دشمن با محاسبات غلط راهبردی در باتلاق جنگ تکنولوژیک گرفتار شد

دشمن با محاسبات غلط راهبردی در باتلاق جنگ تکنولوژیک گرفتار شد

ساوه -امام جمعه ساوه گفت:دشمن در تجاوز اخیر به خاک پاک نظام جمهوری اسلامی با محاسبات غلط راهبردی در باتلاق جنگ تکنولوژیک گرفتار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه ساوه، با اشاره به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانان آن به خاک ایران، گفت: جنگ اخیر، نبردی تنها میان ایران و رژیم اشغالگر قدس نبود بلکه جمهوری اسلامی ایران با آمریکا و محور شرارت غربی-عبری درگیر شده است و این جنگ، سطحی نوین از درگیری‌ها با ماهیت تکنولوژیک را رقم زد.

امام جمعه ساوه با تأکید بر تحلیل اشتباه دشمنان در آغاز تجاوز نظامی گفت: رژیم صهیونیستی با چهار محاسبه غلط راهبردی وارد میدان شد که منجر به شکست تاکتیکی و راهبردی آن شد.

حجت الاسلام رحیمی، نخستین اشتباه دشمن را برآورد غلط از وضعیت اجتماعی و اقتصادی ایران دانست و افزود: صهیونیست‌ها تصور کردند که فشارهای معیشتی، گسل‌های قومیتی و اعتراضات فتنه ۱۴۰۱، کشور را به آستانه آشوب رسانده است و تنها نیاز به یک جرقه دارد، در حالی‌که مردم ایران، با غیرت و وفاداری مثال‌زدنی، همانند دفاع از ناموس خود، از میهن دفاع کردند.

جبهه مقاومت زنده است؛ ملت ایران خود خط مقدم است

وی دومین خطای دشمن را محاسبه نادرست درباره توان جبهه مقاومت دانست و تأکید کرد: تصور آنان بر این بود که پس از شهادت برخی فرماندهان مقاومت در لبنان و سوریه و فرسایش حماس، ایران دیگر حمایتی نخواهد کرد؛ حال آنکه ملت ایران، خود به‌مثابه جبهه‌ای مقاوم ایستادگی کردند.

امام جمعه ساوه سومین خطای راهبردی را تحلیل اشتباه از رویکرد دولت فعلی ایران دانست و گفت: دشمن گمان می‌کرد دولت جدید ایران خواهان سازش با غرب است و در مقابل جنگ عقب‌نشینی خواهد کرد، اما برخلاف این تصور، همه جناح‌ها و احزاب با وحدت در دفاع از انقلاب ایستادند.

حجت الاسلام رحیمی همچنین به جنگ ادراکی دشمن و تلاش برای تخریب اعتماد مردم به مسئولین اشاره کرد و گفت: دشمن تلاش داشت با عملیات روانی، تصویر منفی از رهبری و مدیران کشور ارائه دهد تا تاب‌آوری اجتماعی را کاهش دهد، اما ملت فهیم ایران با تأسی از فرهنگ ایثار، اجازه سوءاستفاده ندادند.

وی با اشاره به اقدامات راهبردی دشمن در حمله ۲۳ خرداد عنوان کرد: در این عملیات، تلاش شد تا فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان هسته‌ای و مدیران کلیدی کشور مورد هدف قرار گیرند تا نظام دچار شوک شود، اما هوشیاری نهادهای امنیتی مانع تحقق این هدف شد.

امام جمعه ساوه، اختلال در سامانه‌های پدافندی و تلاش برای حمله به مراکز حیاتی کشور را دومین گام دشمنان عنوان کرد و گفت: دشمن تصور می‌کرد می‌تواند از این طریق به مراکز نظامی، هسته‌ای و حتی منازل مردم ضربه وارد کند، اما با پاسخ کوبنده و امکانات فراتر از تصور نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران مواجه شد.

کد خبر 6513318

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • تشییع ۶۰ شهید در تهران

  • حضور مردم عامل شکست کمر دشمن در «دفاع مقدس دوم» است

  • قیام امام حسین (ع) الگوی امید و ایمان است

  • محرم هر سال درسی تازه برای زندگی انسان به همراه دارد

  • خطیب جمعه اردستان: رژیم‌صهیونیستی به هدف خود نرسید

  • امام جمعه موقت اصفهان: آژانس و اروپا باید عذرخواهی و جبران خسارت کنند

  • امام جمعه پارسیان: ملت ایران با روحیه عاشورایی شکست‌ناپذیر است

  • دشمن با محاسبات غلط راهبردی در باتلاق جنگ تکنولوژیک گرفتار شد

  • ضربات نیروهای مسلح کشورمان زیرساخت های صهیونی را نابود کرد

  • تفکر صهیونیستی باید در جهان نابود شود

  • «هاآرتص»: «ترامپ» اشتباه بزرگی کرد

  • جلسه جنجالی کنگره درباره حمله آمریکا؛ ادعای ترامپ با عقل جور درنمی‌آید

  • احتمال معاوضه هجومی بین سپاهان و استقلال؛ همه چیز در گرو نظر دو سرمربی

  • رویترز خبر داد: بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا

  • حادثه امنیتی سخت در خان‌یونس؛ بالگردهای صهیونیستی خود را رساندند

  • کارشناس والیبال: انتخاب پیاتزا هوشمندانه بود؛ بازیکنان خوب سرویس زدند

  • فشار ترامپ به نتانیاهو برای پایان دادن به جنگ غزه

  • جنگ ترامپ با نیویورک تایمز و سی‌ان‌ان به خاطر ایران

  • سیدحسن خمینی: افق بسیار روشنی پیش روی مردم ایران قرار دارد

  • زد و خورد میان پلیس رژیم صهیونیستی و معترضان در قلب اراضی اشغالی

  • روزنامه‌های اقتصادی پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح پنجشنبه پنجم تیر ۱۴۰۴