شمیم خدمت رضوی در نجف اشرف با اعزام خادمیاران سلامت رضوی

شمیم خدمت رضوی در نجف اشرف با اعزام خادمیاران سلامت رضوی

مشهد – مدیر امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی گفت: ۳۵ خادمیار تخصصی حوزه سلامت بنیاد کرامت رضوی به نجف اشرف اعزام تا در ایام اربعین حسینی، خدمات پزشکی و پرستاری رایگان به زائران ارائه دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی غلامی از اعزام ۳۵ خادمیار تخصصی حوزه سلامت به شهر نجف اشرف برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی خبر داد و اظهار کرد: این برنامه برای سومین سال متوالی در ایام اربعین اجرا می‌شود و خادمیاران کانون تخصصی سلامت، با هدف ارائه خدمات پزشکی و پرستاری رایگان، به زائران اعتاب مقدسه خدمت خواهند کرد.

مدیر امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی افزود: با پیگیری‌ها و هماهنگی‌های انجام‌شده، تیم ۳۵ نفره متشکل از پزشکان، پرستاران و کادر اجرایی حوزه سلامت به این سفر زیارتی و خدمتی اعزام شدند و این خادمیاران طی ۱۰ روز اقامت در شهر نجف اشرف، خدمات تخصصی سلامت را به زائران اربعین حسینی ارائه می‌دهند.

وی تصریح کرد: این طرح که تحت نظارت بنیاد کرامت رضوی و با همکاری کانون تخصصی سلامت مدیریت امور مجاوران اجرا می‌شود، بخشی از فعالیت‌های گسترده آستان قدس رضوی برای حمایت از زائران در مناسبت‌های مذهبی است. خادمیاران اعزامی با بهره‌گیری از تخصص خود، خدماتی نظیر ویزیت پزشکی، مراقبت‌های پرستاری و اقدامات پیشگیرانه را به‌صورت کاملاً رایگان ارائه می‌کنند تا زائران با آسودگی بیشتری به زیارت بپردازند.

غلامی گفت: خدمت‌رسانی خادمیاران سلامت در نجف اشرف، نه‌تنها نیازهای جسمانی زائران را برطرف می‌کند، بلکه با ایجاد فضایی سرشار از معنویت و کرامت، تجربه‌ای ماندگار برای آنان رقم می‌زند.

مدیر امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی تأکید کرد: این خدمت، در راستای رسالت آستان قدس رضوی برای ترویج فرهنگ خدمت و همدلی در مسیر اهل بیت (ع) انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام بنیاد کرامت رضوی، نمونه‌ای از تعهد این نهاد به گسترش خدمات اجتماعی و معنوی در سطح بین‌المللی است و حضور خادمیاران رضوی در نجف اشرف، علاوه بر تأمین نیازهای پزشکی زائران، پیام‌آور اتحاد و همدلی میان عاشقان اهل بیت (ع) از کشورهای مختلف و جلوه‌ای از تعهد آستان قدس رضوی به خدمت‌رسانی در مسیر عشق به امام حسین (ع) است.

کد خبر 6551543

  • کاروان پیاده‌روی اربعین با حضور ۳۰۰ دانشجو از سراسر کشور برگزار می‌شود

  • راه‌اندازی مواکب خدمت‌رسان حرم رضوی در آستانه اربعین حسینی

  • تشریح تمهیدات ویژه خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به زائران دهه آخر صفر

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اختصاص ۷۰۰ هکتار زمین برای نیروگاه خورشیدی در دشتی

  • حمله بی‌سابقه پسر «نتانیاهو» به قطر

  • نگهداری کالاها در بنادر مازندران کاهش یافته است

  • زمینه پهلوگیری کشتی‌های بزرگ‌تر در بندر بوشهر فراهم شود

  • تداوم هوای گرم تابستانی در یزد

  • تهدیدات غذای ناسالم برای نظام سلامت

  • شناسایی ۴۰ تخلف تغییر کاربری اراضی کشاورزی در کهگیلویه

  • بررسی چالش های بودجه سلامت؛ انباشت بدهی‌ها و مطالبات

  • شکارچی کبک در فضای مجازی قروه به دام قانون افتاد

  • دلایل مخالفت وی‌اودی‌ها با سند تسهیم؛ پای گران شدن اینترنت در میان است

  • استان تهران چهارشنبه تعطیل شد

  • اینفوگرافیک| آماده باش ۲ هزار نیروی بهداشت و درمان در کرمانشاه

  • ماجرای تماس رژیم صهیونیستی با روسیه قبل از شروع جنگ ۱۲ روزه

  • آمادگی کامل مرز خسروی برای میزبانی از زائران اربعین

  • وضعیت تردد در مرز خسروی؛ شامگاه دوشنبه ۱۳ مرداد

  • سرانه ورزشی شهر کرمانشاه پایین‌تر از میانگین کشوری است

  • زیرساخت‌های بی‌نظیر مرز خسروی در غرب کشور برای تردد زائران اربعین

  • کرمانشاه در مسیر توسعه ورزش؛ توجه ویژه به پروژه‌ها و شهدای قهرمان

  • توضیحات نظام مهندسی اصفهان پیرامون درگیری در مجمع عمومی این سازمان

  • ولایتی: ایران با هرگونه سوءاستفاده از دالان زنگزور برخورد محکم می‌کند

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴