درخواست عجیب اتحادیه مشاوران املاک | حق کمیسیون مسکن و اجاره ۲ برابر می شود؟

درحالی بازار مسکن در یکی از سنگین‌ترین دوره‌های رکود سال‌های اخیر به سر می‌برد که اتحادیه مشاوران املاک به‌دنبال افزایش نرخ کمیسیون بنگاه‌های املاک است.

بنگاه - مشاور املاک

به گزارش همشهری آنلاین، در بازار کساد مسکن و در سایه رشد قارچ گونه بنگاه‌های ملکی، سرانه درآمد صنف مشاوران املاک کاهش پیدا کرده و اتحادیه مشاوران املاک تهران برای افزایش درآمد اعضای خود، پیشنهاد افزایش حدود ۲ برابری تعرفه حق کمیسیون معاملات ساخت، مسکن و اجاره را به اداره کل صنعت، معدن و تجارت تهران ارسال کرده است.

نکته عجیب ماجرا اینجاست که تعرفه کمیسیون مشاوران املاک به‌صورت درصدی از ارزش معامله اعم از مشارکت در ساخت، خریدوفروش یا اجاره محاسبه می‌شود و همواره ارزش ریالی آن همگام با ترقی قیمت ملک افزایش می‌یابد.

عجیب‌تر اینکه در دهه اخیر و در شرایطی که تورم عمومی حدود ۱۰ برابر شده است، میانگین قیمت مسکن تهران بیش از ۲۰ برابر رشد کرده است و عملاً رشد حق کمیسیون بنگاه‌های ملکی دو برابر نرخ تورم بوده است.

طبق محاسبات در همین بازه زمانی، میانگین درآمد خانوارهای تهرانی حدود ۱۱ برابر افزایش پیدا کرده درحالی‌که حق‌الزحمه بنگاه‌های ملکی با افزایش ۲۰ برابری مواجه بوده است.

حالا اتحادیه مشاوران املاک تهران به اداره کل صمت تهران پیشنهاد کرده است، خانوارهای تهرانی که درآمدشان ۱۱ برابر در ۱۰ سال افزایش یافته، حق کمیسیون بنگاه‌هایی که رشد ۲۰ برابری درآمد را تجربه کرده‌اند، دو برابر حق‌الزحمه بپردازند تا شکاف میان دو طرق از ۹ برابر فعلی به چند ده برابر برسد!

قطع آب ۴۷ هزار مشترک بدمصرف تهرانی

سخنگوی صنعت آب گفت که در ۴‌ماه اخیر آب ۴۷ هزار و ۵۳۵ مشترک بدمصرف تهرانی به‌طور موقت قطع شده است. برخورد جدی با مشترکان بدمصرف ادامه خواهد یافت تا نسبت به تغییر رفتار عمل کنند. دستگاه‌های اجرایی مستقر در تهران باید ۲۵ درصد کاهش مصرف اعمال کنند در غیراین صورت برخورد صورت می‌گیرد.

سقف مصرف برق شکست

شرکت توانیر اعلام کرد: حداکثر مقدار تقاضای مصرف برق در روز یکشنبه ۲۹ تیرماه به ۷۶ هزار و ۸۴ مگاوات رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل و در مقایسه با روز شنبه همین هفته یک درصد افزایش یافته است. شرکت توانیر از هموطنان خواست کولرهای آبی و گازی خود را در حالت دور کند و دمای ۲۵ درجه تنظیم کنند تا به پایداری شبکه برق در این روزها کمک کنند.

انتقاد عارف از احتکار برنج

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور گفت: در شهریورماه گذشته اعلام کردیم اگر به واردات برنج اجازه داده شود قیمت این محصول به زیر هر کیلو ۸۰ هزار تومان خواهد آمد اما به‌دلیل رفتار عده‌ای این محصول را به‌زعم خودشان احتکار کرده و تمامی محصول برنج کشاورزان را پیش‌خرید می‌کنند که قیمت آن در حال حاضر با رقم واقعی فاصله بسیار زیادی دارد و این وهن نظام است.

پایداری بازار ارز در توفان جنگ با همراهی مردم

قاسم رضائیان، عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: در اوج جنگ ۱۲ روزه، شاهد نوساناتی در بازار ارز بودیم که پس از آتش‌بس، این نوسانات فروکش کرد. با این حال، باید پذیرفت که در کنار مدیریت بانک مرکزی، مردم نیز به خوبی بحران‌ها را هدایت کردند.

علی‌آبادی: ذخایر آبی کشور شرایط خوبی ندارد

وزیر نیرو گفت: کشور به جهت داران‌بودن منابع آبی در شرایط خوبی قرار ندارد؛ در این میان برخی استان‌ها مانند مازندران از بارش‌های نرمالی برخوردار بودند اما سایر مناطق کشور، تشنه است.

سومین واحد گازی نیروگاه شهیدسلیمی نکا افتتاح شد

سومین واحد گازی نیروگاه نکا به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات افتتاح شد و رکورد جدیدی در زمینه نصب و راه‌اندازی واحد گازی نیروگاهی مقیاس بزرگ در کشور به ثبت رسید. عملیات نصب و راه‌اندازی این واحد گازی جدید نیروگاهی تنها در مدت زمان ۴‌ماه به اتمام رسیده است تا رکورد جدیدی در زمینه ساخت نیروگاه‌های حرارتی در کشور به ثبت برسد.

سقف ۱۰ بلیت اتوبوس برای زائران اربعین

سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کرد که هر زائر اربعین می‌تواند حداکثر ۱۰ بلیت اتوبوس را به‌صورت اینترنتی یا حضوری خریداری کند تا دسترسی عادلانه همه زائران به ناوگان حمل‌ونقل عمومی تضمین شود.

وضعیت مطلوب روغن

دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی کشور گفت: در سه‌ماهه اول امسال ۵۳۰ هزار تن روغن خام وارد کشور شده که نشان‌دهنده رشد ۵۳ درصدی نسبت به سال گذشته است. تنها در عرضه روغن پخت‌وپز و سرخ‌کردنی ممکن است در برخی فروشگاه‌ها تفاوت‌هایی مشاهده شود، اما کمبودی وجود ندارد.

کد خبر 965000 منبع: روزنامه همشهری

  • درخواست عجیب اتحادیه مشاوران املاک | حق کمیسیون مسکن و اجاره ۲ برابر می شود؟

  • خشکی کامل و سناریوی آخرالزمانی برای تهران؟ | اعلام اسامی ۵ شهر بی آب ایران با صدرنشینی تهران و اصفهان

  • پاسخ عراقچی به مجری سرشناس شبکه آمریکایی درباره دسترسی ایران به ذخایر اورانیوم غنی شده | برنامه غنی‌سازی اورانیوم به کجا می رسد؟

  • سپاه «قاصد» را پرتاب کرد + جزئیات

  • پدافند هوایی ایران صهیونیست‌ها را مجبور به عقب‌نشینی کرد

  • آذری جهرمی: یک «استقلالی» من را قسم داد تا دیگر کُری نخوانم | ویدئو

  • آب آشامیدنی در یک استان به این رنگ درآمد | مردم: آب گل‌آلود، بدمزه است | مسئولین: این آب میکروبی نیست! | یک شهروند: پول خرید آب معدنی نداریم

  • قاچاقچی اعدامی بعد از آزادی در تهران سارق مسلح شد + گفتگو با متهم

  • پاسخ عراقچی به مجری سرشناس شبکه آمریکایی درباره دسترسی ایران به ذخایر اورانیوم غنی شده | برنامه غنی‌سازی اورانیوم به کجا می رسد؟

  • رابی سلمان: تلفات اسرائیل در جنگ با ایران ۸۹۳ نفر بود، نه ۳۵ نفر | بعید می‌دانم صلح در دستورکار ایران باشد

  • لیست خرید ساپینتو با حضور چهار پرسپولیسی

  • اردوغان: به یک نیروی ۲۵۰۰ نفره اجازه ورود به السویدا سوریه داده شد

  • فوری؛ آل‌کثیر و استقلال توافق حاصل شد

  • تصاویر خروج عیسی آل کثیر از باشگاه استقلال + فیلم

  • آب آشامیدنی در یک استان به این رنگ درآمد | مردم: آب گل‌آلود، بدمزه است | مسئولین: این آب میکروبی نیست! | یک شهروند: پول خرید آب معدنی نداریم

  • چراغ سبز کاخ سفید ؛ ترامپ پشت پرده ترفند گفتگو با ایران را لو داد

  • شرق تهران فقط یک ماه آب دارد

  • آذری جهرمی: یک «استقلالی» من را قسم داد تا دیگر کُری نخوانم | ویدئو

  • یک اتفاق عجیب در فصل اجاره ؛ چرا یک خانه اجاره ای چندین بار آگهی می شود؟ | پای کلاهبرداران هم به بازار باز شد

  • آیا خرید و فروش وام قانونی است؟

  • میزان افزایش مزد کارگران برای ۱۴۰۴ چقدر است؟ | سناریوهای افزایش دستمزد سال آینده

  • پشت پرده تخفیف های مشکوک تاکسی های اینترنتی ؛ تخفیف‌ ها واقعی است؟