دشمن با محاسبات غلط خود هرگز نمی‌تواند راه پیشرفت ایران را مسدود کند

دشمن با محاسبات غلط خود هرگز نمی‌تواند راه پیشرفت ایران را مسدود کند

ری- فرماندار ویژه ری، در حاشیه مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، گفت: دشمن با محاسبات غلط خود هرگز نمی‌تواند راه پیشرفت ایران را مسدود کند.

دریافت 14 MB

به گزارش خبرنگار مهر، بیژن سلیمان‌پور، فرماندار ویژه ری، بعدازظهر پنج‌شنبه در حاشیه مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، از نقش بی‌بدیل شهدا در اعتلای نظام اسلامی و شکست توطئه‌های دشمنان سخن گفت و با اشاره به عظمت شهدا اظهار داشت: امروز، در ایام سوگ و ماتم حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و شهدای کربلا، مردم ولایتمدار، متدین و عاشورایی شهرری توفیق میزبانی از خانواده‌های معظم شهدا و ارادتمندان به شهدای عزیز را داشتند. این شهدا، از دانشمندان برجسته گرفته تا سرداران معظم، سرمایه‌های عظیمی برای نظام، ایران و همه ایرانیان بودند. حیات طیبه آن‌ها سرشار از برکت و خدمت به مردم، نظام و انقلاب بود و شهادتشان نیز زمینه‌ساز اعتلای کلمه‌الله، تقویت نظام و امنیت مردم خواهد بود.

وی با تأکید بر دستاوردهای شهدا افزود: بزرگ‌ترین میراث شهدا، رویش‌های جدیدی است که در این مرز و بوم ایجاد کردند. دشمن با محاسبه‌ای غلط گمان می‌کرد با شهادت این عزیزان، راه پیشرفت و امنیت ایران مسدود می‌شود، اما هر دانشمند شهید ما در مکتب خود هزاران جوان مانند خود تربیت کرده است. ما برخلاف دشمن حقیر صهیونیستی، با اتکا به این نیروهای جوان و نخبه، زمینه نابودی و اضمحلال رژیم غاصب و کودک‌کش را فراهم خواهیم کرد.

فرماندار ری با اشاره به نقش سرداران شهید گفت: سرداران عزیز ما با تربیت نیروهای خوش‌فکر و مقتدر، آینده امنیت این سرزمین را تضمین کردند. این نیروها تا نابودی کامل رژیم صهیونیستی از پای نخواهند نشست. به فضل الهی و با نصرت خداوند رحمان، رزمندگان ما با انسجام و وحدت کلمه، زمینه پیروزی‌های بعدی را فراهم می‌کنند.

سلیمان‌پور با الهام از مکتب عاشورا اظهار داشت: از مکتب امام حسین (ع) آموخته‌ایم که تا آخرین لحظه پای ارزش‌ها و باورهایمان در برابر ظلم ایستادگی کنیم. با هدایت‌های حکیمانه رهبر انقلاب، حضور مردم در صحنه و توانمندی دانشمندان و سرداران جوان، شاهد ویرانی و نابودی دشمنان ملت ایران خواهیم بود. این شهدا مظهر اقتدار ایران هستند و خونشان، راه عزت و پیشرفت کشور را هموار کرده است.

وی با اشاره به وحدت ملی افزود: انسجام و وحدت کلمه در داخل نظام، رمز پیروزی ماست. دشمنان با جنگ ۱۲ روزه و تهدیدات خود نتوانستند اراده ملت ایران را در هم بشکنند. مردم شهرری، با حضور پرشور در این مراسم، بار دیگر نشان دادند که پای آرمان‌های انقلاب و شهدا ایستاده‌اند و هرگز در برابر ظلم تسلیم نخواهند شد.

کد خبر 6519814

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • مجید جلالی مشاور فنی و مدیر آکادمی صنعت‌نفت آبادان شد

  • دشمن با محاسبات غلط خود هرگز نمی‌تواند راه پیشرفت ایران را مسدود کند

  • افتتاح مدرسه و کتابخانه توسط گروه جهادی شهدا

  • ثبت مهر خروج زائران مهران با پنج ثانیه انجام می شود

  • معروفی: ملت ایران آماده است تا به هر تجاوز دشمن پاسخی کوبنده‌تر دهد

  • جابجایی ۴ هزار نفر از مرز مهران با ناوگان اتوبوسی

  • بازار تاریخی اردبیل؛ میزبان دستجات عزاداری محرم

  • آماده‌باش کامل راهداری گلستان در تعطیلات سوگواری ابا عبدالله الحسین(ع)

  • گفتگوی مفصل ترامپ و پوتین درباره ایران و خاورمیانه

  • تشییع پیکر مطهر شهید مدافع وطن، محمد برومندنژاد

  • نوحه‌ای که بدون حتی یک فعل، معنا را منتقل می‌کند

  • رفع نقاط حادثه‌خیز در محورهای استان بوشهر

  • اولین «پرستار مرد» ایران درگذشت

  • تبیین توطئه اخیر صهیونیستی در سیستان و بلوچستان و شهرستان خاش

  • درگیری «ترامپ» با رئیس بانک مرکزی آمریکا؛ «فورا استعفا بده!»

  • ادعای «آکسیوس» درباره برنامه‌ریزی آمریکا برای مذاکره با ایران

  • ایران در جنگ ۱۲ روزه درس عبرت بزرگی به رژیم صهیونیستی داد + ویدئو

  • پخش یک سریال محرمی جدید؛ دعوت از چهره‌هایی که نیاز تلویزیون است

  • دمای اصفهان تا ۵ درجه کاهش می‌یابد

  • پوتین: امروز با ترامپ گفتگو خواهم کرد+ فیلم

  • روزنامه‌های ورزشی پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴