزار نفر از استان به کربلای معلی مشرف شوند.

کد خبر 6542034

  • بسیج کامل شهرداری تهران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین

  • برگزاری مراسم شهادت حضرت رقیه(س) با نوای میثم مطیعی

  • نام نویسی ۱۳هزار زائر اربعین در استان سمنان؛ ارز زیارتی توزیع شد

  • حمایت ۹ میلیارد تومانی هلال‌احمر زنجان به بیش از ۱۲ هزار بیمار

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • مهارت‌آموزی؛ راهکاری کلیدی برای اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی نسل جوان

  • ۲ موتور سیکلت ۳۰ میلیاردی در فلاورجان توقیف شد

  • ضرورت رفع عواملی که سبب اطاله رسیدگی‌ به پرونده‌های قضایی می‌شود

  • اعلام برنامه اجراهای جدید بوتیک هنر ایران

  • پلیس فتا کرمان برای اربعین حسینی پویش «کلیک‌ امن» را اجرا می کند

  • طرح‌ امنیتی جزیره خارگ به صورت کامل اجرا شود

  • آتش‌سوزی در ملارد مهار شد، جای نگرانی نیست

  • تکمیل پروژه‌های عمرانی ساری جزو تعهدات است

  • ۱۱ معتاد متجاهر و ۶ خرده‌فروش مواد مخدر در پلدختر جمع‌آوری شدند

  • اجرای پویش سراسری «کلیک امن» با هدف پیشگیری از کلاهبرداری‌های اینترنتی

  • چرا آب در زاینده رود رهاسازی شد؟

  • جزئیات حمله تروریستی به دادگستری زاهدان؛ ۶ نفر شهید شدند

  • خطر اشعه فرابنفش؛ ساعاتی که نباید زیر نور خورشید باشید

  • از درگذشت بازیگر قدیمی و فراخوان حقیقت تا سیمرغی که به سحر امامی رسید

  • پیگیری حقوقی جنایت جنگی اسرائیل در میدان قدس تجریش

  • انتقال بیماران حادثه تروریستی زاهدان از اورژانس به بخش های بستری

  • انتقاد از وضعیت نوبت بندی برق در گرمای طاقت فرسای بوشهر

  • پیام وزارت خارجه آلمان در «ایکس» درباره مذاکرات دیروز تهران و تروئیکا

  • افزایش تعداد شهدا حادثه تروریستی در دادگستری زاهدان به ۶ نفر

  • برنامه جدید اعمال محدودیت های مصرف برق در شیراز

  • روزنامه‌های صبح شنبه چهارم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه چهارم مرداد ۱۴۰۴