پویش «نه به خرید هیجانی» نقشی مؤثر در کاهش التهاب بازار همدان داشت

پویش «نه به خرید هیجانی» نقشی مؤثر در کاهش التهاب بازار همدان داشت

همدان- معاون اقتصادی استاندار همدان گفت: پویش «نه به خرید هیجانی» با مشارکت شهروندان، تأثیر چشمگیری در کاهش التهاب بازار همدان داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمجتبی حسینی دوشنبه در بازدید سرزده از اداره کل صمت استان با اشاره به اهمیت این بازدید اظهار کرد: حضور میدانی و بدون تشریفات استاندار همدان، پیام روشن و دلگرم‌کننده‌ای به کارکنان و بدنه کارشناسی دستگاه‌های اجرایی مخابره کرد و نشان داد که مدیران ارشد استان پای کار توسعه و حل مشکلات جامعه هستند.

وی فلسفه این نوع حضور را در تقویت انگیزه، افزایش حس مسئولیت‌پذیری و تقویت آرامش روانی در فضای عمومی جامعه مؤثر دانست و افزود: همدلی و همکاری بین مدیران، کارشناسان و بدنه اجرایی لازمه موفقیت استان در تحقق اهداف کلان اقتصادی است.

معاون اقتصادی استاندار همدان، با تأکید بر اهمیت مدیریت زنجیره تأمین و توزیع در شرایط کنونی اقتصادی کشور، گفت: انسجام و تعهد کارکنان این مجموعه، تلاش‌های مستمر و تعامل مثبت با سایر دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی به عنوان مهم‌ترین پشتوانه، نقش تعیین‌کننده‌ای در مدیریت بازار کالاهای اساسی، مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی و تثبیت شرایط اقتصادی استان ایفا کرده است.

وی تصریح کرد: امروز صمت استان همدان به عنوان بازوی توانمند مدیریت اقتصادی و تنظیم بازار، نقش پررنگی در جلوگیری از شکل‌گیری التهابات قیمتی و کمبود کالا داشته است.

معاون اقتصادی استاندار همدان عنوان کرد: برنامه‌ریزی منسجم، رصد میدانی و هم‌افزایی با سایر بخش‌ها از جمله عوامل موفقیت این دستگاه در ماه‌های اخیر بوده است.

وی همچنین ضمن قدردانی از اقدامات حوزه اطلاع‌رسانی اداره‌کل صمت استان گفت: راه‌اندازی پویش «نه به خرید هیجانی» نمونه‌ای موفق از فعالیت‌های فرهنگی و رسانه‌ای این مجموعه است که با حمایت اصحاب رسانه و مشارکت آگاهانه شهروندان، موجب کاهش نگرانی‌های عمومی، کنترل هیجانات کاذب بازار و افزایش آرامش روانی در بین اقشار مختلف جامعه شده است.

معاون اقتصادی استاندار در ادامه، به اهمیت شفافیت، پاسخگویی و تعامل با بخش خصوصی اشاره و خاطرنشان کرد: فراهم کردن بستر مناسب برای ارتباط سازنده و مستمر با فعالان بخش تولید و تجارت، افزایش سرمایه اجتماعی دولت و تحقق رشد اقتصادی پایدار را به دنبال خواهد داشت.

وی افزود: خوشبختانه اداره‌کل صمت همدان در این حوزه نیز اقدامات مؤثری را به مرحله اجرا رسانده است.

حسینی در پایان ضمن تأکید بر استمرار رویکرد میدانی و گفت‌وگوی بی‌واسطه مدیران با بدنه اجرایی و مردم افزود: امیدواریم با تداوم این مسیر، شاهد سرعت گرفتن روند تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه در استان همدان، افزایش تولید، بهبود وضعیت معیشتی مردم و ثبات بازار باشیم.

کد خبر 6509663

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • مهاجرانی: مدافع جان و عزت مردم‌مان تا آخرین لحظه‌ایم

  • بیانیه سپاه امام حسین (ع) کرج در پی تجاوز رژیم صهیونیستی

  • حضور استاندار در منزل شهید حمله رژیم صهیونی به یک منزل مسکونی در قم

  • عراقچی: روسیه شریک و همراه ایران در مسئله هسته‌ای بوده است

  • واکنش ترامپ به حمله مشروع ایران: اکنون زمان صلح است

  • مقام نظامی قطری فرود یک فروند موشک در پایگاه العدید را تأیید کرد

  • پویش «نه به خرید هیجانی» نقشی مؤثر در کاهش التهاب بازار همدان داشت

  • مردم ایران با همدلی و اتحاد پشت کشورشان ایستاده اند

  • تلاش برای توجیه اقدام تجاوزکارانه آمریکا با واژگان زیبا شرم‌آور است

  • برگزاری شب شعر مردمی و حماسی وعده صادق ۳ در مشهد

  • آغاز تنبیه آمریکا؛ عملیات «بشارت فتح» علیه پایگاه آمریکایی العدید قطر

  • بسته شدن تنگه هرمز؛ بدون شلیک حتی یک گلوله

  • مورد هدف قرار گرفتن چند نقطه از شهر تهران

  • تصاویری از حمله رژیم اسرائیل به زندان اوین

  • واکنش قطر به حمله به پایگاه العدید

  • حمله به پایگاه نظامی آمریکا در سوریه

  • آخرین اخبار از تجاوز رژیم صهیونیستی به استان‌های کشور

  • توضیحات عراقچی پس از دیدار با «پوتین»

  • وحشت «ترامپ» از بستن تنگه هرمز

  • دروغ‌آنلاین؛ منبع اخبار و تصاویر فیک و دروغ را بشناسید

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه دوم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه دوم تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه دوم تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه دوم تیر ۱۴۰۴