جودو ایران بدنبال مدال آوری در المپیک ناشنوایان؛ انتخاب نفرات اعزامی

جودو ایران بدنبال مدال آوری در المپیک ناشنوایان؛ انتخاب نفرات اعزامی

سرمربی تیم ملی جودو ناشنوایان با تاکید بر اینکه این رشته در تمام ادوار حضور در بازی های المپیک مدال آور بوده، گفت: تلاش مان این است در ژاپن هم مانند برزیل بهترین عملکرد را داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا لویی مقدم با اشاره به اینکه مرحله نخست اردوی تیم ملی جودو ناشنوایان برای حضور در بازی های المپیک ژاپن روز یکشنبه (۲۲ تیر) به پایان رسید، در مورد روند آن توضیح داد و گفت: با توجه به الزامی که برای مشخص کردن نفرات اعزامی در پایان اردوی دوم داریم، اردوی اول را صرفا به بدنسازی اختصاص ندادیم و همزمان کارهای تکنیکی و تاکتیکی را هم دنبال کردیم.

وی ادامه داد: در واقع تمرینات بدنسازی شامل تمرینات هوازی و کار با وزنه همراه با تمرینات فنی جودو، مجموع برنامه های مان را در اردوی اول شامل می شدند. با اجرای این برنامه ها ارزیابی کلی از وضعیت ۱۸ نفری که در اردو حضور داشتند، کسب کردیم تا بر مبنای آن کار را برای اردوی بعد پیگیری کنیم.

سرمربی تیم ملی جودو ناشنوایان با بیان اینکه اردوی دوم این تیم با حضور ۱۴ ورزشکار برگزار می شود، تصریح کرد: رقابت های جودو بازی های المپیک ناشنوایان در ۷ وزن برگزار می شود و در پایان اردوی دوم باید نفرات اعزامی خود را در هر وزن مشخص کنیم. به همین دلیل در اردوی اول اردونشینان را ارزیابی فنی هم کردیم تا اردوی دوم را با ترکیب نزدیک تری به ترکیب اعزامی تشکیل دهیم.

جودو ایران بدنبال مدال آوری در المپیک ناشنوایان؛ انتخاب نفرات اعزامی

لویی مقدم با یادآوری اینکه دومین مرحله اردوی آماده سازی تیم ملی جودو ناشنوایان طی روزهای ۳ تا ۱۴ مرداد تشکیل می شود، ادامه داد: تا زمان اعزام به بازی های المپیک ژاپن ۸ مرحله اردو داریم. بعد از اردوی دوم و با توجه به مشخص شدن ترکیب اعزامی، فشار تمرینات را بیشتر می کنیم تا به موقع آمادگی لازم را کسب کنیم.

وی همچنین اشاره ای به پیشینه حضور جودو در بازی های المپیک ناشنوایان داشت و گفت: همزمان با بازی های ۲۰۱۳ بلغارستان، جودو برای نخستین بار وارد این بازی ها شد. از همان اولین دوره، جودو ناشنوایان ایران در این بازی ها نماینده داشته و در هر دوره هم موفق به کسب مدال شده است.

سرمربی تیم ملی جودو ناشنوایان تاکید کرد: بهترین عملکرد این رشته در المپیک، در بازی های ۲۰۲۱ برزیل به دست آمد. در آن دوره بازی ها ۵ مدال شامل ۲ طلا، ۲ نقره و یک برنز کسب کردیم و قهرمان جودو المپیک در بخش مردان شدیم.

لویی مقدم گفت: تلاش مان این است در المپیک ۲۰۲۵ هم بهترین شویم اگرچه می دانیم با توجه به میزبانی ژاپم کار سخت تر از برزیل خواهد بود. ژاپن مهد جودو است و همین مسئله کارمان را خیلی سخت تر می کند. با این حال تلاش مان این است که در این دوره بازی ها هم در همه اوزان مدال بگیریم و بهترین شویم.

کد خبر 6529438

  • الهامی: برای کسب مدال و سکو در بازی‌های المپیک ناشنوایان قولی نمی‌دهم

  • سرمربی تیم ملی شنای ناشنوایان: امیدوار به نتیجه گیری در المپیک هستیم

  • برگزاری دومین اردوی المپیکی برای تیم ملی والیبال ساحلی ناشنوایان

  • شناگران ناشنوا وارد اردو شدند

  • مهاجرانی قهرمانی تیم فوتسال ناشنوایان در مسابقات جهانی را تبریک گفت

  • از سرگیری تمرینات ورزشکاران ناشنوا برای المپیک

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • کاهش آمار طلاق در استان قزوین

  • دمای قم از چهارشنبه هفته جاری به ۴۶ درجه می‌رسد

  • پزشکیان: باید نگاه‌ تنگ‌نظرانه را کنار گذاشت و از نخبگان استفاده کرد

  • وجود ۱۳۰ هزار هکتار کانون بحرانی گردوغبار بیخ گوش اصفهان

  • جزئیات طرح توافق پرسپولیس با تراکتور؛به نام بیرانوند به کام چند بازیکن

  • آمار دقیق در سیاست‌گذاری‌های جمعیتی نقش موثری دارد

  • حمله مقاومت به نظامیان صهیونیست با موشک ضدزره

  • روادید ایران برای زائران پاکستانی در آستانه اربعین حسینی رایگان شد

  • اعزام ۳۵ مددجوی دختر تهرانی به جشنواره ملی جهش یاس

  • سامانه تلفنی ۴۱۶۵۱ آماده پاسخگویی سوالات دارویی هلال احمر

  • رگبار، رعدوبرق و باد شدید در ۹ استان کشور تا روز جمعه

  • برآورد هزینه زیارت اربعین+ جدول کامل نرخ ارز دولتی

  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

  • تکیه «معاون الملک» تجلی هنر و معماری ایرانی – اسلامی

  • فغان از داوری که غیرت نداشت!

  • فعالیتی رایج که خطر کمردرد را کاهش می‌دهد

  • قطر خسارت حملات ایران به پایگاه آمریکا را پرداخت می‌کند

  • سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس دلایل استعفایش را اعلام کرد

  • قیمت بلیط اتوبوس از مبدا مشهد برای سفر اربعین اعلام شد

  • ریزگردها فقط «خارجی» نیستند؛ آیا جنگ ۱۲ روزه در آلودگی تهران نقش دارد؟

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴