قیمت طلای جهانی بالا رفت

قیمت طلای جهانی بالا رفت

قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر کاهش ارزش دلار و کاهش بازده اوراق خزانه آمریکا افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری، پس از اینکه روز سه‌شنبه رسیدن به پایین‌ترین سطح در بیش از دو هفته گذشته نزول کرد، در معاملات روز جاری، با ۰.۲ درصد افزایش، به ۳۳۲۸ دلار و ۸۹ سنت رسید. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، با ۰.۳ درصد افزایش، به ۳۳۴۳ دلار رسید.

شاخص دلار نزدیک به پایین‌ترین سطح خود در یک هفته گذشته، در نوسان بود و این امر، طلا را برای دارندگان سایر ارزها جذاب‌تر کرد. بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله، نزدیک به پایین‌ترین سطح بیش از یک ماه گذشته باقی ماند.

«کلوین وانگ»، تحلیلگر ارشد بازار آسیا-اقیانوسیه در شرکت OANDA، گفت: فروش فیزیکی دلار و کاهش بازده اوراق خزانه‌داری آمریکا، به نفع قیمت طلا بوده است. «وانگ» افزود: ضعف بیشتر دلار، تمرکز مجدد بر کسری مالی و سیاست تعرفه‌ای آمریکا همزمان با کاهش تنش‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی، می‌تواند کاتالیزور بالقوه‌ای برای جهش قیمت طلا باشد.

اعتماد مصرف‌کنندگان آمریکایی در ژوئن، تحت تأثیر نگرانی از کمبود شغل، به طور غیرمنتظره‌ای کاهش یافت که نشانه دیگری از تضعیف شرایط بازار کار در بحبوحه افزایش عدم قطعیت ناشی از تعرفه‌های ترامپ است.

جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، سه‌شنبه به اعضای مجلس نمایندگان آمریکا، گفت: تعرفه‌های بالاتر در تابستان سال میلادی جاری، می‌تواند باعث افزایش تورم شود که برای بررسی احتمال کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکا کلیدی خواهد بود.

طبق گزارش رویترز، معامله‌گران معاملات آتی صندوق‌های فدرال رزرو، اکنون، کاهش ۶۰ واحد پایه نرخ بهره برای سال ۲۰۲۵ را پیش‌بینی می‌کنند و انتظار می‌رود اولین کاهش در سپتامبر انجام شود.

بنا بر گزارش مجمع رسمی مؤسسات پولی و مالی، از هر سه بانک مرکزی با مجموعاً پنج تریلیون دلار دارایی تحت مدیریت، یک بانک مرکزی قصد دارد طی یک تا دو سال آینده، سرمایه‌گذاری روی طلا را افزایش دهد که بالاترین میزان در حداقل پنج سال گذشته است.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره در سطح ۳۵ دلار و ۹۰ سنت ایستاد، بهای هر اونس پلاتین با ۰.۳ درصد کاهش، به ۱۳۱۲ دلار و ۵۶ سنت رسید و بهای هر اونس پالادیوم با ۰.۵ درصد کاهش، به ۱۰۶۰ دلار و ۵۰ سنت رسید.

کد خبر 6511294 محمدحسین سیف اللهی مقدم

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اقامه نماز بر پیکر شهدای یزدی حمله رژیم جنایتکار صهیونیستی

  • دامداران سمپاشی جایگاه‌های نگهداری احشام را جدی بگیرند

  • ایران قدرتمند و متحد در مقابل فتنه‌های دشمنان؛وحدت و رهبری، کلید امنیت

  • ارائه خدمات تلفن ابری به کسب و کارها و مشاغل در شرایط دورکاری

  • جلال زاده: مردم دیدند که اسرائیل پادگان ارتش آمریکا در منطقه است

  • نقش اثرگذار کسبه در آرامش حاکم بر بازار قم

  • تعجیل در پایان ساعت کاری ادارات شهرستان هیرمند در پی شدت طوفان

  • دستگیری گروهی از عوامل موساد در تهران با کشف انواع سلاح

  • تمدید سه‌ماهه کارت‌های منقضی‌شده در خرداد، تیر و مرداد ۱۴۰۴

  • صنعت هسته‌ای در کشور نابودشدنی نیست چون بومی است

  • ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

  • بلینکن: حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران اشتباهی نابخشودنی است

  • اولمرت: ایران به اسرائیل خسارات فراوانی زد؛ نتانیاهو باید برکنار شود

  • تنش در گفتگوی تلفنی با نتانیاهو بر سر ایران؛ «ترامپ» داد زد!

  • افزایش ۴۶ درصدی تولید گیلاس در آذربایجان شرقی

  • اعلام آمار مجروحین و شهدای حملات رژیم صهیونیستی

  • پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود

  • دارابی: تا این لحظه گزارشی از آسیب مستقیم به آثار تاریخی نداشته ایم

  • حمایت بریکس از ایران در برابر تجاوز تل‌آویو و واشنگتن

  • انتقاد روسیه از انفعال آژانس در برابر حملات آمریکا به ایران

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه چهارم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه چهارم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه چهارم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه چهارم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه چهارم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه چهارم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه سوم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه سوم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه سوم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه سوم تیر ۱۴۰۴