پسر جوان که به همراه دو برادرش در یک قهوهخانه مردی را به قتل رسانده بود، در حالی دوباره پای میز محاکمه ایستاد که مدعی است مقتول مهدورالدم بوده است.
به گزارش همشهریآنلاین به نقل از «ایران»، اواسط سال ۱۳۹۶ گزارش یک درگیری مرگبار در قهوهخانهای در ورامین به پلیس اعلام شد. بررسیهای اولیه نشان میداد که ۳ برادر به یک قهوهخانه رفتهاند؛ دو نفرشان مقابل در ایستاده و نفر سوم با اسلحه شکاری به داخل رفته و مردی ۳۵ ساله به نام منوچهر را به قتل رسانده است. بعد هم هر ۳ از محل متواری شدهاند. پس از تحقیقات میدانی و بازبینی دوربینهای مداربسته محل هر ۳ برادر به نامهای شهرام، شاهین و شهاب شناسایی شدند اما دستگیری آنها ۳ سال طول کشید.
هر سه متهم در مراحل بازجویی اتهامشان را پذیرفتند و برای شهرام به اتهام مباشرت در قتل عمدی و برای دو برادرش به اتهام معاونت در قتل کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.
نخستین جلسه محاکمه
در آن جلسه اولیای دم درخواست قصاص کردند. پس از آن متهمان یک به یک به جایگاه رفتند و اتهامشان را پذیرفتند.
شهرام، متهم اصلی، در توضیح ماجرا گفت: «سه سال پیش از قتل متوجه شدم که مقتول به خواهرم که متأهل بود در حضور دختر نوجوانش تجاوز کرده بود. همین موضوع باعث شد دامادمان خواهرم را طلاق داد و دختر خواهرم نیز دست به خودکشی زد که نجاتش دادند. مقتول به جای ابراز ندامت مدام با رفتارهایش ما را در محل مورد تمسخر قرار میداد. در نهایت تصمیم گرفتم او را بکشم.»
با پایان دفاعیات متهم، قضات پس از شور او را به قصاص محکوم کردند. دو برادر متهم نیز به دلیل «قدرتنمایی با سلاح سرد» به حبس تعزیری محکوم شدند.
پس از صدور حکم قصاص، متهم اعتراض کرد و پرونده به دیوان عالی کشور رفت و قضات دیوان بر اساس اصرار متهم بر قتل ناموسی، حکم را نقض و تأکید کردند تا در مورد اظهارات متهم تحقیقات بیشتری صورت گیرد و متهم بار دیگر محاکمه شود. ضمن اینکه دیوان حکم دو برادر متهم را تأیید کرد.
در ادامه از خواهر متهمان و همسر سابقش تحقیق شد که آنها موضوع را تأیید کردند.
در پی این شهادتها و دیگر مستندات ارائه شده، دیوان عالی کشور با اکثریت آرا تصمیم گرفت که پرونده با توجه به احتمال «مهدورالدم» بودن مقتول و ضرورت بررسی دقیق اظهارات شهود، بار دیگر در دادگاه کیفری مورد رسیدگی قرار گیرد.
دومین جلسه دادگاه
در این جلسه که در شعبه ۳ دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد، اولیای دم باز هم خواستار صدور حکم قصاص شدند. سپس متهم به جایگاه رفت و با پذیرش اتهام قتل باز هم تأکید کرد: «من مقتول را کشتم چون مهدورالدم بود. او هم زندگیمان را نابود کرد هم ما را تحقیر میکرد. باید کشته میشد.»
پس از آن قضات از اولیای دم پرسیدند: «در صورتی که متهم به قتل شبه عمد محکوم شود حاضر به دریافت دیه هستید؟»
اولیای دم جواب دادند: «هرچه قانون بگوید.»
با پایان جلسه، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.
کد خبر 994511 منبع: ایران
-
افشای راز مرگ زن مستأجر در حمام | شقایق ۲۰ سال قبل از خانه فرار کرده بود
-
بادبادک فروشی که جراح زیبایی شد؛ من پنجه طلایی هستم! | حداقل ۵۰ نفر را جراحی کردهام
-
سالانه چند میلیون تشرف به حرم مطهر رضوی ثبت می شود؟
-
ماجرای ساقی شهر! | همه چیز از یک حسادت آغاز شد….
-
«نوحه فاطمی» جهان خودش را دارد
-
مقتول مهدورالدم بود؛ او به خواهر متأهل ما در حضور دخترش تعرض کرده بود
-
خبر خوش برای دختران مجرد | چگونگی فرایند فرزندخواندگی؛ جزئیات قانون جدید
-
پست توهین آمیز شجاع خلیل زاده: بیشتر مردم از مغزشان استفاده نمیکنند
-
جایزه ویژه برای مقابله با ایران ! | آمریکا به خلبانان جنگ اسرائیل با ایران جایزه داد!
-
دستگیری عوامل توهین به تصاویر شهدا
-
در پی اصابت موشک به ساختمان سفارت، آذربایجان سفیر روسیه را احضار کرد
-
هشدار درباره یک دام خطرناک | اسم رمز پروژه جدید علیه ایران | سیاسیون مراقب باشند در دام نیفتند
-
احمدی نژاد عزادار شد | حسن خمینی تسلیت گفت
-
آقای قلعه نویی ضعیف ترین تیم جام جهانی ایران را در ۱۸ قدم حبس کرده بود | منتظر داستان های دیگری در جام جهانی باش
-
احمدی نژاد عزادار شد | حسن خمینی تسلیت گفت
-
جایزه ویژه برای مقابله با ایران ! | آمریکا به خلبانان جنگ اسرائیل با ایران جایزه داد!
-
هشدار درباره یک دام خطرناک | اسم رمز پروژه جدید علیه ایران | سیاسیون مراقب باشند در دام نیفتند
-
زد و خورد شدید دو برادر با گلرشان بر سر بازوبند در فوتبال ایران | درگیری با دروازه بان سابق پرسپولیس
-
تمام جهان در جست و جوی ستاره پرسپولیس | نگرانی سرخ ها از اتفاق دیشب
-
ایران خط و نشان کشید | این اشتباه بزرگ را مرتکب نشوید؛ ماجرا چسیت؟
-
آقای قلعه نویی ضعیف ترین تیم جام جهانی ایران را در ۱۸ قدم حبس کرده بود | منتظر داستان های دیگری در جام جهانی باش
-
درخواست مهم پرسپولیس از اوسمار؛ بگذار ستاره سابق را بخریم | ویرا: گزینه خودم را می خواهم
-
ثبت تصاویر بزرگترین پلنگ دنیا در ارتفاعات خراسان | ویدئو
-
زهرا خواجوی: بعد از ازدواج لیونل مسی از او دست کشیدم | می خواستم بروم بارسلونا خواستگاری!