لزوم تقویت مناسبات اقتصادی و تجاری بوشهر با کشورهای همسایه

لزوم تقویت مناسبات اقتصادی و تجاری بوشهر با کشورهای همسایه

بوشهر- استاندار بوشهر با بیان اینکه استان بوشهر در عرصه تجارت نیز یکی از قطب‌های کشور است بر لزوم تقویت مناسبات اقتصادی و تجاری بوشهر با کشورهای همسایه به ویژه قطر تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ارسلان زارع در نشست با سید علی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی با تشریح ظرفیت‌ها و مزیت‌های اقتصادی استان اظهار کرد: نقش استان بوشهر در تحقق درآمد دولت و خزانه کشور بر کسی پوشیده نیست و مردم استان، انتظار دارند، توسعه استان در اولویت باشد.

زارع در بخش دیگری از سخنان خود به پروژه‌های عمرانی و طرح‌های اقتصادی در حال اجرای استان اشاره کرد و خواستار تأمین اعتبارات لازم از منابع گوناگون، برای اتمام آنها شد.

وی افزود: مولد سازی یکی از این منابع مهم و برنامه‌های استان بوشهر است و در این راستا، تمهیداتی اندیشیده شده و با انجام تشریفات اداری، فروش املاک مازاد برای تأمین مالی پروژه‌های عمرانی در دستور کار قرار دارد.

استاندار بوشهر بر ضرورت تسریع در راه اندازی منطقه آزاد تجاری و صنعتی بوشهر نیز تاکید کرد و ابراز داشت: فعال‌سازی منطقه آزاد تجاری بوشهر، گامی در بهبود فضای کسب و کار و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان استان و البته افزایش درآمد مردم است که انتظار می‌رود در این زمینه، تسریع شود.

زارع با دعوت از وزیر اقتصاد برای حضور در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی استان خاطر نشان کرد: این همایش آذرماه سال جاری برگزار می‌شود و فرصت‌ها و مزیت‌های استان بویژه در حوزه پایین‌دست پتروشیمی و زنجیره ارزش محصولات راهبردی استان، معرفی می‌شوند.

زارع با بیان اینکه استان بوشهر در عرصه تجارت نیز یکی از قطب‌های کشور است بر لزوم تقویت مناسبات اقتصادی و تجاری بوشهر با کشورهای همسایه به ویژه قطر تاکید کرد.

وی همچنین خواستار افزایش اختیار بانک‌های استان بوشهر برای پرداخت و تصویب تسهیلات طرح‌های تولیدی و همچنین نقش آفرینی بیشتر بانک‌های استان در پروژه‌های عمرانی شد.

وزیر اقتصاد نیز ضمن تقدیر از پیگیری‌های استاندار بوشهر، دستورات لازم را به مدیران ذیربط صادر کرد.

کد خبر 6546498

  • معرفی ظرفیت‌های اقتصادی و فرصت‌های سرمایه گذاری استان بوشهر

  • راه‌اندازی و فعال سازی منطقه آزاد بوشهر تسریع شود

  • روابط اقتصادی استان بوشهر با کشورهای حاشیه خلیج فارس تقویت می‌شود

  • بانک‌ها به تعهدات خود در استان بوشهر عمل کنند

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • انتشار فراخوان بخش مقالات پژوهشی جشنواره نمایش‌های آئینی و سنتی

  • سیاست‌ سخت‌گیرانه درباره زندگی حاکمان به نفع بنی‌امیه نادیده گرفته شد

  • تقوی: والیبال بانوان نیاز به زمان دارد؛ به نقاط ضعف تیم باید توجه کنیم

  • تاکید بر همکاری گسترده برای ارتقای هویت نوجوانان در یک دیدار مشترک

  • برنامه دو وزارتخانه برای طرح «میدان پویا»

  • معجزات بسیاری از مزار مقدس حضرت رقیه(س) در دمشق به ظهور رسیده است

  • اجرای روشنایی ساحلی در «بنک» با لامپ‌های کم‌مصرف

  • پیاده‌سازی سند تحول در مدارس سمپاد با ۶ اصل بنیادین

  • نگرانی شدید صهیونیست ها از مشکلات پدافندی اسرائیل

  • برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت رقیه (س) با نوای مهدی سلحشور

  • خواص شگفت انگیز هسته زردآلو

  • زلزله ۸.۵ ریشتری در شرق روسیه؛ ژاپن دستور تخلیه صادر کرد

  • هشدار هواشناسی؛ تداوم شدت گرمای بی‌سابقه تا ۵ روز آینده در اکثر نقاط

  • عکس یادگاری با ابتذال؛ سمت غلطی ایستادید آقای رشیدپور!

  • خسارت زلزله سی سخت به جاده ارتباطی و اراضی کشاورزی کوخدان

  • خشم امارات از سفیر تل‌آویو؛ «یوسی شیلی» با یک رسوایی اخلاقی برمی‌گردد

  • مهاجرانی: هیئت دولت با طرح تعطیلی یک‌هفته‌ای و چهارشنبه‌ها مخالفت کرد

  • گفتگو با پدر شهید ۶ ماهه حادثه تروریستی زاهدان

  • هشدارها جدی شد؛ پارس جنوبی با بحران تولید روبه‌رو است؟

  • رای جنجالی بیرانوند به خارج از فوتبال رفت؛ یک طرف زیر بار زور نمی‌رود!

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه هشتم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه هشتم مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه هفتم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه هفتم مرداد ۱۴۰۴