ماجرای عدم بازگشت شبنم نعمت‌زاده به اوین چه بود؟ + ویدئو

سخنگوی قوه قضاییه امروز چهارشنبه ۱۲ شهریور ماه ۱۴۰۴ در نشست خبری با حضور خبرنگاران رسانه‌های مختلف درباره عدم بازگشت شبنم نعمت زاده به زندان گفت: در زمان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با دستور رئیس قوه قضائیه به تعداد قابل توجهی از زندانیان مرخصی داده شد که او هم مشمول این مرخصی شد و با گذشتن تامین مالی مناسب از این مرخصی استفاده کرده است.

ماجرای عدم بازگشت شبنم نعمت‌زاده به اوین چه بود؟ + ویدئو کد خبر: 733645 | ۱۴۰۴/۰۶/۱۲ ۱۴:۰۹:۴۹ اعتمادآنلاین |

اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه امروز چهارشنبه ۱۲ شهریور ماه ۱۴۰۴ در نشست خبری با حضور خبرنگاران رسانه‌های مختلف درباره عدم بازگشت شبنم نعمت زاده به زندان گفت: در زمان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با دستور رئیس قوه قضائیه به تعداد قابل توجهی از زندانیان مرخصی داده شد که او هم مشمول این مرخصی شد و با گذشتن تامین مالی مناسب از این مرخصی استفاده کرده است.

به گفته وی، شبنم نعمت زاده بعد از استفاده از مرخصی ۶ روزه از بازگشت به زندان خودداری کرده است که حکم جلب وی و حکم ضبط وثیقه او هم صادر شده است. البته او ممنوع الخروج است.

شبنم نعمت‌زاده کیست؟

گفتنی است شبنم نعمت‌زاده فرزند محمد رضا نعمت زاده وزیر پیشین صمت به‌جرم مشارکت در اخلال عمده و کلان در نظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در نظام توزیع مایحتاج عمومی، به تحمل ۲۰ سال حبس تعزیری به‌علاوه ۷۴ ضربه شلاق تعزیری و محرومیت دائم از هرگونه خدمات دولتی محکوم شده است. همچنین او بر اساس حکم دادگاه به رد مال معادل ۴۵ میلیارد ریال و متضامناً به رد ۳۶ میلیارد ریال در حق استراژن دارو، ۱۷۷ میلیارد ریال در حق داروسازی اسوه، ۱۷۵ میلیارد ریال در حق داروسازی جابربن حیان، ۵ میلیارد ریال در حق ایران سرنگ، ۲۶ میلیارد ریال در حق رامافارمین، ۱۳۷ میلیارد ریال در حق زهراوی، ۴۶۲ میلیارد و ۷۲۶ میلیون ریال در حق شرکت داروسازی فارابی، ۳۷ میلیارد ریال در حق شرکت لابراتورهای رازک، ۱۶۸ میلیارد ریال در حق شرکت داروسازی پارس‌دارو، ۵۶ میلیارد در حق کاسپین تأمین، ۲۷ میلیارد ریال در حق داروسازی ریحانه اصفهان، ۲۲ میلیارد ریال در حق فارماشیمی و همچنین شرکت داروسازی رسا به‌عنوان شخص حقوقی به پرداخت ۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد و ۲۹۶ میلیون و ۷۵۹ هزار و ۱۹۸ ریال به‌عنوان جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شده است.

  • سخنگوی قوه قضائیه: «شبنم نعمت‌زاده» در جریان جنگ ۱۲ روزه از زندان مرخصی گرفته بود، اما پس از پایان…
  • هادی رضوی بخشی از رد مال را به صورت نقدی پرداخت کرده؛ چند پلاک ثبتی هم معرفی کرده / شبنم نعمت‌زاده…
  • رای پرونده بیژن قاسم‌زاده نقض شده / پرونده فایل صوتی ظریف تشکیل شده اما هنوز به دادگاه ارسال نشده…
  • نعمت‌زاده، وزیر اسبق صمت: احمدی‌نژاد اعتقادی به مشورت نداشت / زنگنه در حذف کارت سوخت اشتباه کرد /…
  • نعمت‌زاده در تلویزیون درباره احتکار دارو توسط دخترش می‌گوید+ ویدئو