مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح امروز سه‌شنبه غیرحضوری شد

ستاد مدیریت بحران استان زنجان اعلام کرد: با توجه به بارش برف، احتمال یخبندان و انسداد مسیرهای مواصلاتی، آموزش حضوری در همه مدارس ابتدایی سطح استان در شیفت صبح روز سه‌شنبه نهم دی‌ماه لغو و فرآیند آموزش به‌صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح امروز سه‌شنبه غیرحضوری شد کد خبر: 754590 | ۱۴۰۴/۱۰/۰۹ ۰۷:۵۷:۲۷ اعتمادآنلاین |

این تصمیم بنا به پیشنهاد اداره‌کل آموزش و پرورش استان، مصوبه ستاد مدیریت بحران و با موافقت استاندار زنجان اتخاذ شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از ستاد مدیریت بحران استان زنجان، در روز سه‌شنبه ۹ دی، آموزش مدارس متوسطه دوره اول و دوم نیز در شهرستان‌های ماهنشان (مناطق آموزشی ماهنشان و انگوران) و ایجرود در شیفت صبح روز سه‌شنبه نهم دی‌ماه به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

ستاد مدیریت بحران استان تأکید کرده است: امتحانات نهایی در سطح استان بدون هیچ‌گونه تغییر و طبق برنامه‌ریزی قبلی برگزار خواهد شد.

همچنین در شهرستان‌های ایجرود و ماهنشان، به‌دلیل غیرحضوری شدن هر سه مقطع تحصیلی، امتحانات داخلی دانش‌آموزان مقطع متوسطه لغو شده و زمان جدید برگزاری این امتحانات متعاقباً توسط مدیران مدارس به اطلاع دانش‌آموزان خواهد رسید.

  • مدارس برخی از مناطق استان زنجان غیرحضوری شد
  • مدارس این 2 استان هم تعطیل شد
  • گرد و غبار مدارس استان زنجان را غیرحضوری کرد
  • گردوغبار مدارس این استان را غیرحضوری کرد
  • مدارس این 2 استان فردا یکشنبه 5 اسفند تعطیل شد