با اعلام خبر مختمومه شدن پرونده قتل داریوش مهرجویی و وحیده محمدیفر با گذشت خانواده آنها از حکم اعدام قاتلان، مونا مهرجویی درباره انتقادها از این تصمیم نوشت: نخواستن قصاص به معناى نادیده گرفتن و رضایت به آزادى قاتل و گذشت کردن از او نیست. کاش یک سری تفاوتشو متوجه شن! شما که به صراحت میاى به من تهمت میزنى و همچین حرفهایى نثار من میکنى لطفا و لطفا ادعاى عاشق مهرجویى بودن رو نداشته باش.
کد خبر: 727624 | ۱۴۰۴/۰۵/۱۲ ۲۳:۵۵:۱۴ اعتمادآنلاین |
مونا مهرجویی نوشت: گذشت از حکم اعدام به معنی آزاد شدن قاتل نیست.
به گزارش سینما دیلی، با اعلام خبر مختمومه شدن پرونده قتل داریوش مهرجویی و وحیده محمدیفر با گذشت خانواده آنها از حکم اعدام قاتلان، مونا مهرجویی درباره انتقادها از این تصمیم نوشت: نخواستن قصاص به معناى نادیده گرفتن و رضایت به آزادى قاتل و گذشت کردن از او نیست .کاش یک سری تفاوتشو متوجه شن!!!! شما که به صراحت میاى به من تهمت میزنى وهمجین حرفهایى نثار من میکنى لطفا و لطفا ادعاى عاشق مهرجویى بودن رو نداشته.
او ادامه داد: باش اون آدم انقدر پاک بود که لایق اینه عاشقانشم با قلبى پاک وروحى پاک
دوستش داشته باشند نه با تهمت زدن به دخترش و خشونتى سرکوب شده که میخوان به بقیه تحمیلش کنن، جماعتى که همه چیز را در چرخه کشتن وکشتن میبینن.
- استوری دختر داریوش مهرجویی بعد از اعلام حکم متهمان پرونده قتل پدر و مادرش
- اعتراض روزنامه اصولگرا به انحصار خبررسانی درباره قتل امیرمحمد خالقی به رسانههای پلیس و قوه…
- بازسازی صحنه قتل داریوش مهرجویی و همسرش از زاویه دوربین پلیس + ویدئو
- قتل داریوش مهرجویی و همسرش به خاطر ۳۰ میلیون تومان بود؟ باغبان ویلا اعتراف کرد
- ویلای داریوش مهرجویی پس از فاجعه قتل او همسرش+ عکس