پیش‌بینی بسته‌های حمایتی در قانون بودجه برای جلوگیری از فرار نخبگان

پیش‌بینی بسته‌های حمایتی در قانون بودجه برای  جلوگیری از فرار نخبگان

زنجان- نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: در قانون بودجه مباحثی برای جلوگیری از فرار نخبگان پیش‌بینی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، نبی‌الله محمدی بعد از ظهر شنبه در نشست معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با نخبگان و استعدادهای برتر استان زنجان اظهار کرد: قانون بودجه حمایت‌هایی را برای شرکت‌های دانش‌بنیان مشخص کرده است.

وی با اشاره به در بودجه ۱۴۰۴، تسهیلات و معافیت‌های مالیاتی ویژه‌ای برای شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفته شده است، ابراز کرد: یک صندوق وجود دارد که سرمایه‌گذاری‌هایی ریسک‌پذیر را پشتیبانی می‌کند اما با مشکل‌هایی در خصوص اعطای تسهیلات به شرکت‌ها مواجه است.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه صندوق پیشرفت در کنار صندوق توسعه ملی و صندوق نوآوری و شکوفایی در حال تأسیس است، عنوان کرد: امیدواریم بخشی از تسهیلات این صندوق در اختیار معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور باشد.

وی با تأکید بر نگهداشت و به‌کارگیری نخبگان تصریح کرد: برای اینکه فرار نخبگان کاهش یابد در قانون بودجه موضوعاتی پیش‌بینی شده و در اجرا نیز باید اقدامات عملی و حمایت از این افراد را داشته باشیم.

یوسف ثبوتی نیز در این جلسه اظهار کرد: دانشگاه‌ها از سالم‌ترین و پاک‌ترین نهادهای مدنی کشور هستند و سوءاستفاده‌های مالی از دانشگاه گزارش نشده است.

مؤسس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان یادآور شد: کشورهای پیشرفته دنیا تولیدات دانشگاه‌ها اعم از فارغ‌التحصیلان و یافته‌های علمی کشور را مثل ورق زر می‌برند و چنین ادعایی را نمی‌توانند از سایر بحش‌های اقتصادی و تجاری داشته باشند.

وی بیان کرد: دانشگاه‌ها مکانیزم خودپالایی دارد که در دیگر نهادهای اجتماعی کشور نمونه آن یافت نمی‌شود و این خودپالایی را مدیون جوان بی‌شیله و پیله است.

همچنین در این نشست یک واحد مسکونی به مهدی آقاجانلو، دارنده مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی ۲۰۲۵ از سوی رئیس‌جمهور اهدا شد.

کد خبر 6542089

  • ملت ایران همیشه مدافع مظلومان بوده است

  • برگزاری مراسم شهادت حضرت رقیه(س) با نوای میثم مطیعی

  • بازگشت به قرآن و سیره رهبری راه نجات جامعه است

  • آتش سوزی مراتع آمل مهار شد

  • ایران در فضای پس از جنگ، باید با ابن‌سینا به جهان معرفی شود

  • نماز جمعه محور وحدت بین آحاد جامعه است

  • حرکت کاروان‌های اربعین آغاز شد؛ ضرورت استقرار دائم آتش‌نشانی در منیوحی

  • حقوق کارگران باید بدون تأخیر پرداخت شود

  • محو کردن اسرائیل از روی زمین فلسفه انقلاب اسلامی است

  • انتشار نماهنگ «ایران حسین» با نوای ابوذر روحی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • خاموشی‌ها نتیجه ۱۰ سال غفلت در حوزه زیرساخت را روشن کرد!

  • در نشست پاریس میان هیئت جولانی و تل آویو چه گذشت؟

  • کاهش ۱۰۰ میلیون مترمکعبی حجم سد امیرکبیر

  • رضا میرزایی راهی چادرملو شد

  • پیروزی نماینده ایران در آغاز رقابت‌های جهانی اسکواش بنگلادش

  • جزئیاتی از وضعیت پالایشگاه حیفا پس از حملۀ ایران

  • ضرورت استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای صلح و سازش

  • ۲۶ فقره انواع سرقت در سلسله کشف شد

  • گزارش خبرنگار مهر از وضعیت آب سد امیرکبیر

  • آغاز دوباره اجرای شبکه فاضلاب در شهر کرمان

  • چرا آب در زاینده رود رهاسازی شد؟

  • جزئیات حمله تروریستی به دادگستری زاهدان؛ ۶ نفر شهید شدند

  • خطر اشعه فرابنفش؛ ساعاتی که نباید زیر نور خورشید باشید

  • از درگذشت بازیگر قدیمی و فراخوان حقیقت تا سیمرغی که به سحر امامی رسید

  • پیگیری حقوقی جنایت جنگی اسرائیل در میدان قدس تجریش

  • انتقال بیماران حادثه تروریستی زاهدان از اورژانس به بخش های بستری

  • انتقاد از وضعیت نوبت بندی برق در گرمای طاقت فرسای بوشهر

  • پیام وزارت خارجه آلمان در «ایکس» درباره مذاکرات دیروز تهران و تروئیکا

  • افزایش تعداد شهدا حادثه تروریستی در دادگستری زاهدان به ۶ نفر

  • برنامه جدید اعمال محدودیت های مصرف برق در شیراز

  • روزنامه‌های صبح شنبه چهارم مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه چهارم مرداد ۱۴۰۴