پزشکیان: چرا یک استاندار نمی‌تواند کاری کند که من انجام می‌دهم؟

سیاسی » عمومی باید در چارچوب سیاست‌های کلی و برنامه حرکت کنیم پزشکیان: چرا یک استاندار نمی‌تواند کاری کند که من انجام می‌دهم؟ رئیس جمهور در جمع مدیران وزارت خارجه اظهار داشت: اگر چارچوب سیاست که سیاست کلی و برنامه است رعایت شود و به فردی که در میدان است اختیار دهیم، کار جلو می‌رود و اگر هم اشتباهی صورت گرفت باید اصلاح شود. پزشکیان: چرا یک استاندار نمی‌تواند کاری کند که من انجام می‌دهم؟ آفتاب‌‌نیوز :

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز با حضور در ساختمان وزارت خارجه، در جمع معاونان و مدیران این وزارتخانه حاضر شد.

رئیس‌جمهور در این نشست طی سخنانی بیان کرد: بنده با زمان نمایندگی مجلس فرقی نکرده‌ام و همان انسان هستم؛ باید دغدغه‌ی کاری داشته باشیم و کار را دنبال کنیم. ما اختیارات را به وزرا و استانداری‌ها دادیم و باید برخی اشتباهات اصلاح شود. چرا یک استاندار نمی‌تواند کاری کند که من انجام می‌دهم؟

پزشکیان گفت: اگر چارچوب سیاست که سیاست کلی و برنامه است رعایت شود و به فردی که در میدان است اختیار دهیم، کار جلو می‌رود و اگر هم اشتباهی صورت گرفت باید اصلاح شود. در این‌صورت است که کشور درست می‌شود. استانداران هم باید به فرمانداران اختیار دهند.

وی خطاب به مدیران وزارت خارجه خاطرنشان کرد: روایت‌سازی اهمیت دارد و از سایر دستگاه‌ها هم می‌خواهیم که به‌طور سیستماتیک این کار جلو برود.

منبع: خبرگزاری تسنیم گزارش خطا 0 لینک کوتاه: https://aftabnews.ir/004DB2 بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره عضویت در خبرنامه ایمیل * نظر