نتانیاهو آماده امتیازدهی برای دستیابی به توافق است

یک رسانه صهیونیستی به نقل از منابع در کابینه جنگی این رژیم ادعا کرد که بنیامین نتانیاهو آماده امتیازدهی‌ها و انعطاف برای دستیابی به توافق با حماس است، درحالی که در گذشته این انعطاف را نشان نمی‌داد.

نتانیاهو

به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه یدیعوت آحارانوت ادعا کرد، منابع اسرائیلی حاضر در مذاکرات محدودی که توسط کابینه در شب گذشته برگزار شد، ابراز تعجب کردند که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم برای دستیابی به توافق تبادل اسیران با حماس مصمم است و او همچنین آماده نشان دادن انعطاف درمورد عقب‌نشینی از محور موراگ، میان رفح و خان یونس ـ است و این انعطافی است که او در گذشته نشان نمی‌داد.
منابع به گزارش یدیعوت آحارانوت ادعا کردند: مذاکراتی در دوحه در حال انجام است و ما با جدیت کار می‌کنیم. ما نقشه‌های به روز شده را بررسی می‌کنیم. حتی اگر در دو روز آینده نیز توافقی حاصل نشود، چه بسا چند روز دیگر مذاکرات ادامه یابد. در پایان، اگر توافقی حاصل شود، دیگر «شهر انسانی» در رفح در سایه این شرایط ایجاد نخواهد شد. نتانیاهو آماده امتیازدهی در اموری است که در گذشته انعطافی در خصوص آنها نشان نمی‌داد.
ارتش رژیم صهیونیستی در گفتگوهای شب گذشته اعلام کرد که ایجاد «شهر انسانی» در منطقه رفح بیش از یک سال زمان خواهد برد و هزینه‌اش حدود ۱۰ الی ۱۵ میلیارد دلار است. این مسئله با برآوردهای پیشین تناقض داشت که اعلام شده بود امکان ایجاد این شهر طی ۶ ماه وجود دارد و این شهر صدها هزار تن از ساکنان غزه را در چادرهای بزرگ جای خواهد داد.
حاضران در این جلسه اعلام کردند که نتانیاهو از برآورد نمایندگان ارتش خشمگین شده و از آنها خواست تا جدول‌های زمانی واقع‌بینانه‌تری را ارائه دهند. نتانیاهو گفت که باید این برنامه کوتاه‌تر، کم هزینه‌تر و عملیاتی‌تر باشد.
حاضران در این نشست این برآورد را داشتند که ارتش رژیم صهیونیستی خواهان برهم زدن طرح ایجاد «شهر انسانی» است، طرحی که عملاً با انتقادهای گسترده‌ای در جهان است.

کد خبر 962920 منبع: فارس

  • دستور مهم امیر قطر درباره حمله موشکی ایران + جزئیات

  • نیروهای الجولانی حزب الله را متهم کردند | حزب الله پاسخ داد

  • هذیان‌گویی نتانیاهو درباره یک «توافق استنثنایی» با ایران؛ این سه مورد را به من بدهید …!

  • چرا ایران نیازی به نفوذ به خاک اسرائیل و فرستادن جاسوس ندارد؟ ؛ پاسخ قابل تامل یک کارشناس اسرائیلی

  • تحول نظامی در حماس؛ القسام تغییر تاکتیک داد | گزارش گاردین

  • موشک‌های ایران مخازن سوخت اسرائیل را بی‌پناه کرد ؛ ماجرا چیست؟

  • الاغ‌دزدی اسرائیل در غزه و انتقال به فرانسه و بلژیک؛ ماجرا چیست؟ اجازه بازگشت نمی دهیم

  • دیدار علی دایی با یک مقام دولتی | کار شما طی جنگ ۱۲ روزه، مثال‌زدنی بود

  • ژست زشت فغانی مقابل ترامپ (عکس)

  • دستور مهم امیر قطر درباره حمله موشکی ایران + جزئیات

  • میانگین معدل ۹.۵ دانش‌آموزان ایرانی؛ بحران آموزش یا هشدار سلامت روان؟ | چرا دهه‌ نودی‌ها حوصله درس خواندن ندارند؟

  • ۲ سد بزرگ و مهم ایران خشک شد

  • عصبانیت و به سیم آخر زدن ترامپ: به خرج اروپا موشک می دهیم! | او خیلی زیبا صحبت می‌کند، اما بعد مردم را بمباران می‌کند

  • لحظات تذکر چندباره اینفانتینو به ترامپ و کنار نرفتن از جایگاه + فیلم

  • دستور مهم امیر قطر درباره حمله موشکی ایران + جزئیات

  • ژست زشت فغانی مقابل ترامپ (عکس)

  • عصبانیت و به سیم آخر زدن ترامپ: به خرج اروپا موشک می دهیم! | او خیلی زیبا صحبت می‌کند، اما بعد مردم را بمباران می‌کند

  • دنده B در خودروهای اتومات چیست و چه کاربردی دارد؟

  • لحظات تذکر چندباره اینفانتینو به ترامپ و کنار نرفتن از جایگاه + فیلم

  • ابتکار جهانی راننده افغان | کولر دست ساز برای تاکسی های داغ

  • پاسخ عراقچی به نتانیاهو؛ مجبور شدی به‌سوی «بابا» فرار کنی | موساد دقیقا چه نوع پرونده ای از قلب کاخ سفید دارد؟

  • انتقاد تند به اشتباه تاریخی ترامپ | راه تکرار حمله به ایران بن‌بست است

  • دست بر ماشه‌ایم | هشدار ۲فرمانده ارشد؛ دشمن اشتباه کند محکم‌تر از قبل پاسخ می‌دهیم

  • توافق استقلال با گزینه سرشناس و خارجی پرسپولیس | برای تهران آمدنم صبر کنید