شهادت اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی

رسانه ها از شهادت یک اسیر فلسطینی در زندان بئر السبع تحت کنترل ارتش رژیم صهیونیستی خبر دادند.

شهادت اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی  کد خبر: 755028 | ۱۴۰۴/۱۰/۱۲ ۰۸:۵۳:۱۵ اعتمادآنلاین |

«حسن عیسی القشاعله» اسیر فلسطینی اهل شهر رهط در نقب که بیش از ۱۳ ماه در بازداشت بود و قرار بود ۶ ماه دیگر آزاد شود، پنجشنبه شب در زندان بئر السبع تحت کنترل ارتش رژیم اسرائیل به شهادت رسید.

به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از رسانه های فلسطینی، القشاعله در شرایطی در زندان رژیم صهیونیستی به شهادت رسید که گزارش‌ها از افزایش شمار شهدای اسیر در زندان‌های رژیم اسرائیل به‌ویژه پس از آغاز جنگ نسل‌کشی علیه مردم غزه، حکایت دارد.

به گفته نهادهای حقوقی، هزاران اسیر فلسطینی در زندان های رژیم صهیونیستی در شرایطی نگهداری می‌شوند که فاقد حداقل‌های زندگی است و روزانه در معرض شکنجه، گرسنگی، انواع حملات، محرومیت‌های شدید و حتی بیماری‌های واگیردار عمدی قرار دارند.

آمارها نشان می‌دهد تعداد شهدای اسیر فلسطینی از ابتدای جنگ غزه از مرز ۱۰۰ نفر گذشته است که هویت ۸۶ نفر از آنان اعلام شده است و ۳۲ نفر از آنها در سال گذشته به شهادت رسیده اند.

همچنین دهها اسیر فلسطینی به‌ویژه از غزه همچنان در وضعیت نامعلومی قرار دارند و رژیم اسرائیل اجساد ۹۴ اسیر را نگه داشته است.

مؤسسات اسیران و سازمان‌های حقوق بشری فلسطینی تاکید دارند که این سطح از خشونت و اعدام‌های برنامه ریزی شده در تاریخ بی‌سابقه است زیرا تعداد شهدای اسیر در ۲ سال گذشته برابر با مجموع کسانی است که طی ۲۴ سال (از ۱۹۶۷ تا ۱۹۹۱ ) در زندان‌ها و اردوگاه‌های رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده اند.

  • ببینید | فیلم جدیدی از یک اسیر اسراییلی که مقاومت فلسطین منتشر کرد
  • حماس: مسئله اسرا در رأس اولویت‌های ملی فلسطین و مقاومت باقی خواهد ماند/ ۲۰ اسیر اسرائیل را آزاد می‌…
  • منابع عبری: اجساد ۲ اسیر در خان یونس پیدا شدند
  • ادعای اسرائیل درباره ترور دبیرکل جنبش مجاهدین فلسطین
  • القسام پیام جدیدی از یک اسیر اسراییلی منتشر کرد