«فنچ»‌های میلیاردی فوتبال

«فنچ»‌های میلیاردی فوتبال

این روزها باشگاه‌های بزرگ برای جا نماندن از رقبا در این بازار بازیکنانی را جذب می‌کنند که از آخرین کار خاص‌شان در زمین فوتبال سال‌ها گذشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه جوان درباره بازار نقل و انتقالات فوتبال نوشت: بازار نقل و انتقالات فوتبال بی‌برنامه‌تر، افسارگسیخته‌تر و ولخرج‌تر از تمام ادوار فوتبال ایران در حال گذر است. شاید ادعای بزرگی نباشد اگر عنوان کنیم دلال‌های حاکم بر این بازار یکی از پروپیمان‌ترین فصل‌های خود را پشت‌سر می‌گذرانند. در سایه بی‌خیالی مسئولان فوتبال و بی‌قانونی خاص حاکم بر این بازار، آنها مشغول چپاندن بازیکنان تاریخ مصرف گذشته، بازیکنان بی‌کیفیت، بازیکنان مصدوم و بازیکنان پا به سن گذاشته به باشگاه‌ها هستند. دلال‌ها دارند بدون مزاحمت فنچ‌های روی دست‌مانده‌شان را به اسم قناری به فوتبال بی‌قانون و بی‌سروصاحب ایران می‌چپانند و باشگاه‌ها هم برای خریدن این قناری‌های قلابی سرودست می‌شکنند. باشگاه‌هایی که پول مردم و بیت‌المال را به راحتی آب خوردن خرج می‌کنند بدون اینکه نگران پاسخگویی باشند.

این روزها باشگاه‌های بزرگ برای جا نماندن از رقبا در این بازار بازیکنانی را جذب می‌کنند که از آخرین کار خاص‌شان در زمین فوتبال سال‌ها گذشته است، اما دلال‌ها چنان معرفی‌شان می‌کنند و طوری کارهای ۱۰ سال قبل را بزرگ جلوه می‌دهند که انگار همین دیروز اتفاق افتاده است. نمونه‌اش همین جناب «سرژ ارویه» که به اسم یک مدافع جسور و قدرتمند به پرسپولیس انداختندش. بله، این مدافع ساحل عاجی – فرانسوی ۳۲ ساله را به پرسپولیس انداختند، چون همین حالا هم مصدوم است و کاملاً از شرایط مسابقه به دور، ولی خب دلال‌جماعت کارش را بلد است. او چندین سال پیش در ترکیب تاتنهام به منچستر گل زده و ما هرچه دیدیم چیز خاصی در گلش مشاهده نکردیم، اما وقتی قرار شد او را به پرسپولیس بیندازند، همین گل معمولی شد «سوپرگل» تا پرسپولیسی‌ها سراسیمه پای کار بیایند. فقط در این مانده‌ایم؛ وحید هاشمیان که حرف اول و آخرش نظم است و همین حالا قلم قرمز به دست گرفته برای نخواستن چند بازیکن داخلی و البته خوب، چطور حاضر شده این خارجی مصدوم را بپذیرد!

دلال‌جماعت حسابی مشغول کار است. این جماعت کالای‌شان را طوری معرفی می‌کنند که گویا روی دست آن نه مهاجمی پیدا می‌شود و نه مدافعی، کسی هم نمی‌پرسد که اگر این بازیکن اینقدر خوب است چرا تا الان بیرون مانده است. مثلاً همین استقلال که این روزها اینقدر بی‌دروپیکر شده که هر کسی ساز خودش را می‌زند. استقلال یکی از بهترین دروازه‌بان‌های فوتبال ایران را با همین بی‌دروپیکری از دست داد و حالا به دنبال دروازه‌بان خارجی است. نامی که اول مطرح شد دروزاه‌بانی ۳۸ ساله اسپانیایی بود که از آخرین حضورش در زمین مسابقه نزدیک به ۶۰۰ روز می‌گذشت، اما، چون مورد علاقه ساپینتو و البته دلال‌ها بود تبدیل شد به شماره یک دست نیافتنی، گزینه‌ای که هنوز هم احتمال حضورش در استقلال منتفی نشده است.

استقلال که در نقل و انتقالات بسیار بد عمل کرده، حالا برای جبران دست به هر کاری می‌زند. آخرین نمونه‌اش هم عقد قرارداد با «داکنز نازون» مهاجم ۳۱ ساله هائیتی‌تبار باشگاه کایسری اسپور ترکیه است، مهاجمی که از او هم کارنامه درخشانی رو شده تا مسئولان استقلال سر کیسه را شل کنند که ۶۵۰ هزار یورو (۶۵ میلیارد تومان) را تقدیمش کنند، رقمی که قطع به یقین نازون حتی درصدی از آن را هم در ترکیه نمی‌گرفته است.

این فضای حاکم بر بازار نقل و انتقالی است که طلیعه آغاز رقابت‌های فوتبال لیگ برتر است. فوتبالی که از آن توقع رشد و بالندگی داریم. فوتبالی که سال‌هاست بازیکن‌ساز نیست. فوتبالی که سال‌هاست به خوردن پول مردم عادت کرده است. فوتبالی که حتی اردوهای پیش‌فصلش هم فقط خرج اضافه است، چون باشگاه‌ها برای عقب نماندن از رقبا به اردوی خارجی می‌روند، آن هم فقط با ۱۱ بازیکن و اصلاً هم مهم نیست که این اردو به‌درد می‌خورد یا نه، مهم فقط برگزاری آن و هدر دادن پول مردم، آن هم به اسم رضایت مردم و هواداران است. اردوهایی که بسیاری از بازیکنان بی‌کیفیت و بدون تیم مانده خارجی در همین اردوها به تیم‌های ایرانی چپانده می‌شوند.

جای تأسف است که تمام این اتفاقات جلوی چشم مسئولان فوتبال رخ می‌دهد. مسئولانی که صدای ادعاهایشان گوش فلک را کر می‌کند، اما خودشان و قوانین‌شان برای متخلفان فوتبال پشیزی ارزش ندارند. مسئولانی که همین حالا خوب می‌دانند تک‌تک این خارجی‌های بی‌کیفیت پرونده‌های شکایات چندین میلیاردی آینده هستند، اما کاری نمی‌کنند!

کد خبر 6548425

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اونس طلا به ۳۳۶۳ دلار رسید

  • هوش مصنوعی به کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا نفوذ کرد

  • آتش‌سوزی کارخانه تولید کائوچو در شیراز مهار شد

  • صفحه اول روزنامه های زنجان ۱۱ مرداد ۱۴۰۴

  • «فنچ»‌های میلیاردی فوتبال

  • قیمت نهایی نان در استان تهران تعیین شد

  • هوای مشهد سالم است

  • عدم تغییر شماره تلفن‌ها در پروژه فیبر نوری؛ لزوم شتاب در اجرای پروژه

  • سفر هزار مددجوی کمیته امداد خراسان جنوبی به اربعین حسینی

  • کلاژ؛ از حاشیه هنر تا متن تبلیغات و دانشگاه

  • آنها از آنچه ما می‌خوریم، می‌خورند؛ ویدئوی قسام درباره اسرای صهیونیست

  • عملیات موشکی یمن علیه فرودگاه «بن گوریون» و فرار میلیون‌ها صهیونیست

  • تاخیر ۲ ساعته فعالیت ادارات در برخی شهرهای خوزستان به دلیل آلودگی هوا

  • داریوش مصطفوی‌ درگذشت

  • راهکارهای طب ایرانی برای تقویت مو؛ تجربه‌ای طبیعی و کم‌هزینه

  • تازه فهمیدیم شعار«نه غزه نه لبنان» اشتباه بود؛حزب‌الله شکست خورده است؟

  • تازه‌ترین اخبار از نقل و انتقالات استقلال؛ توافق با چند بازیکن جدید

  • حامد بهداد از سکوت نقشش در «پیر پسر» گفت

  • تصاویر رهبر انقلاب و پزشکیان در پاکستان در آستانه سفر رئیس‌جمهور

  • تاکید عراقچی بر ضرورت هوشیاری کشورها در قبال توطئه‌های رژیم صهیونیستی

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴