سیاسی » عمومی پهپاد متجاوز انتحاری جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در بوشهر کشف شد فرمانده مرزبانی استان بوشهر از شناسایی یک پهپاد انتحاری جنگ ۱۲ روزه با هوشیاری مرزبانان خبر داد.
آفتابنیوز :
سردار عبدالله خسروی فرمانده مرزبانی استان بوشهر اظهار کرد: مرزبانان هوشیار استان بوشهر در عملیاتی دقیق، یک فروند پهپاد متجاوز انتحاری استفاده توسط رژیم منحوس صهیونیستی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را در نزدیکی مرزهای آبی این استان شناسایی و پاکسازی کردند.
وی افزود: این پهپاد به همراه یک گلوله موشک که با هدف جاسوسی و عملیات خرابکارانه و ایجاد ناامنی در دوره جنگ ۱۲ روزه وارد حریم حوزه استحفاظی شده بود با همکاری تیم انتظامی و نماینده چک و خنثی سازی سپاه امام حسن به صورت دشتبان منطقه پاکسازی و خنثی شد.
فرمانده مرزبانی استان بوشهر تأکید کرد: این عملیات موفقیت آمیز، بار دیگر هوشیاری و آمادگی بالای مرزبانان ایران اسلامی را در مقابله با تهدیدات احتمالی به نمایش گذاشت.
منبع: ایسکانیوز
گزارش خطا 0 لینک کوتاه: https://aftabnews.ir/004D13 بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره عضویت در خبرنامه ایمیل * نظر