ضرورت تعیین تکلیف فوری خانواده‌های قربانیان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

ضرورت تعیین تکلیف فوری خانواده‌های قربانیان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن از اضطراب و نگرانی خارج شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس مسجدی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور امروز یکشنبه هشتم تیر ماه در جلسه شورای مدیران سازمان که در مرکز تشخیصی و آزمایشگاهی اداره کل پزشکی قانونی استان تهران برگزار شد، گفت: برای شناسایی و تعیین هویت پیکرهای مطهر شهدای جنگ تحمیلی حتی لحظات هم بسیار اهمیت دارد و باید هرچه سریع‌تر خانواده‌های این عزیزان را از اضطراب و نگرانی خارج کنیم.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با تأکید بر اینکه در راستای تأمین آرامش مردم نباید هیچ گونه کوتاهی صورت بگیرد، تصریح کرد: برای آن که بتوانیم هر چه سریع‌تر پیکرهای ناشناس ارجاع شده را شناسایی و تعیین هویت کنیم هر آنچه لازم است باید انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: سازمان پزشکی قانونی کشور از نخستین ساعات وقوع این جنگ تحمیلی برای شناسایی و تعیین هویت شهدا با تمام توان پای کار آمد و همکاران آن دلسوزانه و مجاهدانه تمام مدت با حضور در محل کار خود نسبت به شناسایی پیکرها و تحویل آنان به خانوادها اقدام کردند.

مسجدی با قدردانی از تلاش‌های همکاران صف و ستاد که با حضور شبانه روزی خود پاسخگوی مردم و مراجعین بودند، اظهار کرد: حضور همه جانبه همکاران، در اوج شرایط بحرانی و رسیدگی به امور مردم شجاعت و ایمان راسخ می‌خواهد به همین دلیل از تلاش‌های همه شما صمیمانه قدردانی می‌کنم.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در ادامه خواستار هماهنگی سازمان با سایر نهادهای مربوط برای شناسایی و تعیین هویت پیکرهای باقیمانده شد به نحوی که خانوادها هر چه سریع‌تر از وضعیت عزیزان خود که در این حملات به فیض شهادت نائل شده‌اند، مطلع شوند.

مسجدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حضور مردم و دفاع آن‌ها از کشور و نظام گفت: آمریکا و اسرائیل تصور می‌کردند که می‌توانند با چند موشک، انسجام، وحدت و همبستگی ملی را از بین ببرند و با استفاده از عناصر نفوذی خود، کشور را با مسائل امنیتی مواجه کنند و این آن چیزی بود که در تمام اظهارنظرهای آنان شنیده می‌شد، در حالی که ملت بزرگ ایران با حضور همه جانبه خود به معنای واقعی برنامه‌های دشمن را به بن بست کشاندند.

وی تصریح کرد: حضور مردم در نماز جمعه دو هفته پیش در شرایط خاص حاکم بر کشور و موج حضور آنان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار بسیاری از معادلات بین‌المللی را عوض و اهداف شوم دشمنان را با شکست مواجه کرد، زیرا غیرت ایرانی نکته مهمی است که دشمنان از آن غافل هستند.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با بیان اینکه مردم در این برهه حساس به خوبی به وظیفه خود عمل کردند، گفت: اکنون نوبت ماست که به این مردم به بهترین شکل ممکن ارائه خدمت کنیم، زیرا آنان سزاوار بهترین‌ها هستند.

کد خبر 6515276 مهدیه حسن نائینی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ۴ نفر پس از رانش زمین در جاوه غربی اندونزی کشته شدند

  • آئین تشییع سردار شهید «مصطفی روشن» در جهرم

  • فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: پاسخ کوبنده‌تری در انتظار متجاوزان است

  • شعارهای ضدصهیونیستی یک گروه موسیقی در انگلستان جنجال به پا کرد

  • ۷ کشته و ۱۶ زخمی در تصادف جاده‌ای در مرکز فیلیپین

  • دو نفر پس از غرق شدن قایق در نزدیکی شهر باتام اندونزی مفقود شدند

  • مطالعه‌ای جدید تأثیر محیط بر خواب را برجسته می‌کند

  • ۴ کشته و ۳ زخمی در آتش‌سوزی یک مرکز بازیافت در ویتنام

  • ۸۶۲ واحد تولیدی در فهرست صنایع آلاینده استان مرکزی قرار گرفت

  • فرصت جدید ثبت‌نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی در شهریورماه فراهم شد

  • «اسموتریچ» با لحنی تهدیدآمیز: عربستان هزینه صلح با تل‌آویو را بپردازد

  • مغزمتفکر جبهه‌های جنگ چه کسی بود؛بازیگر بی‌سر و صدای سیاست نظامی ایران

  • رایزنی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران و وزیر دفاع عربستان

  • ادعای شبکه غربی درباره مذاکرات قریب‌الوقوع «ویتکاف» با مسئولان ایرانی

  • واکنش دمشق به اخباری درباره ترور الجولانی

  • وداع با سرداران رشید اسلام در بهشت زهرای تهران

  • شبکه عبری «کان»: ایران پهپادهای مدرن و سری «اسرائیل» را ساقط کرده است

  • ممنوعیت اجاره‌نشینی اتباع غیرمجاز؛ چالش‌ها و پیامدهای اقتصادی در بازار

  • «تاد» افتاد؛ ناتوانی سامانه آمریکایی در رهگیری موشک‌های ایران و یمن

  • قمار ترامپ روی پرونده‌های فساد نتانیاهو؛ محاکمه‌اش نکنید!

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه هشتم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه هشتم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه هشتم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه هشتم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه هشتم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه هشتم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه هفتم تیرماه ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی شنبه هفتم تیرماه ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه هفتم تیرماه ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه هفتم تیرماه ۱۴۰۴