کریستوفر نولان از رازی ۲۰ ساله پرده برداشت

کریستوفر نولان در مصاحبه‌ای با مجله امپایر تأیید کرد که استودیوی برادران وارنر در ابتدا او را برای کارگردانی فیلم تاریخیِ «تروآ» استخدام کرده بود؛ بیش از بیست سال پیش از اینکه نولان اقتباسش از «اودیسه» هومر را کلید بزند.

نولان و پيت

همشهری آنلاین: از آنجا که اتفاقات فیلم «تروآ» در داستان «اودیسه» نقش دارند، نولان به مجله گفته که ساخت نسخه سینمایی «اودیسه» اصلاً تصمیمی ناگهانی نبوده، برخلاف تعجب برخی طرفداران که فکر نمی‌کردند نولان سراغ اسطوره‌های یونانی برود.

نولان گفت: «استودیو برادران وارنر در ابتدا من را برای کارگردانی «تروآ» استخدام کرده بود. ولفگانگ پترسن فیلم را توسعه داده بود و وقتی استودیو تصمیم گرفت پروژه ابرقهرمانی او (بتمن علیه سوپرمن) را جلو نبرد، او فیلم «تروآ» را پس گرفت. در نهایت، این دنیایی بود که من خیلی علاقه داشتم آن را کشف کنم. سال‌هاست که در پس‌زمینه ذهنم مانده؛ به‌خصوص چند تصویر مشخص؛ مثلاً اینکه چطور می‌خواستم اسب تروآ را اجرا کنم.»

ولفگانگ پترسن پس از موفقیت‌های «نیروی هوایی» و «طوفان بی نقص» از «تروآ» فاصله گرفت و به سراغ پروژهٔ ابرقهرمانی خودش برای وارنر رفت. نولان نیز پس از موفقیت «یادآوری» با ساخت تریلر «بی‌خوابی» در سال ۲۰۰۲ وارد فضای استودیویی هالیوود شد، و استودیو می‌خواست او را با پروژه «تروآ» نگه دارد.

به شکل طنزآمیزی، نولان می‌گوید: «وارنر «تروآ» را از او گرفت تا مجدداً به پترسن بدهد، و بعد برای جبران، فیلم «بتمن می‌آغاز» را به نولان پیشنهاد کرد.»

فیلم «تروآ» پترسن با بازی برد پیت، اریک بانا، اورلاندو بلوم و دایان کروگر، تابستان ۲۰۰۴ با نقدهای متوسط اکران شد اما نزدیک نیم میلیارد دلار فروش جهانی داشت. «بتمن آغاز می‌کند» نولان سال بعد اکران شد و تبدیل به یکی از موفق‌ترین و تحسین‌شده‌ترین سه‌گانه‌های تاریخِ وارنر برادرز شد.

حالا با پروژهٔ جدید «ادیسه»، نولان بالاخره رؤیای دیرینه‌اش برای روایت جنگ تروآ روی پرده را محقق می‌کند. این فیلم با بازی مت دِیمون در نقش اودیسه، و تام هالند در نقش پسرش، تلمخوس، ساخته می‌شود. بازیگران سرشناس دیگری مثل آن هتوی، زندایا، لوپیتا نیونگو، رابرت پتینسون، شارلیز ترون و جان برنثال نیز در فیلم حضور دارند.

نولان درباره اینکه چرا سراغ اقتباس «اودیسه» رفته می‌گوید: «به‌عنوان فیلمساز همیشه دنبال جاهای خالی در فرهنگ سینمایی هستید. چیزهایی که تاکنون انجام نشده‌اند. و چیزی که من دیدم این بود که تمام آن آثار اسطوره‌ای بزرگی که با آن‌ها بزرگ شده بودم، مثل فیلم‌های ری هری‌هاوزن، هیچ‌وقت با وزنی که یک تولید عظیم هالیوودی و آی‌مکس دارد، ساخته نشده‌اند.»

کد خبر 996523 منبع: همشهری آنلاین

  • شباهت عجیب آقای بازیگر به پدر تازه درگذشته‌ اش! | ببینید

  • بازیگر زن ایرانی که کتک خورد؛‌ سنگ پرانی و ضرب و شتم بعد از انتشار فیلم | ببینید

  • نتیجه پرونده جدید صابر ابر | مزاحم محکوم شد

  • واکنش عجیب رامبد جوان به جدایی از همسر اولش! |‌ من خیلی زود عاشق می‌شوم و خب… | ببینید

  • پرونده قضایی برای مهران مدیری در دادگاه فدرال آمریکا! | ببینید

  • عکسی که یک دختر دبیرستانی از خودش به مجید واشقانی داد! + ویدئو | دیوانه بودم که گرفتم

  • پای شادمهر به تلویزیون رسید؛‌ بحث و جدل بالا گرفت | ببینید

  • VAR اصلا حق دخالت در صحنه پنالتی نداشت | بنیادی‌فر داور اصلی بازی استقلال بود!

  • پس از درگیری با کاپیتان پادیاب؛ جریمه نقدی و محرومیت تعلیقی در انتظار یاسر آسانی و استقلال؟

  • کارشناسی داوری؛ ۲ اشتباه بزرگ علیه پادیاب | اخراج و پنالتی علیه شگفتی سازی

  • اولین جدایی از استقلال؛کاسه صبر ساپینتو و هواداران لبریز شد

  • کری سنگین تیم اروپایی برای ایران؛ بهترین قرعه در جام جهانی هستند | باید انتقام ۴۸ سال قبل را بگیریم!

  • کل فوتبال ایران با استقلال مشکل دارد | داور می توانست یک پنالتی دیگر هم بگیرد

  • ارتش اسرائیل برای حمله آماده می‌شود

  • ارتش اسرائیل برای حمله آماده می‌شود

  • کری سنگین تیم اروپایی برای ایران؛ بهترین قرعه در جام جهانی هستند | باید انتقام ۴۸ سال قبل را بگیریم!

  • فوری؛ تغییر مهم در ارتش جمهوری اسلامی ایران + جزئیات

  • اولین جدایی از استقلال؛کاسه صبر ساپینتو و هواداران لبریز شد

  • VAR اصلا حق دخالت در صحنه پنالتی نداشت | بنیادی‌فر داور اصلی بازی استقلال بود!

  • انتظارها برای بارش‌های فراوان تمام شد | ورود توده بارشی و سرد پرتوان به کشور

  • اولین خروجی اوسمار در نیم فصل | خداحافظی با بازیکنی که ستاره نشد

  • اگر بخواهند من و علی دایی به کمک تیم ملی می آییم | هیچ کاری با شجاع نمی توانیم بکنیم چون …

  • وحشت از نفوذ ایران کار دست اسرائیل داد | خودزنی پس از افشای مکالمه محرمانه

  • مرگ ۲ ایرانی در خاک عراق با شلیک پهپاد ترکی | آنها آنجا چه می‌کردند؟