شهرداران خط مقدم مدیریت بحران در حوزه شهری هستند

شهرداران خط مقدم مدیریت بحران در حوزه شهری هستند

بندرعباس-مدیرکل مدیریت بحران و مسئول ارشد هماهنگی حوزه مدیریت بحران استانداری هرمزگان،با تأکید برنقش شهرداری‌ها در پیشگیری ازحوادث شهری، گفت:شهرداران خط مقدم مدیریت بحران در حوزه شهری هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست مدیریت بحران استانداری با شهرداران استان با حضور مهرداد حسن‌زاده، مدیرکل مدیریت بحران و مسئول ارشد هماهنگی حوزه مدیریت بحران استانداری، معاون مدیریت بحران، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراها و شهرداران استان برگزار شد.

مهرداد حسن‌زاده در این نشست با اشاره به پیش‌بینی بارش‌های بالاتر از نرمال در بخش قابل توجهی از کشور، بر ضرورت افزایش آمادگی شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای مواجهه با مخاطرات جوی و حوادث احتمالی تأکید کرد.

وی با قدردانی از اقدامات و تلاش‌های شهرداران و مجموعه‌های مدیریت شهری هرمزگان در جریان جنگ و شرایط بحرانی اخیر، نقش شهرداری‌ها را در پشتیبانی، خدمات‌رسانی و مدیریت امور شهری در شرایط بحران مهم و تعیین‌کننده دانست.

حسن‌زاده افزود: جلسات مدیریت بحران در برخی شهرستان‌های استان برگزار شده و این روند با برگزاری نشست‌های تخصصی با شهرداران و در ادامه فرمانداران شهرستان‌ها دنبال خواهد شد.

وی با اشاره به قانون مدیریت بحران کشور اظهار کرد: قانون مدیریت بحران که در سال ۱۳۹۸ تصویب و ابلاغ شد، وظایف دستگاه‌های مختلف را در حوزه‌های پیشگیری، کاهش خطر، آمادگی، پاسخ و بازسازی مشخص کرده است و همه دستگاه‌ها متناسب با مسئولیت‌های خود باید برای مواجهه با بحران آماده باشند.

ضرورت ایجاد ساختار مشخص مدیریت بحران در شهرداری‌ها

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان با تأکید بر مسئولیت شهرداری‌ها در مدیریت بحران شهری گفت: شهرداری‌ها باید از ساختار مشخص و سازوکار اجرایی مناسبی برای مدیریت بحران برخوردار باشند تا در زمان وقوع حادثه، مسئولیت‌ها و وظایف واحدها و نیروها به‌صورت دقیق مشخص باشد.

وی آموزش کارکنان، ارزیابی مستمر تجهیزات و ماشین‌آلات، شناسایی نقاط حادثه‌خیز و بررسی وضعیت ایمنی ساختمان‌ها و تأسیسات شهرداری‌ها را از الزامات آمادگی در برابر بحران عنوان کرد و گفت: آمادگی نباید به زمان وقوع حادثه موکول شود.

جانشین اول استاندار در حوزه مدیریت بحران همچنین با اشاره به اهمیت رعایت ملاحظات خطرپذیری در توسعه شهری افزود: در صدور پروانه‌های ساختمانی و اجرای طرح‌های عمرانی باید مطالعات هیدرولوژیکی، حریم‌ها، پهنه‌های خطر و ملاحظات مرتبط با گسل‌ها مورد توجه قرار گیرد تا توسعه شهری موجب افزایش خسارت در زمان وقوع حوادث نشود.

پیشگیری، مقدم بر واکنش پس از حادثه است

حسن‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیش‌بینی بارش‌های پاییز و زمستان گفت: مخاطرات جوی برخلاف برخی حوادث مانند زلزله، تا حد زیادی قابل پیش‌بینی هستند و این موضوع فرصت مناسبی برای افزایش آمادگی دستگاه‌ها فراهم می‌کند.

وی تأکید کرد: پیش‌بینی بارندگی به معنای انتظار برای وقوع حادثه نیست؛ بلکه باید پیش از آغاز بارش، نقاط حادثه‌خیز، مسیرهای عبور آب، تجهیزات، ماشین‌آلات و نیروهای عملیاتی بررسی و آماده شوند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان همچنین بر همکاری شهرداری‌ها با دستگاه‌های امدادی و انتظامی، بنیاد مسکن و سایر مجموعه‌های مرتبط در زمان بحران تأکید کرد و گفت: مدیریت بحران نیازمند همکاری همه دستگاه‌هاست و هیچ مجموعه‌ای به‌تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی تمام نیازهای یک حادثه باشد.

حسن‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: مدیریت بحران موفق از زمان وقوع حادثه آغاز نمی‌شود، بلکه از مرحله پیشگیری و آمادگی شکل می‌گیرد و انتظار می‌رود شهرداری‌های استان پیش از وقوع حوادث، نقاط ضعف خود را شناسایی و برای رفع آنها اقدام کنند.

کد مطلب 6949894

  • البرز آماده پشتیبانی از تهران در بحران است

  • ادارات هرمزگان از ابتدای خرداد ماه روزهای پنجشنبه تعطیل می شوند

  • بازدید رییس سازمان شهرداری‌ها از مناطق آسیب دیده

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • سردار کرمی: هرگونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • ثبت تصویر خرس قهوه‌ای در کوهستان «شاهوار» قلب البرز شرقی

  • مرزهای تجاری شلمچه و چذابه بازگشایی شدند

  • پرداخت ۴۹۶ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی در مشگین شهر

  • لنج حامل سوخت قاچاق در آب‌های بوموسی توقیف شد

  • فجر شهید سپاسی در آستانه جذب علیرضا جهانبخش

  • بیش از ۱۶۰۹ نفر در تصادفات جاده‌های برون‌شهری جان باختند

  • بساط تورهای غیرمجاز گردشگری برچیده شود

  • آژیر خطر ناوگان اورژانس قم؛ ۳۳ آمبولانس فرسوده و ۲۰ دستگاه معطل ترخیص

  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از روند ساخت بیمارستان۲۲۰ تختخوابی خدابنده

  • ادعای ترامپ: در مراحل پایانی جنگ با ایران هستیم

  • موسوی: محدودیت برق به تولیدکنندگان بخش کشاورزی آسیب می‌زند

  • استقلال آبروی ایران است؛ به همه بگویید «غول آسیا» از خواب بیدار شد

  • اعلام حمایت آمریکا از مزدوران یمنی وابسته به عربستان

  • تصمیم‌های امروز بر توازن راهبردی آینده منطقه تأثیرگذار خواهد بود

  • سقف سهمیه آرد نانوایی‌های آزادپز ۳۰۰ کیسه در ماه تعیین شد

  • بلاگر هتاک به مردم شمال توسط پلیس آستارا دستگیر شد

  • گفت و گوی هفته آینده ترامپ با رهبران کشورهای خلیج فارس درباره ایران

  • خوشنویسی از میراث ارزشمند فرهنگ ایران اسلامی است

  • تأمین مالی واحدهای دام و طیور با جذب ۲۷۰ همت منابع اعتباری

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

  • دوربین مداربسته
  • مبلمان اداری
  • جراح بینی تهران
  • بلکا
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha