صدور کیفرخواست برای متهمان شرکت هرمی با ترفند استخدام‌های دولتی در قم

صدور کیفرخواست برای متهمان شرکت هرمی با ترفند استخدام‌های دولتی در قم

قم- دادستان قم از صدور کیفرخواست برای ۱۲ متهم عضوگیری در شرکت‌های هرمی به منظور کسب درآمد ناشی از افزایش اعضا خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن غریب دادستان عمومی و انقلاب قم از صدور کیفرخواست برای متهمان و سرخاشه‌های یک شبکه هرمی در استان قم خبر داد و اظهار کرد: این متهمان با دستورات و پیگیری شعبه ۲۱ بازپرسی و اقدامات پلیس آگاهی در یک خانه تیمی دستگیر شدند.

وی افزود: سرشاخه‌ها مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان از هر عضو برای ورود به این شبکه‌ها و توسعه زنجیره انسانی به عنوان ضمانت بانکی برای اشتغال به کار دریافت می‌کردند و در صورتی‌که فرد قادر به تأمین این هزینه اجباری نبود، اقدام به محبوس کردن آنان و نگهداری با اجبار و زور اعضا و فشار بر خانواده‌ها برای تأمین مبلغ می‌کردند.

دادستان قم با بیان اینکه برخی از شرکت‌های مزبور، مجوز فعالیت در ایران را نداشته و محل استقرار آنها در خارج از کشور است، در خصوص نحوه عملکرد این شرکت‌ها عنوان کرد: آورده جدید اعضا در این شرکت‌ها تبدیل به دلار و ارز دیجیتال شده و در سایت خارجی مربوطه برای خرید تور گردشگری هزینه و به ازای هر خرید به اعضا پورسانت تعلق می‌گرفت و این پورسانت‌ها به کیف پول دیجیتالی که از طرف خود شرکت‌ها فعال می‌شد، واریز می‌شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین غریب در پایان به شهروندان در خصوص هوشیاری در زمینه کلاهبرداری با عنوان شرکت‌های هرمی هشدار داد و تصریح کرد: جوانان جویای کار از اعتماد بی‌جا و بی‌اساس به اشخاص حقیقی و حقوقی برای کاریابی و استخدام با شرایط جذاب و خاص حتماً پرهیز کنند.

کد خبر 6534943

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • صعود چهار پله ای حمل و نقل استان یزد در سطح کشور

  • کمیته پیشگیری از خودکشی در استان بوشهر فعال‌تر می‌شود

  • هستی‌شناسی شعر کوتاه در «عاشقی نکرده‌ایم»

  • گام‌های اجرایی شبکه ملی یادگیری معلمان

  • جنگ تحمیلی ۱۲ روزه الگویی جدید از قدرت دفاعی ایران در جهان بود

  • دمای خوزستان کاهش می یابد

  • افزایش سرمایه‌گذاری در صنایع غذایی با اجرای قانون جهش تولید دانش‌بنیان

  • در جنگ اخیر ۵۲۰ محل مورد حمله وحشیانه قرار گرفت

  • ۱۶۲ موتورسیکلت در اردکان توقیف شد

  • محدودیت‌هایی که به تعطیلی کسب و کار بازی‌سازها منجر شد

  • موج جدید گرما رسید؛ هشدار دمای ۵۰ درجه در برخی نقاط کشور

  • اولین بیانیه دفتر جولانی درباره حوادث اخیر سوریه

  • ایران – فرانسه؛ شاگردان پیاتزا در اندیشه شکست طلایی‌های المپیک

  • شهید «مجید تجن جار»؛ کسی که تا قلب هوش مصنوعی جهان پیش رفت

  • شکایت ترامپ از وال استریت ژورنال و درخواست ۱۰ میلیارد دلار غرامت

  • چگونه دمشق در بانک اهداف رژیم صهیونیستی قرار گرفت؟

  • نیروهای مسلح یمن: اهداف حمله به فرودگاه بن‌گوریون محقق شد

  • مالکی: موضع ایران روشن است؛ بدون تضمین مذاکره نمی‌کنیم

  • فرستاده ویژه آمریکا مدعی توافق آتش‌بس بین سوریه و رژیم صهیونیستی شد

  • ربیعی: کالابرگ معیشتی به مردم متضرر از جنگ اختصاص می‌یابد

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴