فرزند شهید شادمانی: سردار شادمانی با الهام از کربلا، ذلت‌ناپذیر بود

فرزند شهید شادمانی: سردار شادمانی با الهام از کربلا، ذلت‌ناپذیر بود

ری- فرزند شهید شادمانی در مراسم وداع شهید شادمانی گفت: سردار شادمانی با الهام از کربلا، ذلت‌ناپذیر بود.

به گزارش خبرنگار مهر، احسان شادمانی، مستندساز و فرزند سردار سپهبد علی شادمانی، شامگاه شنبه در مراسم وداع با پیکر این شهید والامقام در همدان، از ویژگی‌های برجسته شخصیتی و اعتقادی پدرش سخن گفت و با الهام از نقش حضرت زینب (س) در حفظ پیام کربلا، بر ضرورت تبیین ابعاد زندگی شهدا برای نسل جوان تأکید کرد.

احسان شادمانی با اشاره به جایگاه نظامی و تبیینی پدرش اظهار داشت: در پیشگاه پدر، همیشه لکنت زبان داشتیم و گوش بودیم. امروز سخن گفتن برایم دشوار است، اما همان‌طور که گفته‌اند «کربلا در کربلا می‌ماند اگر زینب نبود»، وظیفه ماست که باورهای اعتقادی و شخصیت این شهید را برای نسل جوان تبیین کنیم.

وی با تأکید بر اهمیت مطالعه تاریخ معاصر گفت: برای درک وضعیت امروز ایران و جهان، باید تاریخ را مرور کنیم. شهدای ما، از انقلاب اسلامی تا جنگ تحمیلی، جبهه‌های کردستان، مبارزه با منافقین، مدافعان حرم و نبرد با رژیم صهیونیستی، الگوهایی بی‌نظیر هستند. سردار شادمانی این رژیم را نه‌تنها کودک‌کش، بلکه باند تبهکار می‌دانست و عمر خود را صرف مبارزه با آن کرد.

شادمانی به ویژگی‌های شخصیتی پدرش اشاره کرد و افزود: سردار شادمانی نزدیک به نیم قرن مجاهدت خالصانه داشت. او هیچ‌گاه لباس رزم را از تن خارج نکرد، چه در میدان جنگ و چه در رزمایش‌های آمادگی برای نابودی رژیم صهیونیستی. دشمن‌شناسی او نتیجه ۴۷ سال تمرین و تعهد بود. او هیچ‌گاه در کمین دشمن گرفتار نشد، زیرا همیشه پیش از طلوع آفتاب با نماز شب و انس با ائمه اطهار (س) روز خود را آغاز می‌کرد.

وی با اشاره به تواضع و ساده‌زیستی پدرش گفت: با وجود مسئولیت‌های سنگین، در خانه یک فرمانده نظامی نبود. با فرزندان بازی می‌کرد، سبزی پاک می‌کرد و حتی جارو می‌زد. او مخالف هرگونه رانت و ویژه‌خواری بود و به ما آموخت که مانند مردم عادی امور خود را پیش ببریم. او معتقد بود زندگی ۷۰-۸۰ ساله نیست و باید برای ابدیت آماده شد.

شادمانی با تأکید بر اعتقاد پدرش به مبارزه با ظلم افزود: او همیشه می‌گفت «یقه ظالم را بگیرید و ول نکنید.» این باور از آیات قرآن و احادیث اهل بیت (س) سرچشمه می‌گرفت. آرزوی او شهادت بود، اما نه برای شهادت، بلکه برای انجام تکلیف حرکت می‌کرد. شهادتش با جراحاتی از پهلو و بازو، یادآور حضرت زهرا (س) بود و در آستانه ایام فاطمیه به آرزوی خود رسید.

وی با تجلیل از نقش مردم در ناکام گذاشتن دشمن گفت: دشمن ضربه اصلی را از وحدت مردم ایران خورد. حتی مخالفان نظام هم اذعان دارند که امنیت جمهوری اسلامی از هر چیز مهم‌تر است. سردار شادمانی با ایمان به «ما می‌توانیم» و رد خودتحقیری، پرچم مبارزه با استکبار را برافراشت.

شادمانی در پایان، ضمن تسلیت به ملت ایران، اظهار داشت: شهدا زنده‌اند و ما دلتنگ پدر نیستیم، زیرا حضور او را حس می‌کنیم. از شهدا بخواهید که راهشان را ادامه دهید. ان‌شاءالله همه ما در رکاب نایب امام زمان به شهادت برسیم.

کد خبر 6514627

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در تمجید از اقدام ارکستر سمفونیک تهران

  • مراسم وداع با پیکر مطهر سردار شهید «علی شادمانی» در همدان

  • فرزند شهید شادمانی: سردار شادمانی با الهام از کربلا، ذلت‌ناپذیر بود

  • مهندس حوزه راهسازی سیستان و بلوچستان از چنگال آدم‌ربایان آزاد شد

  • پرچم ۳۰ متری ایران در پل تاریخی سائوپائولو به اهتزاز درآمد+تصاویر

  • سرلشکر محمد پاکپور؛ «بزرگ مرد عبور از روزهای سخت و بحرانی»

  • متهمین تیراندازی به محیط بان فاریابی دستگیر شدند

  • بزرگداشت شهدای هفتم تیر در حرم امام رضا (ع)

  • حرکت نمادین کاروان نینوا در بیرجند

  • هفتم تیر سند مظلومیت و ایستادگی ملت ایران است

  • آرامگاه ابدی شهید طهرانچی و همسرش در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)

  • دادستان کل کشور: اتباع غیرمجاز خاک ایران را هرچه سریع ترک کنند

  • هشدار بارش‌های موسمی در ۳ استان؛ افزایش دمای نامتعارف در راه است

  • جهش ۱۰ برابری تولید علوفه در اراضی دیم آذربایجان شرقی

  • جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری شهید محمد باقری

  • تدارک تمهیدات برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ در اولین زمان ممکن

  • واشنگتن‌پست: تنها راه «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند

  • چالش اصلی «تل آویو» پس از جنگ با ایران چیست؟

  • روایت دریادار شمخانی از لحظات اولیه ترور توسط رژیم صهیونیستی

  • دبیر: خطر منافقان بیشتر از دشمنان خارجی است؛ راهی جز قوی شدن نداریم

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه هفتم تیرماه ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی شنبه هفتم تیرماه ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه هفتم تیرماه ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه هفتم تیرماه ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه هفتم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه هفتم تیر ۱۴۰۴