پروژه متروی قم با رویکرد جهادی و حمایت از تولید داخلی دنبال می‌شود

پروژه متروی قم با رویکرد جهادی و حمایت از تولید داخلی دنبال می‌شود

قم- شهردار قم در بازدید از شرکت واگن‌سازی پارس، از آغاز مرحله جدید پیگیری‌ها برای تجهیز متروی قم خبر داد و گفت: این پروژه عظیم با تکیه بر ظرفیت‌های ملی و با رویکرد جهادی در حال اجرا است.

به گزارش خبرنگار مهر، فرامرز عظیمی ظهر پنجشنبه در بازدید از شرکت واگن‌سازی پارس با اشاره به آغاز مرحله جدیدی از پیگیری‌ها برای تجهیز متروی قم اظهار کرد: کار جهادی و انقلابی برای راه‌اندازی این پروژه عظیم در جریان است و ما با تمام توان، اعتقاد عملی خود را به حمایت از تولید داخلی نشان خواهیم داد.

وی با تأکید بر اینکه پروژه‌هایی مانند متروی قم باید با تکیه بر ظرفیت‌های ملی و مهندسی بومی اجرایی شوند، گفت: هر اقدامی که منجر به تقویت تولید داخل شود، علاوه بر ارتقای عزت ملی، به بهینه‌سازی اجرای پروژه‌های بزرگ و حیاتی کشور کمک خواهد کرد.

شهردار قم به موقعیت ویژه سیاسی، مذهبی و گردشگری این شهر اشاره کرد و افزود: قم همواره در کانون توجه افکار عمومی و سیاست‌گذاران کشور قرار دارد و هر اقدام انجام شده در این شهر می‌تواند الگویی برای دیگر مناطق باشد.

عظیمی ادامه داد: در اجرای پروژه مترو، توجه ویژه‌ای به منویات مقام معظم رهبری و نیازهای زائران و مجاوران داریم و استاندار قم نیز تأکید جدی بر بهره‌برداری سریع مترو دارند.

وی با اشاره به پیگیری مطالبات شرکت مپنا تصریح کرد: با جدیت مطالبات این شرکت را پیگیری خواهیم کرد تا مانعی در مسیر تکمیل پروژه باقی نماند.

شهردار قم در پایان گفت: اگرچه تاکنون پرداختی به شرکت واگن‌سازی پارس انجام نشده، اما از نخستین جلسه، همکاری و تلاش مجموعه این شرکت با انگیزه و پشتکار آغاز شده است و امیدواریم با تکیه بر این توانمندی‌ها، در آینده‌ای نزدیک شاهد تحقق یکی از مطالبات تاریخی مردم قم باشیم.

کد خبر 6547263

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • افزایش نرخ جذب دانش آموزان مناطق محروم هدفگذاری شد

  • پوشش بیش از یک هزار دانش‌آموز در نهضت مدرسه‌سازی

  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان توسعه می‌یابد

  • نجات ۲۳ نفر از آتش سوزی یک ساختمان ویلایی در مشهد

  • درخشش دختر نقره‌ای بشرویه در رقابت‌های قهرمانی دوچرخه‌سواری کشور

  • تاکید آیت‌الله سبحانی بر تقویت دروس آزاد در حوزه‌های علمیه

  • مهاجم گلزن هائیتی در آستانه پیوستن به استقلال

  • وضعیت هوای تهران قرمز شد

  • کشف بیش از ۴ کیلوگرم مواد مخدر در کاشمر

  • روحانیون کاروان حج محور اصلی خدمت به زائران بیت‌الله‌الحرام هستند

  • سیستم ایمنی قوی با ۸ ویتامین ضروری

  • ضرب‌الاجل ۱۰ روزه؛ تقابل «ترامپ» و «پوتین» به کجا می‌رسد؟

  • بحران در بخش ساخت‌وساز رژیم صهیونیستی در پی حملات یمن

  • هر کیلو گرم گوشت مرغ به ۱۲۵ هزار تومان رسید + جدول قیمت کالاها

  • «ترامپ» از سخنان «مدودف» به خشم آمد

  • اخاذی از شیک‌پوش‌ها و سرقت عجیب از طلافروشی‌ها؛ متهمان در چنگال قانون

  • «مدودف» به واکنش عصبی «ترامپ» پاسخ داد

  • مقامات آمریکا: وضعیت غزه دلخراش است؛ نتانیاهو دروغگوی مشمئزکننده است

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز پنجشنبه ۹ مرداد منتشر شد

  • تخریب «شاهوار» متوقف شود؛ انتشار نامه سازمان محیط زیست برای اولین بار

  • روزنامه‌های صبح پنجشنبه نهم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح پنجشنبه نهم مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه هشتم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه هشتم مرداد ۱۴۰۴