عشایر حدود ۲۵ درصد از گوشت قرمز کشور را تولید می‌کند

عشایر حدود ۲۵ درصد از گوشت قرمز کشور را تولید می‌کند

شهرکرد-رئیس سازمان امور عشایر کشور با اشاره به اهمیت نقش عشایر در تولید گوشت قرمز، بر ضرورت توجه به این جامعه به عنوان یک فرصت پدافندی در شرایط بحرانی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جهانبخش میرزاوند، صبح چهارشنبه در دیدار با جعفر مردانی، استاندار چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اهمیت نقش عشایر در تولید گوشت قرمز، بر ضرورت توجه به این جامعه به عنوان یک فرصت پدافندی در شرایط بحرانی تاکید کرد.

وی با بیان اینکه جامعه عشایری حدود ۲۵ درصد از گوشت قرمز کشور را تولید می‌کند، افزود: این ظرفیت تا ۳۵ درصد قابل افزایش است و در شرایطی که تولید گوشت صنعتی به شدت وابسته به واردات نهاده‌ها است، تولید عشایری به دلیل عدم وابستگی به شبکه‌های گاز، آب، مخابرات و واردات خارجی، از نظر پدافندی یک فرصت مهم به شمار می‌رود.

رئیس سازمان امور عشایر کشور با اشاره به اینکه در صورت بروز هرگونه اختلال در خطوط گاز، آب، برق و مخابرات، تولید گوشت صنعتی به شدت آسیب می‌بیند، ادامه داد: جامعه عشایری با تکیه بر ظرفیت‌های بومی و عدم وابستگی به زیرساخت‌های متمرکز، می‌تواند در شرایط بحرانی نیز به تولید خود ادامه دهد.

میرزاوند با تاکید بر اینکه حدود یک میلیون تن گوشت در کشور مصرف می‌شود و برای تأمین آن، نیازمند واردات هستیم، تصریح کرد: اگر به جامعه عشایری توجه نشود و امکانات لازم برای تولید در اختیار آنها قرار نگیرد، این جامعه مولد تبدیل به یک جامعه مصرف‌کننده خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به اینکه عشایر در ۵۵ هزار و ۴۰۰ کیلومتر از مرزهای خاکی کشور حضور دارند، گفت: این جامعه به عنوان مرزداران بی مزد و منت، روزانه بیش از ۶۰ میلیون هکتار از اراضی کشور را پایش می‌کنند و در شرایط جنگ پهپادی و الکترونیکی، می‌توانند به عنوان یک شبکه دیده بانی عمل کنند.

رئیس سازمان امور عشایر کشور در پایان با تاکید بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری بین دستگاه‌های مختلف برای حل مشکلات جامعه عشایری، خواستار توجه ویژه به این جامعه به عنوان یک فرصت استثنایی در شرایط حساس کنونی شد.

کد خبر 6518384

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • تراشه ای که واکنش سیستم ایمنی بدن به سرطان را آشکار کرد

  • اصلاح و بهینه‌سازی شبکه روشنایی معابر در سطح شهرهای لرستان

  • اجرای موفق قانون الزام مستلزم همکاری همه دستگاه ها است

  • احداث ۵۰۰۰ واحد مسکونی جدید در شهرستان ساوه هدفگذاری شد

  • شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، سند اقتدار امروز ایران اسلامی هستند

  • مسیر ریلی قزوین–زنجان دو خطه می شود

  • بررسی چالش‌ها و آسیب‌های کسب‌وکارهای آنلاین پس از جنگ ۱۲ روزه

  • تمرکز بر پروژه‌های نیمه‌تمام زاگرس

  • دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رتبه اول سلامت و رفاه در رتبه‌بندی تایمز

  • همایش احلی من العسل در اردستان

  • تل‌آویو بعد از شکست در جنگ با ایران دست‌ به‌ دامن چین شد

  • اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است

  • درگیری مرگبار در اراک

  • پیام عراقچی به وزیر خارجه عربستان سعودی

  • آمریکا برای عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان شرط گذاشت!

  • محکومیت دو مقام خبری اسپوتنیک به حبس در جمهوری آذربایجان

  • «ترامپ» درباره جنسیت همسر «ماکرون» نظر داد!

  • عراق: اسراییل از آسمان ما برای حمله به ایران استفاده غیرقانونی کرد

  • بدخواهان محسن چاوشی این قصه را بخوانند؛ حکایت دستمزد میلیاردی!

  • مؤلفه‌های پیروزی ایران در جنگ ۱۲ روزه؛ اسرائیل چه خسارت‌هایی متحمل شد؟

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴