خبرنگاران با تعهد و بصیرت، نقاب از چهره نظام سلطه برمی‌دارند

خبرنگاران با تعهد و بصیرت، نقاب از چهره نظام سلطه برمی‌دارند

قم- تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) و استاندار قم در پیامی مشترک به مناسبت روز خبرنگار، خبرنگاران را طلایه‌داران جهاد تبیین خواندند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید محمد سعیدی، تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها و امام جمعه قم، در پیامی مشترک با اکبر بهنام‌جو استاندار قم، روز خبرنگار را به تمامی فعالان متعهد عرصه اطلاع‌رسانی در سراسر کشور و استان قم تبریک گفت.

در این پیام آمده است که خبرنگاران در خط مقدم جهاد تبیین قرار دارند و با هوشمندی، بصیرت و تعهد، وظیفه سنگین روشن‌سازی حقایق برای افکار عمومی و مقابله با تحریف واقعیات از سوی نظام سلطه جهانی را بر عهده دارند.

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

روز خبرنگار، یادآور مجاهدت‌های خاموش و تلاش‌های بی‌وقفه قشر شریف و آگاه جامعه، خبرنگاران عزیز است که به عنوان طلایه‌داران عرصه آگاهی‌بخشی و روشنگری و با قلم‌های متعهد و قدم‌های استوار خود، بار سنگین روایت حقیقت را بر دوش می‌کشند.

در دنیای پرشتاب امروز که اطلاعات با سرعتی خیره کننده، در اقصی نقاط جهان منتشر می‌شود، نقش رسانه و عنصر کلیدی آن یعنی “خبرنگاران” بیش از پیش حیاتی و انکارناپذیر است.

امروز و در مقطع حساس کنونی که دشمنان قسم‌خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با تمام توان در پی تحریف واقعیت‌ها و ایجاد جنگ روانی و رسانه‌ای هستند، رسالت اصحاب رسانه و خبرنگاران دوچندان و حیاتی‌تر است. همان‌طور که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بارها بر اهمیت «جهاد تبیین» تأکید فرموده‌اند، این خبرنگاران هستند که در خط مقدم این جهاد مقدس قرار داشته و باید با بصیرت، هوشمندی و تعهد، حقایق را برای افکار عمومی روشن ساخته و نقاب از چهره دروغین نظام سلطه بردارند.

این‌جانبان فرصت را مغتنم دانسته، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره و ادای احترام به مقام شامخ شهدای عرصه اطلاع‌رسانی، به ویژه شهید محمود صارمی و شهدای خبرنگار مظلوم غزه، این روز بزرگ را به یکایک خبرنگاران متعهد و پرتلاش در جای جای ایران اسلامی و قم مقدس تبریک و تهنیت عرض نموده و با تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش‌های این عزیزان در طول ایام مختلف سال به ویژه در جنگ ۱۲ روزه، امیدواریم تلاش گران عرصه خبر و آگاهی بخشی با همت و غیرت انقلابی خود، همچنان در مسیر خنثی‌سازی توطئه‌های رسانه‌ای دشمن، تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و امید آفرینی در جامعه موفق و سربلند باشند.

از درگاه خداوند متعال، برای تمامی این عزیزان صحت، سرافرازی و توفیقات روزافزون در انجام رسالت خطیرشان را مسئلت داریم.

تولیت حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و امام جمعه قم، سید محمد سعیدی

اکبر بهنام‌جو، استاندار قم

کد خبر 6553821

  • امام جمعه قم در بیمارستان بستری شد

  • رئیس‌جمهور با تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) دیدار کرد

  • مطبوعات در کنار نگاه امیدآفرین، دیدگاه منتقدانه را نیز حفظ کنند

  • ضرورت حفظ و صیانت از جایگاه خبرنگاران

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • «علی‌اف» برای دیدار با «ترامپ» وارد آمریکا شد

  • موکب محبان الرضا منطقه ۳؛تنها موکب کودک و نوجوان در عراق

  • داروهای بلااستفاده‌تان را اهدا کنید؛ مرهمی‌برای زائران اربعین

  • اولین پیام لاریجانی پس از انتصاب به دبیری شورای عالی امنیت ملی

  • اذعان یک مقام ارشد اروپایی به نسل‌کشی در غزه برای نخستین بار

  • فرودگاه بین‌المللی مشهد آماده‌ بدرقه‌ زائران حسینی

  • خبرنگاران پرچمدار جهاد تبیین و روایتگر واقعیت‌های جامعه‌ اند

  • خبرنگاران با تعهد و بصیرت، نقاب از چهره نظام سلطه برمی‌دارند

  • بازدید رئیس ستاد اجرایی فرمان امام از روند خدمت‌رسانی در مرز مهران

  • کاراته‌کای قمی سهمیه مسابقات جهانی ۲۰۲۵ را کسب کرد

  • همگروهی ایران با عربستان در مرحله مقدماتی جام ملت‌های فوتبال آسیا

  • هشدار افزایش دما تا ۵۰ درجه؛ بارش باران در ۴ استان

  • یک هفته مانده به اربعین در ۳۱۰ کیلومتری کربلا؛ خسروی مسیری امن و راحت

  • نشست تخصصی «اطلس تجارت ایران» مهر ماه برگزار می شود

  • غرب استان تهران لرزید

  • جاسوس موساد کدام اسرار هسته ای ایران را لو داد؟

  • تداوم افزایش رطوبت و شرجی در خوزستان

  • از اصفهان تا کربلا با دوچرخه، سفر اول مهندس ۵۳ ساله

  • مدافع ملی پوش پرسپولیس همچنان دنبال تیم

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز پنجشنبه ۱۶ مرداد منتشر شد

  • روزنامه‌های صبح پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴