کنسرت همایون مرزبندی سیاه و سفید ندارد

۴ روز است که برگزاری کنسرت رایگان همایون شجریان، رگ خواب رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی و گفتگوهای روزمره مردم را به دست گرفته و محال است در هنگام گشت و گذار در میان کانال‌های خبری و گروه‌های دوستانه ردی از این کنسرت به چشم نخورد.

همایون شجریان

همشهری آنلاین- لیلا شریف: فارغ از سرنوشت این کنسرت، اگر بخواهیم لحظاتی که این خبر با گفتگوهای روزمره مردم گره خورد را بالا و پایین کنیم،‌ باید گفت خبر کنسرت رایگان موجب شد تا مردمی که سال‌ها از گرانی بلیت کنسرت‌ها گلایه داشتند و در چنین جمع فرهنگی غایب بودند، حالا فرصتی پیدا کنند تا بدون محدودیت مالی، در یک تجربه جمعی گره خوره با یک کنسرت حاضر باشند.

اما نکته مهم این است که از همان لحظات اولیه، واکنش‌ها نشان داد که این کنسرت قرار است، نظرات مختلفی را با خود به همراه بیاورد. برخی این کنسرت رایگان را فرصتی ناب برای در دسترس قرار گرفتن یک فعالیت فرهنگی برای تمام اقشار جامعه روایت کردند اما در نقطه مقابل این گروه، کم نبودند افرادی که با نگاه تردید به این کنسرت رایگان نگاه کردند و حتی برخی از مخالفان در آن سوی مرزها و داخل کشور برای همایون شجریان و انتخابش خط و نشان کشیدند.

احمدی زیدآبادی روزنامه نگار و فعال سیاسی یکی از افرادی بود که نسبت به این موضوع واکنش نشان داد، او تلاش برای یک شادی جمعی را به فال نیک گرفت و نوشت:«اصلاح و تغییر رفتار و سیاست‌های نادرست حکومت‌ها در هر شرایطی امری مثبت و شایستۀ استقبال است و از همین رو، همایون شجریان نباید تحت تأثیر تهاجم عده‌ای قرار گیرد بخصوص اینکه برنامۀ او دل هزاران ایرانی ناشاد را در این شرایط برای ساعاتی هم که شده، شاد خواهد کرد.»

این کنسرت برخلاف تصور اولیه، به عرصه‌ای برای عرض اندام خواسته‌های سیاسی تبدیل شد و هر گروهی تلاش کرد تا نظر و تحلیل خود را به عنوان واقعیت با این کنسرت منگنه کند، غافل از اینکه شاید بهتر باشد،‌ برخی اتفاقات را تبدیل به یک مرزبندی سیاه و سفید نکرد و اجازه داد تا فارغ از خط‌کشی‌ها یک اتفاق رقم بخورد.

کد خبر 975656 منبع: روزنامه همشهری

  • تعقیب و گریز دانش‌آموزان با ردیاب‌ های شخصی | تحت پیگیرد دلواپسان نسبی

  • کنسرت همایون مرزبندی سیاه و سفید ندارد

  • برخی معتقد بودند اگر به جای روزی ۵۰ موشک، ۵۰۰ موشک شلیک می شد چیزی از تلاویو نمی‌ماند | دشمن بدنبال انتقام از ایران است

  • حمله دسته‌جمعی کفتارها به «مرغ سحرِ» ایران/ براندازان چرا به جان «همایون»ها افتاده‌اند؟

  • قاتل ناوهای هواپیمابر به صحنه آمد+ تصاویر؛ قدرت نمایی پیش چشم جهانیان | رونمایی از «قدرت هسته‌ای سه گانه» برای نخستین بار؛ جزئیات رژه بزرگ چین

  • تصاویر تمرینات سنگین حسن یزدانی؛ ۹۷کیلوگرم قلمرو شیرشاه می‌شود + فیلم

  • یمن ساختمان ستاد مشترک ارتش اسرائیل را هدف قرار داد

  • هاشمیان : این بازیکن چاق است؛ نمی‌خواهمش | گزینه آلمانی برای پرسپولیس

  • تصاویر دیدنی از رژه زنان چینی در برابر رهبران جهان + ویدئو

  • قاتل ناوهای هواپیمابر به صحنه آمد+ تصاویر؛ قدرت نمایی پیش چشم جهانیان | رونمایی از «قدرت هسته‌ای سه گانه» برای نخستین بار؛ جزئیات رژه بزرگ چین

  • تغییر ناگهانی تصمیم ساپینتو؛‌ ستاره نامدار را دیگر نمی‌خواهد

  • یک خرید خیلی خوب برای پرسپولیس؛ هواداران این مهاجم خارجی را خوب می‌شناسند

  • درگیری محتوم ترکیه و اسرائیل؟ | هشدار نشریه انگلیسی | هیچ‌کس جولانی را نمی‌خواهد | سوریه کلید منطقه

  • روایت مقام عالی رتبه سپاه درباره پذیرفتن آتش بس

  • هاشمیان : این بازیکن چاق است؛ نمی‌خواهمش | گزینه آلمانی برای پرسپولیس

  • تصاویر تمرینات سنگین حسن یزدانی؛ ۹۷کیلوگرم قلمرو شیرشاه می‌شود + فیلم

  • خشم پیاتزا: جلسه فوری بعد از تساوی با قطر

  • اظهارات مقام امنیتی عراق درباره انحلال الحشدالشعبی

  • تهدید آتشین علیه عربستان؛ بنادرتان زیر آتش ماست