موج جدید گرما چه روزی وارد کشور می شود؟ | افزایش دما تا ۲ درجه | هشدار؛ از تردد غیرضروری بپرهیزید

بنا بر گزارش سازمان هواشناسی کشور امروز شنبه (۱۱ مرداد) در ارتفاعات شمال غرب، زاگرس مرکزی و جنوبی و تا ۵ روز آینده هم در برخی مناطق جنوب سیستان و بلوچستان و کرمان و ارتفاعات هرمزگان و فارس در اوایل شب رگبار باران و رعد و برق پراکنده مورد انتظار است.

گرمازدگی

به گزارش همشهری ‌آنلاین، کارشناس سازمان هواشناسی کشور گفت: «طبق پیش‌بینی‌های انجام شده از فردا یکشنبه، موج جدید گرما به کشور وارد می‌شود. گرمای نامتعارف در این موج جدید، دما را در بیشتر مناطق کشور تا ۲ درجه افزایش خواهد داد. در این شرایط عموما صرفه جویی در مصرف انرژی، اجتناب اکید از ترددهای غیر ضروری در فضای باز در ساعات اوج گرما و خودداری از برپا کردن آتش و رها کردن زباله‌های براق در عرصه‌های طبیعت توصیه می‌شود. در روزهای یکشنبه و دوشنبه در بیشتر مناطق کشور جو آرام و پایدار است.»
کبری رفیعی افزود: «در ۳ روز آینده هم مناطقی از جنوب شرق، شرق، جنوب غرب و غرب، مرکز کشور و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی وزش باد شدید خواهد بود که در بعضی از ساعات سبب خیزش گرد و خاک می‌شود.»
امروز وزش باد شدید توام با گردوخاک، نقاط مستعد توفان گردوخاک یا توفان شن در جنوب خراسان رضوی، خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان با هشدار هواشناسی سطح نارنجی همراه است. احتیاط در ترددها به ویژه بین شهری، عدم حضور بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان در فضای باز، خودداری از توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره توصیه می‌شود.
خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم است.
نوسانات دمایی تهران بین ۲۷ و ۳۸ درجه سانتی‌گراد است. رفیعی ادامه داد: گفت: «با توجه به ورود موج گرما به کشور بیشینه دمای تهران بین ۱ تا ۲ درجه افزایش می‌یابد.»

  • بیشتر بخوانید: گرما رفتنی نیست | ایران باز هم رکوردار گرما در جهان | اختلاف دمای ۱۳۴ درجه ای در ۲ نقطه جهان

خوزستان در صدر گرم‌ ترین ها

کارشناس سازمان هواشناسی کشور همچنین گفت: «در ۲۴ ساعت اخیر خنک‌ترین مرکز استان، اردبیل با دمای ۱۴ درجه و خنک‌ترین ایستگاه هواشناسی کشور شهرستانک در استان البرز با دمای ۹ درجه ثبت شده‌است. اهواز به عنوان گرم‌ترین مرکز استان، با دمای ۴۹ درجه همچنان رگوردار گرماست. شبانکاره هم با دمای ۵۴ درجه مانند روز گذشته دمای ۵۴ درجه را نشان داده‌است. امیدیه ۵۰ و آبادان هم دمای ۴۹ درجه داشته‌اند.» نگاهی به دمای میانگین خوزستان در یک هفته اخیر نسبت به بلند مدت ۲ درجه افزایش داشته‌است. این در حالی است که این مقایسه برای کل کشور افزایش ۱.۴ درجه‌ای را داشته‌است.

  • بیشتر بخوانید:دمای تهران ۴۱ درجه می‌ شود | گرمای هوا تا کی ادامه دارد؟

کد خبر 967721

  • علت مشاهده دود در آسمان جنوب‌ غرب تهران

  • موج جدید گرما چه روزی وارد کشور می شود؟ | افزایش دما تا ۲ درجه | هشدار؛ از تردد غیرضروری بپرهیزید

  • برای نخستین بار، اسرائیل حملات روسیه به اوکراین را محکوم کرد

  • آماده گفت‌وگوی فوری با ایران هستیم ؛ توپ در زمین ایران است! | واکنش آمریکا به اظهارات عراقچی | پشت صحنه پاس کاری آمریکا!

  • اگر قرار بود اموال را پس بدهیم آنها را سرقت نمی کردیم! | اجرای حکم شرعی برای ۳ دزد حرفه‌ای | ماجرای سرقت در ۴ استان کشور

  • تاثیر خروج اتباع افغان به قیمت فایل‌های مسکن در ایران + ویدئو

  • صحنه سقوط هولناک سانتافه در گیلان + فیلم

  • آب تبریز هم ته کشید؛ فقط برای دو ماه و نیم آب داریم!

  • ترامپ: ایران رفتار خوبی ندارد و محترمانه صحبت نمی‌کند! + ویدئو

  • تاثیر خروج اتباع افغان به قیمت فایل‌های مسکن در ایران + ویدئو

  • داریوش مصطفوی از دنیا رفت

  • نماد بامزگی در ژاپن را ببینید

  • واکنش ارمنستان به خبرهای اخیر درباره کردور زنگزور

  • فرنگی‌کار نوجوان بی‌خبر از فوت پدرش جهانی شد

  • حزب‌الله لبنان آماده شده است

  • منبع آگاه درباره تحولات امنیتی در کشور: بزودی «شورای دفاع» تشکیل می‌شود | لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی می‌شود

  • تصاویر رودخانه‌های خشک شده در گیلان | حالا دیگر به جای قایق موتوری، موتور سیکلت‌ها در آنها حرکت می‌کنند! + فیلم

  • کنایه سنگین ولادیمیر پوتین به ترامپ

  • دستور فوری ترامپ برای استقرار دو زیر دریایی هسته ای در مناطق حساس